Valantis555 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι καινούργιος εδώ μέσα κ θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε.. πρόσφατα έβαλα κάμερες στο χωριό cctv με κάτι παλιές κάμερες που είχαμε σε ένα μαγαζί με τον πατέρα μου... Θέλω να συνδέσω τις κάμερες να τις βλέπω κ με το κινητό... Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως κ τι πρέπει να κάνω?? Δεν έχω καθόλου ιδέα από αυτά!! Σας ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Θέλεις καταγραφικό μέσω του οποίου θα τις βλέπεις απομακρυσμένα κι εφόσον έχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Το καταγραφικο εχει υποδοχη για καλωδιο ethernet? Πριν ποσα χρονια; αν ειναι πανω απο 10 πιθανον να θελει πορτες, dns κλπ κλπ αστο... Παρε ενα καινουριο (4αρι με ~80€, 8αρι με 120) και κανε την δουλεια σου ευκολα και γρηγορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Το καταγραφικό πρέπει να συνδέεται σε server της εταιρίας κατασκευής του και να μπαίνεις στην εφαρμογή στο κινητό σου και το βλέπεις. Ακόμα και καινούργιο να ειναι το καταγραφικό, αν δεν έχεις ιδέα, ίσως να μην τα καταφέρεις. Αν το καταγραφικό είναι >5 χρόνια, σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Κοίτα στο μενου του καταφραφικού , εαν εχει καρτέλα για ddns ... και εαν εκει σε αφηνει να χρησιμοποιήσεις 3rd party εταιρίες οπως no-ip κτλ... ισως απο εκει κανεις κατι , αφού ανοιξεις τις πορτες στο ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα