Προς το περιεχόμενο

Iphone handsfree με lightning βυσμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενσυρματο handsfree για iphone με Lightning βυσμα.

Βλεπω αυτο

https://www.skroutz.gr/s/9949210/Apple-EarPods-Earbuds-Handsfree-με-Βύσμα-Lightning-Λευκό.html

αλλα ολοι στις κριτικες, και προς τιμην τους που τα λενε 'εξω απο τα δοντια',
λενε ποσο 'ψευτικο' ειναι το καλωδιο και χαλαει στους 3-6 μηνες.

Ποιες αλλες επιλογες, ενσυρματου handsfree, και να ειναι σε λογικο κοστος,
προτεινετε;

Δημοσ.

Δεν σημαίνει ότι αυτό που βλέπεις θα ναι και το original , το γνήσιο….πάρε αν θες από επίσημο κατάστημα, όπως istorm για να σαι σίγουρος…τα ‘χω τα συγκεκριμένα από ένα iPhone X που είχα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης ακόμα λειτουργούν…θεωρώ ότι παίζει βέβαια και το πόσο προσεκτική χρήση τα κάνει ο καθένας….

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πχ το eshop.gr, να εχει αραγε ιμιτασιον, να μην ειναι τα original;

https://www.e-shop.gr/apple-headset-mmtn2-earpods-with-lightning-connector-white-retail-p-TEL.031963

--------

Λες αυτοι που λενε για το φτηνοκαλωδιο στο handsfree, να αγορασαν ιμιτασιον χωρις να το ξερουν, και οτι αυτα τα σκρουτζομαγαζα πουλανε ιμιτασιον;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Λογικά θα υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε και γνήσια, αρκεί να ξέρει κάποιος να τα ξεχωρίζει και αν είναι fake να μπορεί να το επιστρέψει στο skroutz και να πάρει χρήματα πίσω…Εγώ  επιλεγω από επίσημο πλέον , όπως istorm διότι έμπλεξα τις προάλλες με ένα μπριζάκι που το πλήρωσα για γνήσιο στα 29€ και μετά από έλεγχο μόνο μπανάνες δεν έτρωγε….το κατάστημα με είχε διαβεβαιώσει ότι προμηθεύεται από την apple…βέβαια όταν  είπα ότι δεν είναι γνήσιο και το χα καταλάβει μου δωσε τα χρηματά μου πίσω…εγώ αισθάνομαι safe μόνο από istorm….μακάρι να βοήθησα….

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη, το ζητημα ακομη υπαρχει, αν εχει καποιος να προτεινει φτηνες εναλλακτικες ενσυρματου handsfree με lightning βυσμα για iphone, παρακαλω ας το πει εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/02/2022 at 20:29, mindreader said:

Πχ το eshop.gr, να εχει αραγε ιμιτασιον, να μην ειναι τα original;

https://www.e-shop.gr/apple-headset-mmtn2-earpods-with-lightning-connector-white-retail-p-TEL.031963

--------

Λες αυτοι που λενε για το φτηνοκαλωδιο στο handsfree, να αγορασαν ιμιτασιον χωρις να το ξερουν, και οτι αυτα τα σκρουτζομαγαζα πουλανε ιμιτασιον;

παλιο ποστ αλλά έτσι για να υπάρχει και για την ιστορία μιας και το είδα τώρα. Δεν θέλω να σε προϊδεάσω αλλά είχα αγοράσει πριν χρόνια hands free από eshop θεωρώντας δεδομένο ότι είναι αυθεντικό. Με το που το έβαλα στα αυτιά μου είδα ότι ο ήχος δεν ήταν απλά αυτός του αυθεντικού. Τους πήρα τηλ φυσικά δεν το παραδέχτηκαν αλλά μου το πήραν πίσω χωρίς μα και μου.

τωρα να έτυχε στο συγκεκριμένο; Δε ξέρω αλλά δεν ξαναπήρα από εκεί 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.

To ζητημα ειναι οτι δεν βλεπω να υπαρχουν επιλογες στην αγορα. Δηλαδη απο τη μια ο μισος πλανητης εχει iphone, απο την αλλη εχεις τα αυθεντικα της apple και κανα δυο τρεις επιλογες, που παιζεται τι ειναι και αυτες. Τετοια ελλειψη, τοση ελλειψη; Σαν να ψαχνω ανταλλακτικο για ηλεκτρικη σκουπα της δεκαετιας του 80. Δεν μπορω να το καταλαβω.

Δημοσ.
1 hour ago, mindreader said:

To ζητημα ειναι οτι δεν βλεπω να υπαρχουν επιλογες στην αγορα. Δηλαδη απο τη μια ο μισος πλανητης εχει iphone, απο την αλλη εχεις τα αυθεντικα της apple και κανα δυο τρεις επιλογες, που παιζεται τι ειναι και αυτες. Τετοια ελλειψη, τοση ελλειψη; Σαν να ψαχνω ανταλλακτικο για ηλεκτρικη σκουπα της δεκαετιας του 80. Δεν μπορω να το καταλαβω.

Αν πάρεις πραγματικά αυθεντικό δεν είναι και τόσο ψεύτικο αλλά μέσα στο νερό πιστεύω υπολογίζεις 2 ζευγάρια το χρόνο γιατί φθείρονται ειδικά στο σημείο που μπαίνει στο βυσματακι. Δε πολύ συμφέρει υπό την έννοια ότι θα κοστίσει όσο το ασύρματο.. υπάρχει κάποιος λόγος που δε θες ασύρματα; Η απλά δε βολεύουν;

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, marmagia said:

Αν πάρεις πραγματικά αυθεντικό δεν είναι και τόσο ψεύτικο αλλά μέσα στο νερό πιστεύω υπολογίζεις 2 ζευγάρια το χρόνο γιατί φθείρονται ειδικά στο σημείο που μπαίνει στο βυσματακι. Δε πολύ συμφέρει υπό την έννοια ότι θα κοστίσει όσο το ασύρματο.. υπάρχει κάποιος λόγος που δε θες ασύρματα; Η απλά δε βολεύουν;

Ειναι θεμα προτιμησης. Οχι αλλες εγνοιες για φορτιση και των ασυρματων. Οπως βολευεται ο καθενας.

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, yoda73 said:

Καλησπέρα.

Αν χρησιμοποιήσετε τον αντάπτορα από lighting σε θηλυκό mini jack

https://www.skroutz.gr/s/9948768/Apple-Metatropeas-Lightning-male-se-3-5mm-female-Leyko-MMX62AM-A.html

μπορείτε μετά να βάλετε όποιο hands free σας αρέσει.

Ε ναι αντίστοιχα και το ίδιο ανταπτορακι από usb c σε 3,5 jack. Το θέμα είναι ποιο hands free να πάρει ο άνθρωπος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...