Aenor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα note 20 ultra εντός εγγύησης. Σήμερα μου έπεσε για κάποια δευτερόλεπτα στον νεροχύτη και για κάποιο λόγο πήρε νερό και έσβησε. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τπτ. Υποτίθεται οτι το κινητό είναι ip68, δεν έχει πέσει και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ. Με καλύπτει η εγγύηση για το συγκεκριμένο θέμα ή όχι? Ευχαριστώ!
Fotia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Για τη εγγύηση ,πρέπει να φαινεται εσωτερικά ότι δεν το κτύπησες και δεν παραβιάστηκαν οι προδιαγραφες ip68 .
koutsis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Aenor είπε Καλησπέρα, έχω ένα note 20 ultra εντός εγγύησης. Σήμερα μου έπεσε για κάποια δευτερόλεπτα στον νεροχύτη και για κάποιο λόγο πήρε νερό και έσβησε. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τπτ. Υποτίθεται οτι το κινητό είναι ip68, δεν έχει πέσει και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ. Με καλύπτει η εγγύηση για το συγκεκριμένο θέμα ή όχι? Ευχαριστώ! Γιατί δεν ρωτάς στο service της Samsung?🤔
GATE123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Aenor είπε Καλησπέρα, έχω ένα note 20 ultra εντός εγγύησης. Σήμερα μου έπεσε για κάποια δευτερόλεπτα στον νεροχύτη και για κάποιο λόγο πήρε νερό και έσβησε. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τπτ. Υποτίθεται οτι το κινητό είναι ip68, δεν έχει πέσει και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ. Με καλύπτει η εγγύηση για το συγκεκριμένο θέμα ή όχι? Ευχαριστώ! Μάλλον όταν έπεσε στον νεροχύτη εσύ το άνοιξες με το Power και εκεί πήρε το νερό εσωτερικά. Μάλλον δεν σε καλύπτει η εγγύηση. SAMSUNG Τα κινητά με πιστοποίηση IP68 προσφέρουν ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5 m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση. Αν το κινητό βραχεί σε αλμυρό νερό, αλκοόλ, σαπούνι, χώμα ή και άλλες ουσίες, τότε προτείνεται να βυθιστεί σε ένα μπολ με νερό βρύσης για να απομακρυνθούν οι ουσίες και να στεγνωθεί με ένα καθαρό στεγνό ύφασμα. Για σωστή αδιαβροχοποίηση να είναι σίγουρο ότι η υποδοχή της SIM έχει εφαρμοστεί σωστά πιέζοντάς τη. Η αδιαβροχοποίηση μπορεί να επηρεαστεί επίσης από παρατεταμένη άμεση έκθεση στον ήλιο με υψηλή θερμοκρασία. 1
Witcher1st Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 11:41 ΠΜ, GATE123 είπε Μάλλον όταν έπεσε στον νεροχύτη εσύ το άνοιξες με το Power και εκεί πήρε το νερό εσωτερικά. Πως αλλιως θα ανοιξει το κινητο;
GATE123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Πως αλλιως θα ανοιξει το κινητο; Έπρεπε πρώτα να το στεγνώσει. Ο κατασκευαστής λέει ότι ναι μεν είναι αδιάβροχο αλλά χωρίς να το πειράξεις. Αν διάβασες ποιο πάνω για την σωστή αδιάβροχοποίηση η sim πρέπει να είναι κουμπωμένει καλά. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει κενά. Εεε όταν πάτησε το κουμπί χωρίς να το στεγνώσει μπήκε νερό. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123
Witcher1st Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, GATE123 είπε Έπρεπε πρώτα να το στεγνώσει. Ο κατασκευαστής λέει ότι ναι μεν είναι αδιάβροχο αλλά χωρίς να το πειράξεις. Και αμα ετυχε σε ελαττωματικο μοντελο;
GATE123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Και αμα ετυχε σε ελαττωματικο μοντελο; Διάβασε και την συνέχεια.
alan boy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Φίλε Aenor έχεις κάνα νέο με τη συσκευή; Την πηγές στο service;
AntiCambeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Πώς γίνεται να πήρε τόσο εύκολα νερό;Ισως αν πάτησες το power button.Πόση πίεση να δέχτηκε αν ο νεροχύτης ήταν γεμάτος; Το δικό μου βρεχόταν για 2-3 λεπτά απο ποτιστήρια και δεν έπαθε τίποτα, ούτε όσες φορές έχει βραχεί λόγω καιρού. Δεν αποκλείεται να μην είναι πλήρως στεγανό κατά την συναρμολόγηση.
GATE123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Πώς γίνεται να πήρε τόσο εύκολα νερό;Ισως αν πάτησες το power button.Πόση πίεση να δέχτηκε αν ο νεροχύτης ήταν γεμάτος; Το δικό μου βρεχόταν για 2-3 λεπτά απο ποτιστήρια και δεν έπαθε τίποτα, ούτε όσες φορές έχει βραχεί λόγω καιρού. Δεν αποκλείεται να μην είναι πλήρως στεγανό κατά την συναρμολόγηση. Αυτό είπα και εγώ. Ότι πάτησε το power button και μπήκε νερό. Δεν έχει να κάνει με την πίεση. Το δικό σου όμως την ώρα που βρεχόταν δεν το είχες πείραξε,απλά το είχες σκουπίσει / καθαρίσει. Αποκλείεται αυτό θα φαινόταν. Το λάθος έγινε από το TS. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123
SeNNinhA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Άσχετα με την πιστοποίηση δυστυχώς κανένας δεν καλύπτει εγγύηση λογω υγρασίας ακόμη και αν πρόκειται για συσκευή ολίγων λεπτών λειτουργίας. Googd luck αλλά δεν νομίζω να βρεις άκρη εκτός κι αν πας σε δικαστικές διαμάχες
Aenor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα έχω feedback. Η Samsung κάλυψε την αντικατάσταση και έγινε αλλαγή οθόνης, φακών μπαταρίας και πλακέτας. Το κινητο όπως είχα πει δεν ειχε ανοιχθεί και χτυπηθεί ποτέ. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω η αδιαβροχοποίηση εσωτερικά είχε αστοχήσει. Το είδα ο ίδιος όταν ανοίξανε το κινητό μπροστά μου. Επειδή είχα samsung account όλες οι εφαρμογές (καμια 250αρια) εγκαταστάθηκαν αυτόματα και δεν έχασα τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά. Μπράβο στη Samsung να τα λέμε και αυτά, θα μπορούσαν να μην το είχαν καλύψει και το καταλαβαίνω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα