vazelaras13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, random_dude είπε Ας λένε ότι θέλουν. Ωραία σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βελτίωση βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addendi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 να ξερετε πως εχουν καταστατική έδρα το Belize. Σίγουρα κάποιοι έλληνες θα είναι απο πίσω. Είχα εργαστεί στο παρελθον. Αμα ηταν τοσο ευελικτοι, δεν θα με ειχαν διαγραψει. Δεν είχα συμπληρώσει iban και τελικά δεν πληρωθηκα ποτε. Θυμίζει ινδικούς μισθούς πάντως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki278 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα, μαλλον επεσα κι εγω στην παγιδα τους κι εστειλα αιτηση κανονικα. Μήπως γνωριζει κάποιος αν πχ με την ταυτοτητα μπορούν να με βλαψουν καπως; Γιατι απο αλλη σελιδα διαβασα θετικα σχολια για την ευελικτη εργασια, και μετα ηρθα εδω κι επεσα απο τα συννεφα. (η απελπισία μου για μερικα χρηματα λογικα με τυφλωσε, βρισκομαι σε δυσκολη θεση εψαχνα για φασον και τιποτα). Αν μπορει να μου απαντησει καποιος θα ειμαι ευγνωμων Στις 2/8/2022 στις 11:37 ΠΜ, Addendi είπε να ξερετε πως εχουν καταστατική έδρα το Belize. Σίγουρα κάποιοι έλληνες θα είναι απο πίσω. Είχα εργαστεί στο παρελθον. Αμα ηταν τοσο ευελικτοι, δεν θα με ειχαν διαγραψει. Δεν είχα συμπληρώσει iban και τελικά δεν πληρωθηκα ποτε. Θυμίζει ινδικούς μισθούς πάντως ... Τι εννοείς ινδικούς μισθους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ωχ ρε παιδια δεν ειναι απατεωνες εκμεταλευτες ειναι , αυτοι πληρωνονται αδρα και σεις παιρνεται ψιχουλα. μου θυμιζει κατι καποτε με το να βλεπεις διαφημισεις και σε πληρωνανε ενα ευρω ανα 250 διαφημισεις, το πλακωσανε μια φαση στα bot μπαναρε το google το scheme οσων αγοραζαν αυτες τις υπηρεσιες και η ζωη συνεχιζεται... Λογικα φανταζομαι θα παιρνεις κανα 0,5% απο τα εσοδα που βγαζουν απο σενα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από forgotten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gikoukouts Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Παιδιά καλησπέρα έχει εργαστεί κάποιος πρόσφατα στο ευέλικτη εργασία να μου πει τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα