nadal1999 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα είμαι σε αναζήτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είμαι ανάμεσα σε ένα yaris 2012 1.3 100 hp και σε ένα Focus 2012 1.0 125 Ecoboost ποιο μου προτείνετε να πάρω ποιο είναι ποιο αξιόπιστο και από θέμα κατανάλωση ποιο είναι καλύτερο επίσης ποιο είναι ποιο άνετο σε ταξίδι
greekfragma Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 η σύγκριση θα ήταν σωστότερη μεταξύ Yaris Fiesta. To Focus είναι μεγαλύτερη κατηγορία αμαξώματος. μεταξύ των 2 ποιοτικότερο και πιο value for money είναι το Focus πάντως. 2
nadal1999 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε η σύγκριση θα ήταν σωστότερη μεταξύ Yaris Fiesta. To Focus είναι μεγαλύτερη κατηγορία αμαξώματος. μεταξύ των 2 ποιοτικότερο και πιο value for money είναι το Focus πάντως. Ευχαριστώ πολύ και γω για Focus με βλέπω
bkran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Focus για ταξίδι και πάτημα στο δρόμο. Απλά δεν συγκρίνεται με το Yaris, είναι και άλλη κατηγορία αυτοκινήτου άλλωστε. Αρκεί να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις performance, μέχρι 120-130-140 πάει μια χαρά και έχει και λίγο περιθώριο για προσπέραση. Απλά δεν θα το έλεγα και το ποιο αξιόπιστο, έχει τα θέματα του, γνωστά και μη. Έχε υπόψη σου ότι αλλάζει ιμάντα είτε στην δεκαετία είτε στα 180 χιλιάδες χλμ και κοστίζει ακριβά ( κάνα 700 αντιπροσωπεία ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα