Justelene235 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα σας, Θέλω να συνδέσω τρίτη οθόνη στο σταθερό υπολογιστή μου. Το κουτί μου έχει 2 display port και τις έχω καλυμμένες. Δεν εχει άλλη έξοδο. Πως μπορώ να το πετύχω? Θα χρειαστώ κάρτα γραφικών έξτρα; Κι αν ναι τι μου προτείνετε να παρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Type-c εχεις? Αλλιως πιστευω με ενα ανταπτορακι απο displayport σε 2 hdmi θα εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δεν ειναι type c. Με adaptor θα παιξει; γιατί ενα adaptoraki που ειχα παλια σε ενα αλλο pc απο vga to hdmi δεν δουλευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Εαν εχει το desktop θυρα type-c γιατι εκει ειναι ευκολο το θεμα.Αλλιως θα χρειαστεις ενα mst hub(π.χ. https://deltastores.gr/cabletime-splitter-displayport-se-3x-displayport-dmdf3-8k-0-15m-mayro-el?gclid=Cj0KCQiAjc2QBhDgARIsAMc3SqTrjIMt7ZjfSgiEmXriV0AzxfucAbYwRlO8doZS5a_qtz1zpeZNFyEaAjziEALw_wcB) ωστε να σπασεις τη 1 displayport σε παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ο adapter νομιζω θα κάνει μόνο cloning τις οθόνες που θα είναι πάνω του το usb-c μόνο αν έχει δυνατότητα μεταφοράς video μπορεί να βγάλει εικόνα. Η κάρτα γραφικών είναι η (ακριβή ?) λύση, να έχει αρκετές εξόδους και αντίστοιχα καλώδια για τις εισόδους των οθονών. Edit, είδα πως παίζουν κ extended πλέον, με καλά splitters https://www.amazon.com/StarTech-com-Port-DisplayPort-MST-Hub/dp/B0839LTNFK?th=1 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Η πίσω όψη του κουτιου μου. Εχω δεσμευσει τις δυο θυρες. Με splitter δε θα εχω ιδιο αποτελεσμα? Δλδ ΄τι δειχνει η μια θα δειχνει και η αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Αν το υποστηρίζουν οι οθόνες, daisy chain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 12:46 ΜΜ, Justelene235 είπε Με splitter δε θα εχω ιδιο αποτελεσμα? Δλδ ΄τι δειχνει η μια θα δειχνει και η αλλη ναι , μπορείς να χρησιμοποιήσεις spliter αν οι οθόνες θα δείχνουν το ίδιο πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα