RIZOS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλο το Forum. Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιους τρόπους μπορω να δω τηλεόραση στο iMac μου. Έχω σκεφτεί τους παρακάτω τρόπους: 1. Webtv 2. Να συνδέσω με adaptor για IHDM ένα tuner που βάζουμε στις τηλεοράσεις που δεν πιάνουν ψηφιακά 3. Eye tv for Mac ( ακριβή λύση κατά την γνώμη μου ) Το θέμα είναι πως θα παίξει το δεύτερο που έχω σκεφτεί. Περιμένω την βοήθεια σας περί του θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, RIZOS είπε Καλησπέρα σε όλο το Forum. Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιους τρόπους μπορω να δω τηλεόραση στο iMac μου. Έχω σκεφτεί τους παρακάτω τρόπους: 1. Webtv 2. Να συνδέσω με adaptor για IHDM ένα tuner που βάζουμε στις τηλεοράσεις που δεν πιάνουν ψηφιακά 3. Eye tv for Mac ( ακριβή λύση κατά την γνώμη μου ) Το θέμα είναι πως θα παίξει το δεύτερο που έχω σκεφτεί. Περιμένω την βοήθεια σας περί του θέματος 1. Webtv μην ταλαιπωρήσε/δίνεις χρήματα για τα άλλα, εκτός αν είναι κανένα προτζεκτάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RIZOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα φίλε μου. Οκ καλο το Webtv. Το έχω δοκιμάσει και παίζει. Θα προτιμούσα όμως tuner tv for Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RIZOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Θα ήθελα να μάθω αν γίνετε να κάνω το δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Γίνετε με hdmi capture cards for Mac. Είναι ακριβές αλλά κάνουν και για άλλες δουλειές από το να βλέπεις τηλεόραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 γεια σας ειδα που αναφερατε το webtv αλλα δεν μπορεσα να το βρω για τον mac μου, εχω ενα μακ μινι 2014, μηπως μπορει να βοηθησει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Runner25 είπε γεια σας ειδα που αναφερατε το webtv αλλα δεν μπορεσα να το βρω για τον mac μου, εχω ενα μακ μινι 2014, μηπως μπορει να βοηθησει καποιος Δεν νομίζω να εννοούν εφαρμογή αλλά site. Ψάξε στο internet για Greek webtv. Όσο για το μηχάνημα σου αν έχει ssd , δεν νομίζω να έχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στις 15/3/2022 στις 9:23 ΠΜ, Runner25 είπε γεια σας ειδα που αναφερατε το webtv αλλα δεν μπορεσα να το βρω για τον mac μου, εχω ενα μακ μινι 2014, μηπως μπορει να βοηθησει καποιος δεν ξερω αν δουλεψει σε mac σε android που το ειχα δουλεψει παντως μια χαρα ηταν https://greek-tv.gr.aptoide.com/app κοιτα και ΕΔΩ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 11 hours ago, triplex1 said: δεν ξερω αν δουλεψει σε mac σε android που το ειχα δουλεψει παντως μια χαρα ηταν https://greek-tv.gr.aptoide.com/app κοιτα και ΕΔΩ ευχαριστω πολυ το δοκιμασα σημερα αλλα δε μου το ανοιγει λεει δεν ειναι συμβατη εφαρμογη, ευχαριστω παντως On 15/03/2022 at 14:11, atheatos said: Δεν νομίζω να εννοούν εφαρμογή αλλά site. Ψάξε στο internet για Greek webtv. Όσο για το μηχάνημα σου αν έχει ssd , δεν νομίζω να έχει θέμα. εχεις δικιο βρηκα τη σελιδα ενταξει ειναι καλυτερα απο το να ψαχνω καθε φορα το καθε καναλι απο google ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntreasSverkos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 eon tv 10e/month + ola ta alla extra kanalia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Runner25 είπε ευχαριστω πολυ το δοκιμασα σημερα αλλα δε μου το ανοιγει λεει δεν ειναι συμβατη εφαρμογη, ευχαριστω παντως εχεις δικιο βρηκα τη σελιδα ενταξει ειναι καλυτερα απο το να ψαχνω καθε φορα το καθε καναλι απο google ευχαριστω πολυ στο 2ο νομιζω εγραφε για mac ψαξτο λιγο κοιτα και για emulator αν μπορεις να βαλεις οπως ειναι το bluestacks Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από triplex1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για mac ένας πολύ καλός δέκτης είναι το eyetv Το δικό μου το έχω πάνω απο 7 χρόνια, όταν ήταν της elgato, τώρα είναι της Geniatech. Βέβαια τώρα το έχω σε διαφορετική υλοποίηση. Το έχω συνδέσει σε ένα raspberry pi 3B+ (bulls eye) και σε συνδυασμό με το tvheadend μπορώ να βλέπω τηλεόραση απο οποιαδήποτε σημείο στο σπίτι και σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο wifi, με kodi ή με vpn εαν είσαι εκτός σπιτιού. Οπότε σου προτείνω είτε με usb δέκτη ή με streaming στον υπολογιστή/playstation/xbox/tv/pc/tvbox κτλ. * εαν επιλέξεις το streaming τότε μπορείς να βρεις έναν φθηνότερο δέκτη για το raspberry pi Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από _filippos_ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RIZOS Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας. Μετά από καιρό θα ήθελα να σας δώσω μια λύση βέβαια κόστισε λίγο. Αγόρασα Eye Tv από το Ebay και σώθηκα! Έχει φοβερή εικόνα, μπορείς να γράφεις προγράμματα και πολλά αλλά. Δοκίμασα και το Webtv αλλά δεν έπαιζε τις ελληνικές ταινίες και ταινίες. Στις 17/3/2022 στις 1:08 ΜΜ, _filippos_ είπε Για mac ένας πολύ καλός δέκτης είναι το eyetv Το δικό μου το έχω πάνω απο 7 χρόνια, όταν ήταν της elgato, τώρα είναι της Geniatech. Βέβαια τώρα το έχω σε διαφορετική υλοποίηση. Το έχω συνδέσει σε ένα raspberry pi 3B+ (bulls eye) και σε συνδυασμό με το tvheadend μπορώ να βλέπω τηλεόραση απο οποιαδήποτε σημείο στο σπίτι και σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο wifi, με kodi ή με vpn εαν είσαι εκτός σπιτιού. Οπότε σου προτείνω είτε με usb δέκτη ή με streaming στον υπολογιστή/playstation/xbox/tv/pc/tvbox κτλ. * εαν επιλέξεις το streaming τότε μπορείς να βρεις έναν φθηνότερο δέκτη για το raspberry pi Και εγώ αυτό έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Καλησπερα κατι αντοιστοιχο για macbook air 2020 ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Το ίδιο ισχύει για όλα τα mac 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα