swerdanse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα σας, θα ηθελα Ενα ποντικι να λειτουργει/κινειται ταυτοχρονα σε 2 υπολογιστες(οχι εναλλαγη μεταξυ των οθονων) δηλαδη να κινω τον κερσορα σε μια οθονη και ταυτοχρονα ο κερσορας να κινειται ακριβως το ιδιο στην διπλανη οθονη(ξεχωριστου pc με διαφορετικη mac adreese και ip), και οταν κλικαρω να κανει κλικ και στον αλλον υπολογιστη στο ιδιο ακριβως σημειο,ταυτοχρονα παρακαλω οποιος με καθοδηγησει να βρω τον τροπο θα με βοηθησει παρα παρα πολυ!!!🙏
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Να πω για αρχή οτι δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο
xsterg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 μονο με προγραμμα απομακρυσμενης διαχειρισης μπορει να γινει. αλλα δεν ξερω τι ακριβως θελεις να κανεις. για κατι τετοιο θα πρεπει να εχεις και οπτικη επαφη μεταξυ των δυο οθονων. δεν μπορει το ενα μηχανημα να τρεχει την Α εφαρμογη και το αλλο την Β εφαρμογη και εσυ να κλικαρεις στο Α και αυτο να ανοιγει οτι υπαρχει στο Β χωρις να μπορεις να το ελενξεις.
Kthulhou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 https://www.sharemouse.com/two-computers-one-mouse/
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Υπαρχουν μεταγωγικά που μεταφέρουν ποντίκια, πληκτρολόγια κλπ απο ενα μηχάνημα στο άλλο
jim_p Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, swerdanse είπε και οταν κλικαρω να κανει κλικ και στον αλλον υπολογιστη στο ιδιο ακριβως σημειο,ταυτοχρονα Αυτο εδω που ζητας εινια αδυνατο να γινει με οποιοδηποτε προγραμμα, γιατι το κλικ θα πιανεται μεσα στην εκαστοτε εφαρμογη, οποτε θα εκτελειται ή στο ενα συστημα ή στο αλλο, οχι και στα 2. Φαντασου να ειχες 2 browsers, πχ τον chrome στο προσκηνιο και τον firefox απο κατω και να περιμενες το κλικ που κανεις στον chrome να περναει και στον firefox. Δεν γινεται προφανως. Αν δεν ειναι σημαντικο το παραπανω, θα σε καλυψει μια οποιαδηποτε εφαρμογη για remote desktop.
swerdanse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 ναι αυτο μου λενε οτι δεν γινετε με ενα ποντικι ταυτοχρονα να κινουνται 2 κερσορες σε 2 διαφορετικους υπολογιστες,απο αυτο το ποντικι.... επλιζα μηπως με οποιδηποτε τροπο η επιστημη εχει βρει τον τροπο...
swerdanse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, xsterg είπε τι ειναι αυτο που θελεις να κανεις? θελω σε 2 υπολογιστες που εχουν διαφορετικο ασυρματο δικτυο internet και mac adresse,και ο καθενας εχει την δικη του ξεχωριστη οθονη (οι οθονες θα ειναι διπλα η μια στην αλλη και ειναι ιδιων ιντσων/ακριβως ιδιες)... να εχω και στις δυο οθονες ανοικτη την ιδια ιντερνετικη σελιδα, και με ενα ποντικι να κινουνται ταυτοχρονα και στο ιδιο ακριβως σημειο ο δεικτης/κερσορας του ποντικιου και στις δυο οθονες και οταν κλικαρω να πραγματοποιειται ταυτοχρονα το κλικ στο ιδιο ακριβως σημειο και στις δυο οθονες κανω μια δουλεια που σε δευτερολεπτα αλλαζουν τα δεδομενα στην ιντερνετικη σελιδα που εχω ανοιξει,αν κλικαρω στην μια οθονη περιπου 5-6 κλικαρισματα σε διαφορετικα σημεια και αφησω το ποντικι να πιασω το αλλο ποντικι να κανω το ιδιο τα δεδομενα εχουν αλαξει και δεν προλαβαινω σε περιπτωση που βρω λυση ειναι σαν να κλωνοπειω τον εαυτο μου και διπλασιαζω την παραγωγικοτητα μου και τα εσοδα μου Ειναι πολυ σημαντικο/απαραιτητο το <<ταυτοχρονα >> οποιος με καθοδηγεισει που πως θα βρω λυση η σε ποιον να αποτανθω να βρει την λυση θα μου κανει την ζωη πιο ευκολη... δυσκολα μου ειναι πιστευτο οτι τεχνικα δεν μπορει να συμβει....
SteliosTh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Σαν σκέψη σεναρίου χωρίς να έχω καθόλου γνώσεις Αν με κάποιο τρόπο-μόντα ,σε ασύρματο φτιάξεις ίδιο δέκτη σε κάθε πισί ή σε ενσύρματο διακλαδώσεις το καλώδιο.
elpenor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, swerdanse είπε θελω σε 2 υπολογιστες που εχουν διαφορετικο ασυρματο δικτυο internet και mac adresse,και ο καθενας εχει την δικη του ξεχωριστη οθονη (οι οθονες θα ειναι διπλα η μια στην αλλη και ειναι ιδιων ιντσων/ακριβως ιδιες)... να εχω και στις δυο οθονες ανοικτη την ιδια ιντερνετικη σελιδα, και με ενα ποντικι να κινουνται ταυτοχρονα και στο ιδιο ακριβως σημειο ο δεικτης/κερσορας του ποντικιου και στις δυο οθονες και οταν κλικαρω να πραγματοποιειται ταυτοχρονα το κλικ στο ιδιο ακριβως σημειο και στις δυο οθονες κανω μια δουλεια που σε δευτερολεπτα αλλαζουν τα δεδομενα στην ιντερνετικη σελιδα που εχω ανοιξει,αν κλικαρω στην μια οθονη περιπου 5-6 κλικαρισματα σε διαφορετικα σημεια και αφησω το ποντικι να πιασω το αλλο ποντικι να κανω το ιδιο τα δεδομενα εχουν αλαξει και δεν προλαβαινω σε περιπτωση που βρω λυση ειναι σαν να κλωνοπειω τον εαυτο μου και διπλασιαζω την παραγωγικοτητα μου και τα εσοδα μου Ειναι πολυ σημαντικο/απαραιτητο το <<ταυτοχρονα >> οποιος με καθοδηγεισει που πως θα βρω λυση η σε ποιον να αποτανθω να βρει την λυση θα μου κανει την ζωη πιο ευκολη... δυσκολα μου ειναι πιστευτο οτι τεχνικα δεν μπορει να συμβει.... Αυτό που λες δεν γίνεται αλλά ίσως να είχε νόημα στην περίπτωση σου να φτιάξεις κάποια macro με το AutoIT ή scripts με χρήση των webdriver των browser ((πχ Selenium) ή συνδυασμό τους ώστε να αυτοματοποιήσεις τη δουλειά σου. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από elpenor
swerdanse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Αυτος που βρηκα εδω σε συνομιλια μας με email, ισχυριζεται οτι αν εχω ιδια αναλυση οθονης και στις δυο οθονες το εχει φτιαξει..και το πουλαει Μπορει καποιος με γνωσεις να δει και να μου πει αν ειναι απατεωνας η οχι?
boul4ik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, Aris_ είπε Χρηματιστήριο μυρίζωμε το θέλει Δεν ξερω για που το θέλει, αλλά μαν εγώ π παίζω ποκερ αναγκάζομαι να βαζω 2 λαπτοπ, ώστε σε ένα λαπτοπ π μπορώ να βαλω τι ποκερ σταρ κ στο άλλο π εχω vpn παίζω σε ξένες εταιρείες, θα ήταν καλή μαγκιά με 1 ποντική να έλεγχο 2 λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα