Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για το σιτε: evelikti-ergasia.com

marioshrist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, βρήκα αυτή την εταιρία που λέει ότι δίνει καλό μισθό ανά εβδομάδα: https://evelikti-ergasia.com/

Αλλά από το site δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει κάποιος εκεί. Το ξέρει κανείς ή το έχει δοκιμάσει;

Επεξ/σία από marioshrist
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωστή που ρώτησε πρόσφατα, ίσως για παρόμοιο site και όχι στο συγκεκριμένο αλλα και εκεί ως «ευέλικτη εργασία» το πλασάραν, της απάντησαν ότι θα έχει ψεύτικο προφίλ σε site γνωριμιών και θα απαντάει σε μηνύματα.

• Like 1

41 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Γνωστή που ρώτησε πρόσφατα, ίσως για παρόμοιο site και όχι στο συγκεκριμένο αλλα και εκεί ως «ευέλικτη εργασία» το πλασάραν, της απάντησαν ότι θα έχει ψεύτικο προφίλ σε site γνωριμιών και θα απαντάει σε μηνύματα.

Πιθανόν να είναι κάτι παρόμοιο, σ'ευχαριστώ πολύ

• 3 μήνες μετά...

Δούλευα σε αυτό και είπα να δω τι γίνεται, αν υπάρχει ακόμη. Τρως όλη τη μέρα γράφοντας τα ίδια και τα ίδια για κάτι γελοία λεπτά το μήνυμα (που πρέπει να είναι 150+ χαρακτήρες αν θυμάμαι καλά) ενώ εκείνοι έχουν κέρδος 1€ ανά μήνυμα που λαμβάνουν! Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 1€ κυριολεκτικά ανά μήνυμα με ξεπερνάει. Αλλά βέβαια εκείνοι που απαντούν σε αυτά τα μηνύματα με τα ψεύτικα προφίλ βγάζουν μόνο κάτι γελοία λεπτά. Άντεξα κάτι μήνες σε αυτή τη βλακεία. Το στενάχωρο είναι πως υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν όντως στην ύπαρξη της κοπέλας και είχαν δεθεί τόσο μαζί της (μιλούσαν 1-2 χρόνια, θεέ πόσα είχε πληρώσει), που έλεγαν πως χωρίς εκείνη θα αυτοκτονήσουν και ζητούσαν μια απλή βόλτα. Πλουτίζουν σε βάρος ανθρώπων που είναι μόνοι τους και αρκετά απελπισμένοι για να πληρώνουν 1€/μήνυμα. Έμαθα και την σελίδα στην οποία μπαίνουν οι άντρες και πληρώνουν για μονάδες για τα μηνύματα κλπ και είδα το κόστος των μονάδων και πώς είναι δομημένο το άλλο σάιτ (το οποίο κανονικά δεν σε αφήνουν να δεις ποτέ μην τυχόν τους δώσεις). Σπάνια καταλαβαίνουν την απάτη οι άντρες, φαντάσου μιλάνε με ένα προφίλ το οποίο χρησιμοποιεί ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και πιστεύουν πως είναι το ίδιο άτομο. Η μοναξιά σε τυφλώνει. 

• Confused 1
  • Sad 2
  • Haha 1

Αν κρίνω από τα (γελοία) σχόλια των (ανύπαρκτων) εργαζομένων που μοστράρει για διαφήμιση το site είναι τρελή ευκαιρία καριέρας που δεν πρέπει να χαθεί. 

Και αυτό ειναι τεράστιο.

Από εμένα 10/10 αστεράκια. 

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση έκανα μια βλακεία και έκανα αίτηση στην ευέλικτη εργασία και στη πορεία κατάλαβα ότι είναι απάτη. Επειδή έχω αγχωθει αρκετά υπάρχει κίνδυνος να μου κάνουν κακό αν δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω;;; Πχ να ζητάνε λεφτά και τα σχετικά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας ευχαριστώ πολύ!!

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση έκανα μια βλακεία και έκανα αίτηση στην ευέλικτη εργασία και στη πορεία κατάλαβα ότι είναι απάτη. Επειδή έχω αγχωθει αρκετά υπάρχει κίνδυνος να μου κάνουν κακό αν δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω;;; Πχ να ζητάνε λεφτά και τα σχετικά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας ευχαριστώ πολύ!! Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ και να μήν απαντάω. Τι με συμβουλευτε να κάνω;;

6 λεπτά πριν, vazelaras13 είπε

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση έκανα μια βλακεία και έκανα αίτηση στην ευέλικτη εργασία και στη πορεία κατάλαβα ότι είναι απάτη. Επειδή έχω αγχωθει αρκετά υπάρχει κίνδυνος να μου κάνουν κακό αν δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω;;; Πχ να ζητάνε λεφτά και τα σχετικά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας ευχαριστώ πολύ!!

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση έκανα μια βλακεία και έκανα αίτηση στην ευέλικτη εργασία και στη πορεία κατάλαβα ότι είναι απάτη. Επειδή έχω αγχωθει αρκετά υπάρχει κίνδυνος να μου κάνουν κακό αν δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω;;; Πχ να ζητάνε λεφτά και τα σχετικά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας ευχαριστώ πολύ!! Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ και να μήν απαντάω. Τι με συμβουλευτε να κάνω;;

Τι να σου κάνουν δηλαδή;

Δεν ξέρω να μου ζητάνε λεφτά και τα σχετικά αν δεν ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι να σου κάνουν δηλαδή;

Να μου ζητάνε λεφτά αν δεν συνεργαστώ μαζί τους

10 λεπτά πριν, vazelaras13 είπε

Δεν ξέρω να μου ζητάνε λεφτά και τα σχετικά αν δεν ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ

Να μου ζητάνε λεφτά αν δεν συνεργαστώ μαζί τους

Τι λες;;;;;;;;

• Like 1

Λέω σε περίπτωση που δεν επιθυμώ να συνεργαστώ μαζί τους τι γίνεται αυτό ρωτάω

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι λες;;;;;;;;

Λέω σε περίπτωση που δεν επιθυμώ να συνεργαστώ μαζί τους τι γίνεται;

Επισκέπτης
8 λεπτά πριν, vazelaras13 είπε

Λέω σε περίπτωση που δεν επιθυμώ να συνεργαστώ μαζί τους τι γίνεται αυτό ρωτάω

Λέω σε περίπτωση που δεν επιθυμώ να συνεργαστώ μαζί τους τι γίνεται;

Τίποτα δεν γίνεται.

1 λεπτό πριν, random_dude είπε

Τίποτα δεν γίνεται.

Ωραία γιατί το άγχος μου ήταν ότι αυτή η αίτηση ήταν σαν εγγραφή - μορφή συμβολαίου σε μια εταιρεία και λέει ότι σε περίπτωση που δημοσιεύσεις δεδομένα που διαχειρίζεσαι πληρώνεις πρόστιμο 25.000€ γ αυτό ρωτάω αλλά από τη στιγμή που δεν επιθυμώ να ενδιαφερω δεν νομίζω να με πιέσουν περαιτέρω για να συμμετάσχω σ αυτό το πράγμα που δεν με ενδιαφέρει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...