MAIK721 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορώ να συνδέσω τον DVB T2 αποκωδικοποιητή τηλέορασης που έχω απευθείας στον υπολογιστή με ένα στικάκι Capure Video με την HDMI? Αν γίνεται ο ήχος θα αναπαράγεται από το PC και το τηλεκοντρόλ θα λειτουργεί μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής σύλληψης video? ΠΧ Vlc ή DvbPro? Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από MAIK721
Apollonian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Γίνεται, στην αγορά υπάρχουν capture cards HDMI, οι οποίες καταγράφουν οτιδήποτε από μια υποδοχή HDMI, αρκεί να μην είναι κρυπτογραφημένη με HDCP. Αν ήμουν εγώ, θα συνέδεα το κουτί σε ένα HDCP stripper και μετά στην Elgato HD 60 Pro στον υπολογιστή μου και θα το παρακολουθούσα μέσω VLC. 1
MAIK721 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Επειδή δεν γνωρίζω , το HDCP είναι για να βλέπω σε 4K?Νομίζω τα stick αυτά παίζουν σε hd. Μόνο για τηλεόραση το θέλω να μπορώ να βλέπω τουλάχιστον τα hd κανάλια. Δεν θα κάνω εγγραφή. H οθόνη μου πχ μπορεί να είναι 4k αλλά η γραμμή μου είναι απαρχαιωμένη στα 10 mbps.Επομένως αν δεν το έχω κατεβάσει δεν πρόκειται να παίξει καν, Πόσο μάλλον να κάνει εγγραφή Το τηλεκοντρόλ θα δουλέψει μέσω vlc? ούτε για netflix κλπ ενδιαφέρει. Περίπου κατάλαβα τι είναι το hdcp Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από MAIK721
hp8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MAIK721 είπε Μπορώ να συνδέσω τον DVB T2 αποκωδικοποιητή τηλέορασης που έχω 17 λεπτά πριν, MAIK721 είπε Μόνο για τηλεόραση το θέλω να μπορώ να βλέπω τουλάχιστον τα hd κανάλια. Δεν θα κάνω εγγραφή. Θέλεις να βλέπεις τηλεόραση στην οθόνη του pc ? η λάθος καταλαβαίνω? ποιον DVB T2 αποκωδικοποιητή έχεις Ποια οθόνη και τι εισόδους εξόδους έχει? Βάλε φωτο να φαίνονται είσοδοι έξοδοι και των 2 1
MAIK721 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, hp8 είπε Θέλεις να βλέπεις τηλεόραση στην οθόνη του pc ? η λάθος καταλαβαίνω? ποιον DVB T2 αποκωδικοποιητή έχεις Ποια οθόνη και τι εισόδους εξόδους έχει? Βάλε φωτο να φαίνονται είσοδοι έξοδοι και των 2 Καλησπέρα .Έχω 2 αποκωδικοποιητές και δεν θέλω να το συνδέσω στην οθόνη. Παίζει και από εκεί από hdmi.Αλλά δεν έχει υποδοχή για ήχο η οθόνη οπότε ο ήχος βγαίνει χάλια από τα ηχεία της οθόνης και δεύτερον δεν μπορώ να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα το pc. Πρέπει να αλλάζω την πηγή χειροκίνητα από τα κουμπιά της οθόνης. Μέχρι εχθές είχα ένα usb tv dongle που παρέδωσε πνεύμα αλλά αφού έχω τον αποκωδικοποιητή γιατί να πάει ανεκμετάλλευτος? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από MAIK721
MAIK721 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το USb video capure δούλεψε μια χαρά. Ήχος και τηλεκοντρόλ δουλεύουν μέσω του VLC το οποίo θέλει κάποιες ρυθμίσεις στην ανάλυση και στα fps για να παίξει καλά.Θα Το DVB Viewer εν το έχει δει καν . Θα δω και μέσω άλλων εφαρμογών Το HDCP δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά απενεργοποιήθηκε από το REgedit .Δεν χρειάστηκε κάποιο splitter Δεν έχω κολλήματα στα 1920x1080 30fps που είναι και η μέγιστη ανάλυση εξόδου του video capture Και επειδή με ρωτήσατε ο αποκωδικοποιητής είναι ο Legent HD8 DVB-T2 H.265 και το stick το ANDOWL Q-H165 , όχι ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο αν πρόκειται για να δεις τηλεόραση. Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από MAIK721
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα