Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει η γυναίκα μου ένα φορητό Asus που το βύσμα του φορτιστή είναι σαν mini usb τόσο μικρο αλλά δεν είναι usb ούτε type c

Χασαμε το βύσμα είχε χαλάσει ξανά το έφτιαξα αλλά την τελευταία φορά δεν το βρήκα καν και έχω τον φορτιστή με γυμνό καλώδιο.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει βύσμα σκέτο; Προσοχή δεν μιλάω για το βύσμα πάνω στον φορητό αλλά για το βύσμα πάνω στο καλώδιο.

New-Original-19V-1-75A-micro-usb-33W-Laptop-USB-Charger-for-ASUS-EEEBOOK-X205-E202SA.jpg

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

25 δεν αξιζει ολοκληρο ενα 11αρι ειναι 2/32 και του εχω βαλει Windows 11 lite

Για αυτο ψαχνω βυσμα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

25 δεν αξιζει ολοκληρο ενα 11αρι ειναι 2/32 και του εχω βαλει Windows 11 lite

Για αυτο ψαχνω βυσμα.

E ok αν τα 25€ είναι τεράστιο ποσό τότε βάλε αγγελία "Ζητώ να μου χαρίσουν" και περιμένεις όταν και αν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, itanium είπε

E ok αν τα 25€ είναι τεράστιο ποσό τότε βάλε αγγελία "Ζητώ να μου χαρίσουν" και περιμένεις όταν και αν

Όλο το φορητό να βάλω αγγελία 40 ευρώ δεν αξίζει 2/32gb είναι και δεν είπα να μου χαρίσουν αλλά μήπως και υπάρχει πουθενά το βύσμα με 2-3 ευρώ να το κολλήσω γιατί ο φορτιστής δουλεύει.

Δημοσ.
2 hours ago, LLLEFTERIS said:

μήπως και υπάρχει πουθενά το βύσμα με 2-3 ευρώ να το κολλήσω γιατί ο φορτιστής δουλεύει

Micro USB δεν είναι; Προσοχή στη συνδεσμολογία.

https://www.skroutz.gr/s/29836905/DeLock-USB-2-0-Micro-B-male-2-x-open-wires-power-10-cm-Raspberry-Pi-82697.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...