Amaretos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εχω IPTV και εγω και εχω παρει και στο πεθερο μου, με παιρνει χτες μου λεει δεν παιζει εδω και 2-3 μερες, εγω στο δικο μου δεν ειχα μπει μερες, δοκιμαζω τωρα να μπω με τα δικα του απο το pc mou, τρωω πορτα, ουτε κανε login δεν κανει account στο iptv smarters pro, δοκιμαζω με το vpn της δουλειας που ειναι εξωτερικο μια χαρα.... δοκιμαζω με το δικο μου account τα ιδια... Τι εγινε φαγαμε ban απο fortnet? Εχει κανεις κανα παρομοιο θεμα? Πρεπει να αγορασω και ενα vpn ακομα? Εντω μεταξυ περιεργα πραματα. Δοκιμαζω στο pc μου δεν παιζει, βαζω vpn παιζει. Δοκιμαζω στην tv το ιδιο network χωρις vpn και παιζει..... το ιδιο app Ευχαριστω Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Amaretos
kallair Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 δοκιμασε να αλλαξεις dns σε google. λογικα θα παιζει μετα κανονικα. κατα προτιμηση στο modem για να μην χρειαζεται να το αλλαζεις συνεχεια.
Amaretos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, kallair είπε δοκιμασε να αλλαξεις dns σε google. λογικα θα παιζει μετα κανονικα. κατα προτιμηση στο modem για να μην χρειαζεται να το αλλαζεις συνεχεια. Ευχαριστώ, εβαλα dns cloudflare και επαιξε κομπλε. Περιεργα πραματα ετσι ξαφνικα 1
kallair Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Amaretos είπε Ευχαριστώ, εβαλα dns cloudflare και επαιξε κομπλε. Περιεργα πραματα ετσι ξαφνικα Γενικώς πλεον κυνηγανε και την iptv, περα απο τα πειρατικα sites με torrent. Οποτε κοβουν την προσβαση και προς το παρων λυνεται με χρηση καποιου αλλου dns (πχ google) και οχι του provider. ειναι η ιδια ακριβως "λυση" που χρησιμοποιουμε οταν θελουμε να μπουμε σε καποιο torrent site. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα