agnostos13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, konandrio είπε Άλλο cpu 2.2 και άλλο 1.8 Το email ξέχασαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 και γιατι δεν κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Το εν λόγω μπακάλικο (γιατί μάλλον για μπακάλικο φαίνεται) χρησιμοποιεί αυτούσια τα λογότυπα της Lenovo™ στην ιστοσελίδα του (σε αναρτημένες φωτογραφίες προϊόντων). Στοιχεία της εταιρείας δεν υπάρχουν αναρτημένα. Αξιολογήσεις δεν υπάρχουν. Ο ιστοχώρος είναι τραγικά πρόχειρα στημένος. Στο δίκτυο συνεργατών υπάρχει ένας κ μόνο συνεργάτης (άρα λογικά κ ο ιδιοκτήτης της "επωνυμίας/εταιρίας" digital iq) ως .... ατομική επιχείρηση φαντάζομαι. Στοιχεία επικοινωνίας (εκτός απο την φόρμα επικοινωνίας) δεν υπάρχουν. Με λίγη αναζήτηση υπάρχει ενα κινητό τηλ. καταχωρημένο (στην ατομική επιχείρηση). Με κάθε επιφύλαξη, αν όλα αυτά δεν σου χτυπάνε καμπανάκια ότι πορεύεσαι ολοταχώς για τα βράχια.... τότε τι??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Τετοιες π@π&ρι3$ βαζετε στα αυτοκινητα σας, τις κοιτατε οταν οδηγειτε , αρρωσταινετε που κολλάνε και δε δουλευουν και μετα κλαιτε που τρακαρατε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Η πλακα ειναι οτι ολη η αγορα ( εγκαταστατες ηχοσυστηματων αυτα εχουν σαν πρωτη επιλογη ) και τα bizzar που ειναι μαλλον καλυτερα. Σημειωταιον οτι και εγω την πατησα αγοραζοντας αντιστοιχο 2DIN απο γνωστο χοντρεμπορο στον Πειραια και το πληρωσα και χρυσο 380 € για 7 in Οθονη 2/32 andoid 10 που μαλλον ηταν 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, nik0laus είπε Τετοιες π@π&ρι3$ βαζετε στα αυτοκινητα σας, τις κοιτατε οταν οδηγειτε , αρρωσταινετε που κολλάνε και δε δουλευουν και μετα κλαιτε που τρακαρατε.... Πάλι καλά που τα καινούργια δεν έχουν. 52 λεπτά πριν, nmamag είπε Η πλακα ειναι οτι ολη η αγορα ( εγκαταστατες ηχοσυστηματων αυτα εχουν σαν πρωτη επιλογη ) και τα bizzar που ειναι μαλλον καλυτερα. Σημειωταιον οτι και εγω την πατησα αγοραζοντας αντιστοιχο 2DIN απο γνωστο χοντρεμπορο στον Πειραια και το πληρωσα και χρυσο 380 € για 7 in Οθονη 2/32 andoid 10 που μαλλον ηταν 9 Κι εγώ Bizzar έχω, μια χαρά μου φαίνεται μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, phanispal είπε Πάλι καλά που τα καινούργια δεν έχουν. Στα καινουργια δουλευουν ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, nik0laus είπε Στα καινουργια δουλευουν ομως Καλά και εσύ τώρα...καλού κακού μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) απλά παίρνεις μια pioneer /alpine με mirrorcast/airplay Οι εγκαταστάτες διαλέγουν την ευκολία τους.δηλ έτοιμες φισες για κάθε εταιρεία ή στυλ oem πάλι με έτοιμες φισες... Αν θες να παιδευτεις παίρνεις απευθείας κινεζική με 100 150€ μέσω taobao/alie/gearbest Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δεν ξέρω εγώ 2 φορές από aliexpress πήρα 2 din android για φίλους 145 και 160 ευρώ αντίστοιχα μια χαρά ήταν ότι έγραφε αυτό ήταν, τώρα αν πας να πάρεις κάτι φτινο μόνος σου αυτοκτονίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Όλες οι οθόνες τα χαρακτηριστικά hardware που έχουν είναι στάνταρ, το μόνο που διαφέρει είναι οι υλοποιήσεις και οι αλλαγές στο software για να δέσει σωστά το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου. Ο απατεώνας digital iq έχει τις ίδιες οθόνες ακριβώς με διαφορετικά αναγραφόμενα χαρακτηριστικά, πουλάει την οθόνη που πήρα δηλ αναγράφοντας android 9 που είναι το πραγματικό χαρακτηριστικό 100-150 ποιο φθηνά, πουλάει την ίδια χωρίς να γράφει Lenovo αλλά digital iq ποιο φθηνά. Αυτές οι απάτες ακόμα και στο AliExpress έχουν μαζευτεί, δηλ σου αναγράφουν το api του Android. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που συναντάμε πλέον είναι το BT 5, πάνω από 2.5 δεν πρέπει να υπάρχει σε car οθόνη. Από bizzar δεν έχω εμπειρία, αν δεν κάνω λάθος είναι η dynavin που άλλαξε όνομα, dynavin είχα πάρει πριν 7 χρόνια, Windows CE και ήταν τραγική, απαράδεκτη και πανάκριβη. Είναι πολύ διαφορετικό να πάρεις μια οθόνη 2 din από μια οθόνη που θα συνδεθεί με canbus και θα πρέπει να πάρει πληροφορίες του αυτοκινήτου και να συνεργαστεί με πλήκτρα στο τιμόνι κτλπ, μπορείς να κοστολογήσεις την δουλειά σου όσο θες, όλη αυτή η απάτη είναι περιττή. Χωρίς android ή έστω android auto ή car play δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να έχω στο αμάξι μου. Περιμένω την RSNAV S4 σαν τρελός που θα είναι ότι ποιο δυνατό έχει βγει σε android αυτοκινήτου. @nik0lausμε ένα infotainment multimedia στο αμάξι σου η οδήγηση γίνεται απολαυστική, πλέον έχει καταντήσει το infotainment στις προώθησης αυτοκινήτου να έχει περισσότερη βαρύτητα ακόμα και από τα χαρακτηριστικά του μοτέρ. Μια οθόνη μούφα που θα σου πουλήσει ο απατεώνας ναι είναι επικίνδυνη ακόμα και να σε στουκάρει προσπαθώντας να κάνεις ένα next track και να μη σε ακούει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 11:46 ΠΜ, Speculoos είπε To palette swap όμως χωρίς να έχει γίνει κάποια άλλη αλλαγή αποτελεί copyright infringement Αποτελεί copyright infringement το palette swap του brand δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xantiasupermoto Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Tα ίδια συστήματά παίζουν στο ΑΛΙ περίπου 100 ευρώ πιο φθηνά εγώ που το έβαλα δεν είναι κακό παίζει με πολύ καλή ποιότητα ηχου ( apple car play) αν σκεφτουμε οτι κατι επωνυμο μαζι με τοποθετηση καλοδιωση και πλαστικο ταμπλο θα παει κοντα στα 900 ευρω με 450 ευρω διαφορα νομιζω αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Αφου αγορασες μεσω skroutz και δεν ειναι αυτο που λεει οφειλει να το παρει πισω αν εχεις πληρωσει με καρτα κανε καταγγελια στην τραπεζα Αν ειναι αντικαταβολη {κακως) και δεν το παρει το skroutz κανε καταγγελια στο στκ και κανε μια κριτικη στο trustpilot για το skroutz και στειλτην να την δουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Στις 23/2/2022 στις 9:01 ΜΜ, TechnoState είπε Στο δίκτυο συνεργατών υπάρχει ένας κ μόνο συνεργάτης (άρα λογικά κ ο ιδιοκτήτης της "επωνυμίας/εταιρίας" digital iq) ως .... ατομική επιχείρηση φαντάζομαι. στο δικτυο συνεργατων υπαρχουν ολα τα κορυφαια car hifi στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα