Προς το περιεχόμενο

Η απάτη με car Android

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχουν ασχοληθεί και ξέρουν 5 πράματα έχουν παρατηρήσει σε android από Κίνα ότι τα χαρακτηριστικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, διαφημίζουν android 11 ενώ οι οθόνες είναι android 9, απλά τροποποιούν το μενού, διαφημίζουν 4-6 giga ram  ενώ στην πραγματικότητα έχουν 1-2giga,  τα πραγματικά  χαρακτηριστικά μπορούμε να τα δούμε απλά εγκαθιστώντας κάποια εφαρμογή hardware info. 
Ενώ γνωρίζω καλά τι παίζει εδώ και χρονιά λόγω ενός Audi που έψαχνα οθόνη σαν τρελός  την πάτησα από τη χώρα μας ψάχνοντας οθόνη για smart 453.
Όποιος ψάχνει για Audi android οθόνη με τα σωστά χαρακτηριστικά θα βρει στο https://rsnav.com , έχω την έκδοση 1 και σχεδόν έγινα εν γνώση μου beta tester, την έχω 5 χρονιά και η οθόνη ζει ακόμα ενώ έλαβα πάνω από τέσσερις αναβαθμίσεις σε αυτό το διάστημα, σε γενικές γραμμές με ικανοποιεί ακόμα, σύντομα θα πάω στην 4η έκδοση.
Πάμε τώρα στον πονηρό της χώρας μας που ενώ μαθαίνω ότι τα πάει καλά σε πωλήσεις, δεν του φτάνει να κάνει σωστά την δουλειά του, θέλει  με τον γνωστό τρόπο να εξαπατεί τον πελάτη διαφημίζοντας τα προϊόντα του με ψεύτικα χαρακτηριστικά κοστολογώντας 20-50% ποιο ακριβά , μιλάω για τις οθόνες car Android Lenovo που είναι οι οθόνες Digital IQ.
Το προϊόν:
Lenovo SSX 9623_GPS Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου για Smart 2016+ (Bluetooth/USB/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 9"
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID 11 R | Ultra Fast Loading 2sec
ΟΘΟΝΗ 9 inches | QLED HD Capacitive Touchscreen | Resolution: 1280x720 pixel
CPU QUALCOMM ADRENO 506U A53 | 64Bit | 8CORE | 2.2Ghz
Γράφω τα βασικά και δεν θα σταθώ στις υπόλοιπες σάλτσες.
Η πραγματικότητα: 
Lenovo ( σε αυτήν που ξέρουμε ) σε car android δεν υπάρχει, όπως και κάμερες οπισθοπορίας και πολλά άλλα car προϊόντα που διαφημίζονται.
Το λειτουργικό  είναι android 9 api 28
Ενημέρωση ασφαλείας 2018
H οθόνη είναι μέτρια με έντονο bleeding- clouding και μέτριο προς κακό touch screen
CPU Qualcomm Snapdragon 450 1.8Ghz

Πως μπορεί να κινηθεί κάποιος σε μια τόσο μεγάλη απάτη;
Έχω συνομιλίες με την αντιπροσωπεία  η οποία δεν έχει καν όνομα, διεύθυνση , τηλ  https://digitaliq.gr
Έχω τις φωτό 
Έχω το προϊόν 
Να πω ότι το skroutz δεν δέχτηκε την αξιολόγηση μου επειδή ήμουν ειλικρινής στην απάτη 😡
1042387920_2022-02-2100_07_44.jpg.8dae819169bf00f50daedb6a2f2efcb6.jpg1412626650_2022-02-2100_06_48.jpg.d951240ee957afa0e1e48b4309d41b55.jpg1584304030_2022-02-2100_07_02.jpg.a6bdbad1880e95c28eb5a4447e36cc7f.jpg1597588703_2022-02-2100_07_15.jpg.52a7beb01b6d9848c8be259da0ee11ce.jpg611331595_2022-02-2100_07_30.jpg.954ca8e172b513d4e5dadf6aad2600b0.jpg

Επεξ/σία από konandrio
  • Like 2
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, filip123go είπε

Η lenovo πωε επιτρέπει και χρησιμοποιούν το brand της;;

Ελα ντε γιατι η lenovo δεν βγαζει συστηματα αυτοκινητου, μαλλον θα πρεπει να ειδοποιηθει η lenovo.

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ελα ντε γιατι η lenovo δεν βγαζει συστηματα αυτοκινητου, μαλλον θα πρεπει να ειδοποιηθει η lenovo.

Δηλαδή θέλεις να πεις πως η Lenovo, εν γνώσει της πουλάει προιόντα με ψεύτικα specs? 

13 λεπτά πριν, filip123go είπε

Δηλαδή θέλεις να πεις πως η Lenovo, εν γνώσει της πουλάει προιόντα με ψεύτικα specs? 

Οχι οτι δεν ειναι Lenovo αυτο το μηχανημα, το ονομα εχουν κλεψει για αυτο ειπα οτι πρεπει να ειδοποιηθει

Εγω δεν εχω δει στην σελιδα της Lenovo να πουλαει οθονες αυτοκινητου.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως βλέπω οτι έχει 8-πύρινο επεξεργαστή με 4gb ram (όπως αναφέρει και ο πωλητής).

Τώρα το "Lenovo" μου φαίνεται marketing trick (έχω δει αντίστοιχα λάμπες led της Samsung), για να μην φαίνεται no-name η συσκευή...το ίδιο και το "android 11".

Κατά τα άλλα δεν βλέπω σε τι διαφέρει από τις OEM που έχει το Ali.

ΥΓ. Πάντως για τα λάθος χαρακτηριστικά μπορεί να μην φταίει ο εισαγωγέας καθώς οι Κινέζοι γενικά κάνουν πατατιές και σου πουλάνε άλλα αντί άλλων (και απλά οι εδώ δεν το πήραν χαμπάρι).

Επεξ/σία από agnostos13

2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Οχι οτι δεν ειναι Lenovo αυτο το μηχανημα, το ονομα εχουν κλεψει για αυτο ειπα οτι πρεπει να ειδοποιηθει

Εγω δεν εχω δει στην σελιδα της Lenovo να πουλαει οθονες αυτοκινητου.

Spoiler

Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο σου πιο πάνω ...

Δεν έχετε καταλάβει το τρικάκι που κάνει η DigitalIQ.

"Lenovo" is a portmanteau of "Le-" (from Legend) and "novo", Latin ablative for "new".

Στη συσκευασία δεν υπάρχει το λογότυπο της Lenovo. Δεν γίνεται αναφορά δηλαδή στο γνωστό επώνυμο κατασκευαστή αλλά παίζοντας με το όνομά του η DigitalIQ (θα πει πως) εννοεί "το καινούριο, το φρέσκο, το καινοτόμο". Τη δουλειά της την κάνει βέβαια και ψωνίζει ο κόσμος κάτι που θεωρεί επώνυμο.

Σε ό,τι αφορά την έκδοση android, είναι καθαρά παραπληροφόρηση για να μην γράψω κάτι πιο χοντρό...

• Like 1

3 λεπτά πριν, soc_h είπε

Δεν έχετε καταλάβει το τρικάκι που κάνει η DigitalIQ.

"Lenovo" is a portmanteau of "Le-" (from Legend) and "novo", Latin ablative for "new".

Στη συσκευασία δεν υπάρχει το λογότυπο της Lenovo. Δεν γίνεται αναφορά δηλαδή στο γνωστό επώνυμο κατασκευαστή αλλά παίζοντας με το όνομά του η DigitalIQ (θα πει πως) εννοεί "το καινούριο, το φρέσκο, το καινοτόμο". Τη δουλειά της την κάνει βέβαια και ψωνίζει ο κόσμος κάτι που θεωρεί επώνυμο.

Σε ό,τι αφορά την έκδοση android, είναι καθαρά παραπληροφόρηση για να μην γράψω κάτι πιο χοντρό...

Αυτό ίσως ίσχυε αν δεν χρησιμοποιούσε το λογότυπο της Lenovo. Σε δύο σημεία όμως στο κουτί χρησιμοποιεί αυτούσιο τo λογότυπό της με την ίδια γραμματοσειρά και χρωματική παλέτα.

Το logo της Lenovo είναι κόκκινο παραλληλόγραμμο με λευκά γράμματα.

Lenovo – Logos Download

Δες εδώ: https://www.lenovo.com/gr/el/

Η DigitalIQ χρησιμοποιεί κόκκινα γράμματα. Μικρή διαφορά αλλά νομικά ίσως σημαντική.

• Like 2

4 λεπτά πριν, soc_h είπε

Το logo της Lenovo είναι κόκκινο παραλληλόγραμμο με λευκά γράμματα.

Lenovo – Logos Download

Δες εδώ: https://www.lenovo.com/gr/el/

Η DigitalIQ χρησιμοποιεί κόκκινα γράμματα. Μικρή διαφορά αλλά νομικά ίσως σημαντική.

To palette swap όμως χωρίς να έχει γίνει κάποια άλλη αλλαγή αποτελεί copyright infringement. 😃

Δεν εχω ασχοληθει με Android car audio αλλα επειδη εχω ασχοληθει με media players ξερω πως το Zidoo X10 2/16GB με Android 6 πατουσε κατω σε αναπαραγωγη κατι 4/64GB Android 9-10 που ειχα παρει κατα καιρους και ολα αυτα ειναι θεμα chipset και sofware

Car Android πηρε και ενας φιλος και το πηρε ακριβα σχετικα καπου στα 200 ευρω ειναι 4/64 η 128 προσεξα ομως οτι του εβαλα για GPS το Sygic στο Mate 20 X που εχω ανοιξε αμεσως εβαλα προορισμο και σε αυτο δεν ελεγε να ανοιξει.

2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Εγώ πάντως βλέπω οτι έχει 8-πύρινο επεξεργαστή με 4gb ram (όπως αναφέρει και ο πωλητής).

Τώρα το "Lenovo" μου φαίνεται marketing trick (έχω δει αντίστοιχα λάμπες led της Samsung), για να μην φαίνεται no-name η συσκευή...το ίδιο και το "android 11".

Κατά τα άλλα δεν βλέπω σε τι διαφέρει από τις OEM που έχει το Ali.

ΥΓ. Πάντως για τα λάθος χαρακτηριστικά μπορεί να μην φταίει ο εισαγωγέας καθώς οι Κινέζοι γενικά κάνουν πατατιές και σου πουλάνε άλλα αντί άλλων (και απλά οι εδώ δεν το πήραν χαμπάρι).

Άλλο cpu 2.2 και άλλο 1.8
1303534420_2022-02-2113_58_48.jpg.0c5f379683d746d314c84c7dc5ea7b75.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...