Προς το περιεχόμενο

Η απάτη με car Android

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το εν λόγω μπακάλικο (γιατί μάλλον για μπακάλικο φαίνεται) χρησιμοποιεί αυτούσια τα λογότυπα της Lenovo™ στην ιστοσελίδα του (σε αναρτημένες φωτογραφίες προϊόντων). 

Στοιχεία της εταιρείας δεν υπάρχουν αναρτημένα. 

Αξιολογήσεις δεν υπάρχουν.

Ο ιστοχώρος είναι τραγικά πρόχειρα στημένος.

Στο δίκτυο συνεργατών υπάρχει ένας κ μόνο συνεργάτης (άρα λογικά κ ο ιδιοκτήτης της "επωνυμίας/εταιρίας" digital iq) ως .... ατομική επιχείρηση φαντάζομαι.

Στοιχεία επικοινωνίας (εκτός απο την φόρμα επικοινωνίας) δεν υπάρχουν.

Με λίγη αναζήτηση υπάρχει ενα κινητό τηλ. καταχωρημένο (στην ατομική επιχείρηση).

Με κάθε επιφύλαξη, αν όλα αυτά δεν σου χτυπάνε καμπανάκια ότι πορεύεσαι ολοταχώς για τα βράχια.... τότε τι???

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τετοιες π@π&ρι3$ βαζετε στα αυτοκινητα σας, τις κοιτατε οταν οδηγειτε , αρρωσταινετε που κολλάνε και  δε δουλευουν και μετα κλαιτε που τρακαρατε.... :D :D 

Η πλακα ειναι οτι ολη η αγορα ( εγκαταστατες ηχοσυστηματων αυτα εχουν σαν πρωτη επιλογη ) και τα bizzar που ειναι μαλλον καλυτερα.

Σημειωταιον οτι και εγω την πατησα αγοραζοντας αντιστοιχο 2DIN απο γνωστο χοντρεμπορο στον Πειραια και το πληρωσα και χρυσο 380 € για 7 in Οθονη 2/32 andoid 10 που μαλλον ηταν 9

17 ώρες πριν, nik0laus είπε

Τετοιες π@π&ρι3$ βαζετε στα αυτοκινητα σας, τις κοιτατε οταν οδηγειτε , αρρωσταινετε που κολλάνε και  δε δουλευουν και μετα κλαιτε που τρακαρατε.... :D :D 

Πάλι καλά που τα καινούργια δεν έχουν.

52 λεπτά πριν, nmamag είπε

Η πλακα ειναι οτι ολη η αγορα ( εγκαταστατες ηχοσυστηματων αυτα εχουν σαν πρωτη επιλογη ) και τα bizzar που ειναι μαλλον καλυτερα.

Σημειωταιον οτι και εγω την πατησα αγοραζοντας αντιστοιχο 2DIN απο γνωστο χοντρεμπορο στον Πειραια και το πληρωσα και χρυσο 380 € για 7 in Οθονη 2/32 andoid 10 που μαλλον ηταν 9

Κι εγώ Bizzar έχω, μια χαρά μου φαίνεται μέχρι στιγμής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλά παίρνεις μια pioneer /alpine με mirrorcast/airplay 

Οι εγκαταστάτες διαλέγουν την ευκολία τους.δηλ έτοιμες φισες για κάθε εταιρεία ή στυλ oem πάλι με έτοιμες φισες...

Αν θες να παιδευτεις παίρνεις απευθείας κινεζική με 100 150€ μέσω taobao/alie/gearbest 

Επεξ/σία από kage

Δεν ξέρω εγώ 2 φορές από aliexpress πήρα 2 din android για φίλους 145 και 160 ευρώ αντίστοιχα μια χαρά ήταν ότι έγραφε αυτό ήταν, τώρα αν πας να πάρεις κάτι φτινο μόνος σου αυτοκτονίες

Όλες οι οθόνες τα χαρακτηριστικά hardware που έχουν είναι στάνταρ, το μόνο που διαφέρει είναι οι υλοποιήσεις και οι αλλαγές στο software για να δέσει σωστά το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου. Ο απατεώνας digital iq έχει τις ίδιες οθόνες ακριβώς με διαφορετικά αναγραφόμενα χαρακτηριστικά, πουλάει την οθόνη που πήρα δηλ αναγράφοντας android 9 που είναι το πραγματικό χαρακτηριστικό 100-150 ποιο φθηνά, πουλάει την ίδια χωρίς να γράφει Lenovo αλλά digital iq ποιο φθηνά. Αυτές οι απάτες ακόμα και στο AliExpress έχουν μαζευτεί, δηλ σου αναγράφουν το api του Android. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που συναντάμε πλέον είναι το BT 5, πάνω από 2.5 δεν πρέπει να υπάρχει σε car οθόνη.

Από bizzar δεν έχω εμπειρία, αν δεν κάνω λάθος είναι η dynavin που άλλαξε όνομα, dynavin είχα πάρει πριν 7 χρόνια, Windows CE και ήταν τραγική, απαράδεκτη και πανάκριβη.

Είναι πολύ διαφορετικό να πάρεις μια οθόνη 2 din από μια οθόνη που θα συνδεθεί με canbus και θα πρέπει να πάρει πληροφορίες του αυτοκινήτου και να συνεργαστεί με πλήκτρα στο τιμόνι κτλπ, μπορείς να κοστολογήσεις την δουλειά σου όσο θες, όλη αυτή η απάτη είναι περιττή.

Χωρίς android ή έστω android auto ή car play δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να έχω στο αμάξι μου. Περιμένω την RSNAV S4 σαν τρελός που θα είναι ότι ποιο δυνατό έχει βγει σε android αυτοκινήτου. 

@nik0lausμε ένα infotainment multimedia στο αμάξι σου η οδήγηση γίνεται απολαυστική, πλέον έχει καταντήσει το infotainment στις προώθησης αυτοκινήτου να έχει περισσότερη βαρύτητα ακόμα και από τα χαρακτηριστικά του μοτέρ.
Μια οθόνη μούφα που θα σου πουλήσει ο απατεώνας ναι είναι επικίνδυνη ακόμα και να σε στουκάρει προσπαθώντας να κάνεις ένα next track και να μη σε ακούει :)

Στις 21/2/2022 στις 11:46 ΠΜ, Speculoos είπε

To palette swap όμως χωρίς να έχει γίνει κάποια άλλη αλλαγή αποτελεί copyright infringement

Αποτελεί copyright infringement το palette swap του brand δηλαδη; 

• 1 χρόνο αργότερα...

Tα ίδια συστήματά παίζουν  στο ΑΛΙ περίπου 100 ευρώ πιο φθηνά εγώ που το έβαλα δεν είναι κακό παίζει με πολύ καλή ποιότητα ηχου ( apple car play)  αν σκεφτουμε οτι κατι επωνυμο μαζι με τοποθετηση καλοδιωση και πλαστικο ταμπλο θα παει κοντα στα 900 ευρω με 450 ευρω διαφορα  νομιζω αξιζει 

Αφου αγορασες μεσω skroutz και δεν ειναι αυτο που λεει οφειλει να το παρει πισω αν εχεις πληρωσει με καρτα κανε καταγγελια στην τραπεζα

Αν ειναι αντικαταβολη {κακως) και δεν το παρει το skroutz κανε καταγγελια στο στκ και κανε μια κριτικη στο trustpilot για το skroutz και στειλτην να την δουν

Στις 23/2/2022 στις 9:01 ΜΜ, TechnoState είπε

Στο δίκτυο συνεργατών υπάρχει ένας κ μόνο συνεργάτης (άρα λογικά κ ο ιδιοκτήτης της "επωνυμίας/εταιρίας" digital iq) ως .... ατομική επιχείρηση φαντάζομαι.

στο δικτυο συνεργατων υπαρχουν ολα τα κορυφαια car hifi στην Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...