ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά ψάχνω κάποιο forum/κοινότητα για dog owners. Έχω απορίες σχετικά με προβλήματα υγείας του σκύλου και ο κτηνίατρος δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Που πιστεύετε ότι θα μπορέσουν να με βοηθήσουν? Ευχαριστώ. Ps: Ελληνικό ή αγγλόφωνο, τα δέχομαι όλα.
vagos789 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Ειναι λιγο φαση μανουλες του facebook τα forums με τα ζωακια Θα λαβεις χρησιμη βοηθεια,θα ακουσεις ομως και πολλα παλαβα και αστηρικτα,θα πεσεις και σε ατομα που πουλανε υπηρεσιες-μαντζουνια κτλ Ο κτηνιατρος πρεπει να ειναι σε θεση να σε βοηθησει,αν δεν εχετε καλη επικοινωνια,ισως θα πρεπει να τον αλλαξεις
TuXaKoS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Παιδιά ψάχνω κάποιο forum/κοινότητα για dog owners. Έχω απορίες σχετικά με προβλήματα υγείας του σκύλου και ο κτηνίατρος δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Που πιστεύετε ότι θα μπορέσουν να με βοηθήσουν? Ευχαριστώ. Ps: Ελληνικό ή αγγλόφωνο, τα δέχομαι όλα. Όπως δεν πρέπει να ζητάμε βοήθεια για θέματα υγείας σε από άσχετους για εμάς και τους οικείους μας, το ίδιο ισχύει και για τα κατοικίδιά μας. Αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει ο συγκεκριμένος, να πάρεις και 2η και 3η γνώμη από κάποιον άλλον όπως θα έκανες και για τους γονείς ή τα παιδιά σου.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Παιδιά ψάχνω κάποιο forum/κοινότητα για dog owners. Έχω απορίες σχετικά με προβλήματα υγείας του σκύλου και ο κτηνίατρος δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Που πιστεύετε ότι θα μπορέσουν να με βοηθήσουν? Ευχαριστώ. Ps: Ελληνικό ή αγγλόφωνο, τα δέχομαι όλα. Καταρχήν αλλάζεις κτηνίατρο, αν ρωτήσεις στην περιοχή σου θα πάρεις γνώμες. Σε αυτό ήμουν μέλος για κάποια χρόνια, είχα ρίξει αρκετό διάβασμα.Δυστυχώς όμως όταν έχασα τον κωδικό και τους έστειλα email για επαναφορά, δεν πήρα ποτέ απάντηση. https://www.dogforum.gr/
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι ερωτήσεις που έχω είναι κυρίως ερωτήσεις τύπου "είχατε παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι τι εμπειρίες είχατε?". Προφανώς και δεν πρόκειται να πειραματιστώ πάνω στον σκύλο με τυχαίες συμβουλές που θα διαβάσω online. Γνώμες και εμπειρίες θέλω να ακούσω. Η επιλογή άλλου κτηνιάτρου είναι βέβαια στο μυαλό μου και θα πάω σύντομα. Απλώς επειδή ο σκύλος είναι σε χωριό οι κοντινότεροι κτηνίατροι είναι ώρες μακριά και ο καημένος μισεί παθιασμένα το αυτοκίνητο. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από ΡΙ ΑΠ
basilis_k6 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Οι ερωτήσεις που έχω είναι κυρίως ερωτήσεις τύπου "είχατε παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι τι εμπειρίες είχατε?". Προφανώς και δεν πρόκειται να πειραματιστώ πάνω στον σκύλο με τυχαίες συμβουλές που θα διαβάσω online. Γνώμες και εμπειρίες θέλω να ακούσω. Η επιλογή άλλου κτηνιάτρου είναι βέβαια στο μυαλό μου και θα πάω σύντομα. Απλώς επειδή ο σκύλος είναι σε χωριό οι κοντινότεροι κτηνίατροι είναι ώρες μακριά και ο καημένος μισεί παθιασμένα το αυτοκίνητο. παιζει το ινσομνια να εχει μεγαλύτερη βαση χρηστων με σκύλους απο ένα μικρο ελληνικο φορουμ σκυλων. αν δεν γραφτεις σε καποιο αγγλόφωνο καλύτερα ρωτα εδω. παντως γιατροι δεν ειμαστε σιγουρα. ενας 2ος γιατρός καλό θα ήταν να το δει με κάποιο τροπο. 1
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε παιζει το ινσομνια να εχει μεγαλύτερη βαση χρηστων με σκύλους απο ένα μικρο ελληνικο φορουμ σκυλων. αν δεν γραφτεις σε καποιο αγγλόφωνο καλύτερα ρωτα εδω. παντως γιατροι δεν ειμαστε σιγουρα. ενας 2ος γιατρός καλό θα ήταν να το δει με κάποιο τροπο. Πιθανώς να κάνω και ένα topic εδώ. 2ος γιατρός είναι στο πρόγραμμα.
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Έχω απορίες σχετικά με προβλήματα υγείας του σκύλου και ο κτηνίατρος δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Αλλαζεις κτηνιατρο για αρχη. 11 ώρες πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Παιδιά ψάχνω κάποιο forum/κοινότητα για dog owners. Το ινσομνια εχει μεγαλο κομματι και σε αυτο το θεμα. Απλα οπως σε ολα τα φορουμ,το 80% θα ειναι υποκειμενικες θεωριες που σε καμια περιπτωση δε μπορεις να παρεις πολυ στα σοβαρα. 10 ώρες πριν, basilis_k6 είπε παντως γιατροι δεν ειμαστε σιγουρα οι μισοι εδω μεσα παιζει να ειναι
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 12 hours ago, ΡΙ ΑΠ said: Πιθανώς να κάνω και ένα topic εδώ. 2ος γιατρός είναι στο πρόγραμμα. το οποιο θα στο κλειδωσουν οπως και οτιδηποτε εχει θεμα με υγεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα