gianso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά από πολλά τηλέφωνα με apple support & iStorm και λόγω του οτι ειχα πολυ δουλεια σημερα και δε μπορουσα να παω απο εκει θα παω αυριο πρωι να το αφησω και θα ζητησω αντικατσταση. Μου ελεγαν στο τηλ οτι μπορει να κανει και 5-6 μερες μεχρι να το βγαλουν DOA / ή οτι χρηζει αντικαταστασης. Εχει κανεις πρωτερη εμπειρια σε τετοια "ροντεο" μαζι τους ? Σα καταναλωτης δεν εχεις δικαιωμα άμεσης επιστροφης χρημάτων ή άμεσης αντικαταστασης ? Ουσιαστικα θα μεινω χωρις κινητο για 7 μερες αν γινει το καλο σεναριο που λενε... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από gianso
giannis_ps_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μην καθυστερήσεις καθολου να το πας. Το doa ισχυει για κάποιες μέρες μετα την αγορα. Οποτε όσο νωρίτερα τοσο το καλύτερο. Να ζητησεις καποιο αποδεικτικό οτι πηγες το κινητό εκεί. Μην κανουν καμια βλακεία κ σου πουν πέρασε το doa οσο αυτοί θα έχουν το κινητό εκεί μέχρι να βγάλουν άκρη τι έχει. Να ισχυριστεις οτι αυτο το προβλημα το είχε εξαρχής. Κ τέλος για να το βγαλουν σε doa πρέπει να περάσει κάποιους ελέγχους οι οποίοι θα πάρουν λίγο χρόνο. Τώρα αν θέλουν 5 μέρες, τι να πεις, υπομονή. Αν πας istorm ζητα τηλ αντικατάστασης μεχρι να βγει ακρη με το δικο σου. Εμενα μου ειχαν δώσει. Παλιο μεν αλλά τουλάχιστον ειχα τηλέφωνο.
gianso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε Μην καθυστερήσεις καθολου να το πας. Το doa ισχυει για κάποιες μέρες μετα την αγορα. Οποτε όσο νωρίτερα τοσο το καλύτερο. Να ζητησεις καποιο αποδεικτικό οτι πηγες το κινητό εκεί. Μην κανουν καμια βλακεία κ σου πουν πέρασε το doa οσο αυτοί θα έχουν το κινητό εκεί μέχρι να βγάλουν άκρη τι έχει. Να ισχυριστεις οτι αυτο το προβλημα το είχε εξαρχής. Κ τέλος για να το βγαλουν σε doa πρέπει να περάσει κάποιους ελέγχους οι οποίοι θα πάρουν λίγο χρόνο. Τώρα αν θέλουν 5 μέρες, τι να πεις, υπομονή. Αν πας istorm ζητα τηλ αντικατάστασης μεχρι να βγει ακρη με το δικο σου. Εμενα μου ειχαν δώσει. Παλιο μεν αλλά τουλάχιστον ειχα τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ πολύ.Ναι θα πάω σήμερα (7 μέρες από την αγορά). Με βάση τα δικαιώματα του καταναλωτή διάβασα πως για 14 μέρες μπορείς να ζητήσεις εσύ αν θες αντικατάσταση ή επιοδιόρθωση. Θέλω να πιστεύω το ότι με το support της apple έχω από Δευτέρα 3 τηλέφωνα 1 καθε μερα και ακολουθησε οτι troubleshoting ζητήθηκε με καλύπτει για το οτι δε πηγα ήδη (μεσολάβησε και ΣΚ που δεν υπήρχε support να πάω).
gianso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Το πήγα σήμερα. Είπαν θα γινει ελεγχος και αν διαπιστωθει το θεμα που ισχυριζομαι (οκ δε θα το σχολιασω το οτι το ισχυριστηκα ενω τους πηγα screen-shot απο το battery usage) θα γίνει αντικατάσταση με νεο. Περιμένω από εβδομάδα.
giannis_ps_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαχα εντάξει αστους να λένε τα δικά τους κ εσυ τα δικά σου. Θα γίνει νομίζω η αντικατάσταση. Τηλ αντικατάστασης σου εδωσαν; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από giannis_ps_21
gianso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε Χαχα εντάξει αστους να λένε τα δικά τους κ εσυ τα δικά σου. Θα γίνει νομίζω η αντικατάσταση. Τηλ αντικατάστασης σου εδωσαν; Όχι δεν είχαν / δεν ασχόληθηκα και πολύ να πω αλήθεια με το συγκεκριμένο ( μου ειπαν οτι σημερα δεν ειχαν , οποτε τους ειπα οκ αρα να μου δοθεί το καινούργιο το συντομότερο δυνάτο ). 1
gianso Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Update : βγήκε DOA μπαμ μπαμ και σήμερα μου ήρθε πιστωτικό τιμολόγιο για να πάω να πάρω νέα συσκευή (κουτί) την οποία και πήρα. Σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση από τα παιδιά στο service του iStorm. Θα δω πως θα παει η νέα συσκευή και θα ενημερώσω μελλοντικά και αν και ελπιζω να μην ειμαι τοσο γκαντέμης οσο με τη 1η (ο άνθρωπος απο το service που κάλεσε είπε πως είχε πέρα από ελατωματική μπαταρία και κάτι ακόμα στο ευρύτερο κύκλωμα κτλπ που προκαλούσε το θέμα). 3
tilaverboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 3:38 ΜΜ, gianso είπε Update : βγήκε DOA μπαμ μπαμ και σήμερα μου ήρθε πιστωτικό τιμολόγιο για να πάω να πάρω νέα συσκευή (κουτί) την οποία και πήρα. Σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση από τα παιδιά στο service του iStorm. Θα δω πως θα παει η νέα συσκευή και θα ενημερώσω μελλοντικά και αν και ελπιζω να μην ειμαι τοσο γκαντέμης οσο με τη 1η (ο άνθρωπος απο το service που κάλεσε είπε πως είχε πέρα από ελατωματική μπαταρία και κάτι ακόμα στο ευρύτερο κύκλωμα κτλπ που προκαλούσε το θέμα). Καλορίζικο. Οι ατυχίες κατά κανόνα συμβαίνουν μία φορά. Χαλαρώστε όλα θα πάνε περίφημα
gianso Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Καλορίζικο. Οι ατυχίες κατά κανόνα συμβαίνουν μία φορά. Χαλαρώστε όλα θα πάνε περίφημα Ευχαριστώ παίχτη !! Κοίτα είμαι γνωστός γκαντέμης : σε νέο αμάξι πριν 2 χρόνια μου βγήκε στο 3μηνο αλλαγή κρεμαριέρας με κατασκευαστικό θέμα , την οποια κρεμαριερα την εστειλαν πισω στο εργοστασιο κατασκευης για ελεγχο γιατι δε τους ειχε τυχει ξανα μου ειπαν 1
tilaverboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, gianso είπε Ευχαριστώ παίχτη !! Κοίτα είμαι γνωστός γκαντέμης : σε νέο αμάξι πριν 2 χρόνια μου βγήκε στο 3μηνο αλλαγή κρεμαριέρας με κατασκευαστικό θέμα , την οποια κρεμαριερα την εστειλαν πισω στο εργοστασιο κατασκευης για ελεγχο γιατι δε τους ειχε τυχει ξανα μου ειπαν Είσαι ο καθρέφτης μου! Δύο συσκευές έχω αλλάξει στους επίσημους διαφορετικές και μου βγήκε αντικατάσταση 😂😂 1
tilaverboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Ερώτηση! Είμαι κολλημένος στην 13.3 . Η 13.3.1 επιδορθώνει καθόλου την μέτρια μπαταρία ή να παραμείνω εδώ που είμαι; Ευχαριστώ πολύ.
gianso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Η νεα συσκευη που πηρα ειχε 15.1.1 και θα μεινω εδω λεω μεχρι να βγει η 15.4 (που λενε θα ειναι major update). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από gianso 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα