greengr21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Ειμαι σε περιοχη που δεν προσφερει κατι παραπανω και μολις η ταχυτητα πηρε πανω γυρω στο 30%,ξεκινησανε νωρις την δωρεαν αυξηση?Υποτιθεται οτι δεν γινεται λογω αποστασης απο καφαο κτλπ,τι εχει συμβει? εδω τα νουμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, greengr21 είπε ξεκινησανε νωρις την δωρεαν αυξηση Από όσο ξέρω δωρεάν αύξηση ταχυτήτων θα κάνει μόνο ο ΟΤΕ υπό συγκεκριμένες προϋπόθεσης, και ακομα δεν εχει ξεκινήσει κιόλας. Για την Vodafone δεν έχω ακούσει κάτι. Μια από τις προϋπόθεσης του ΟΤΕ για την αύξηση βέβαια, είναι αυτή να είναι τεχνολογικά εφικτή, αν όπως λες η περιοχή σου δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω, δεν νομίζω να πρόκριτε για αναβάθμιση. Αλλά ξανά είσαι στην Vodafone, οπότε δεν νομίζω να είναι ο δωρεάν διπλασιασμός της ταχύτητας που ακούμε, κάτι άλλο θα συνέβη. Να σε αλλάξαν από adsl σε vdsl αποκλείετε, φαίνεται άλλωστε στα στατιστικά. Μήπως άλλαξες την συνδεσμολογία του ρουτερ;, πχ έβγαλες κανένα φιλτράκη από κάπου που δεν έπρεπε να είναι, ή άλλαξες καμία τηλεφωνική πρίζα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Sudowoodo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε Μήπως άλλαξες την συνδεσμολογία του ρουτερ;, πχ έβγαλες κανένα φιλτράκη από κάπου που δεν έπρεπε να είναι, ή άλλαξες καμία τηλεφωνική πρίζα. δεν εκανα απολυτως τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, greengr21 είπε δεν εκανα απολυτως τιποτα Τότε με συγχωρείς αλλά ούτε εγώ ξέρω τι μπορεί να έγινε 😅. Ίσως να έτυχε, ίσως να αλλάξαν κάτι στην υποδομή (τα χάλκινα καλώδια ή κάτι στο ΑΚ). Αλλά ας μας πει κάποιος πιο έμπυρος. Σε κάθε περίπτωση να χαρείς το extra bandwidth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Έγινε τυχαία αλλαγή προφίλ, με λίγα λόγια ''έγινε ελεύθερο'', κάποια στιγμή θα το δεις εκεί που σε είχαν πρώτα, πολλες φορές μου είχε γίνει και μετά το άλλαζαν με την δικαιολογία για να έχουν και οι άλλοι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 On 21/02/2022 at 19:43, greengr21 said: Ειμαι σε περιοχη που δεν προσφερει κατι παραπανω και μολις η ταχυτητα πηρε πανω γυρω στο 30%,ξεκινησανε νωρις την δωρεαν αυξηση?Υποτιθεται οτι δεν γινεται λογω αποστασης απο καφαο κτλπ,τι εχει συμβει? εδω τα νουμερα αν δεν εχουμε τα προηγουμενα στατιστικα δυσκολο να πουμε τι φταιει.μπορει να αλλαξαν καλωδιο μπορει profile μπορει προβλημα οριου.1002 μπορει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/2/2022 στις 12:26 ΠΜ, poulinos είπε αν δεν εχουμε τα προηγουμενα στατιστικα δυσκολο να πουμε τι φταιει.μπορει να αλλαξαν καλωδιο μπορει profile μπορει προβλημα οριου.1002 μπορει. αλλαξε προς τα κατω σημερα...τι νομιζεις οτι εχει συμβει?μεγαλη αλλαγη noise margin για ποιο λογο? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 On 02/03/2022 at 20:37, greengr21 said: αλλαξε προς τα κατω σημερα...τι νομιζεις οτι εχει συμβει?μεγαλη αλλαγη noise margin για ποιο λογο? ο οτε κλειδωνει με 9 margin το adsl.για καποιο λογο εγινε καποιο σκαμπανεβασμα(μπορει να γινει απο μαζικη διακοπη ρευματος)(μην γραψω λεπτομερειες )και εσυ συγχρονισες παραπανω.μετα που γυρισαν ολα στο κανονικο απλα επεσε το margin σου.σε επομενο Reboot θα εισαι οπως παλια.εκτος αν ζητησεις 6 margin και στο δωσουν απο τον παροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα