Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε 1-2 χρόνια θα προβώ στην αγορά του πρώτου αποκλειστικά δικού μου αυτοκινήτου.Αυτή τη στιγμή βολεύομαι με ένα Polo του '02 με cvt κιβώτιο,που είναι και λόγος που θέλω να πάω σε αυτόματο,καθως πιστεύω οτι αν καλομαθεις στο αυτόματο δεν υπάρχει επιστροφή σε manual.

Με ένα γρήγορο σχετικά ψάξιμο online με βάση εμφάνιση - σημερινές τιμές (δυστυχώς πολύ πάνω) - αυτά που προσφέρουν ως extra,μου αρέσουν με την παρακάτω σειρά:

• HYUNDAI i20

• KIA RIO

• SEAT IBIZA

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε αυτή την κατηγορία αυτοκίνητων; Η αλήθεια το DSG των VAG το φοβάμαι λίγο + τα μόνο 2 χρόνια εγγύηση που δίνει αν δεν κάνω λάθος.

Κάποιο άλλο μοντέλο που πιστεύετε αξίζει να έχω στα υπόψιν;

Δημοσ.

Polo Cvt ;; 

Σε 1-2 χρόνια θα κάνεις την αναζήτηση σου με τις τότε τρέχουσες επιλογές, είναι πολύ νωρίς σήμερα για αναζήτηση σε βάθος 2ετιας

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Polo Cvt ;; 

Σε 1-2 χρόνια θα κάνεις την αναζήτηση σου με τις τότε τρέχουσες επιλογές, είναι πολύ νωρίς σήμερα για αναζήτηση σε βάθος 2ετιας

Ναι λάθος μου, μετατροπέα ροπής πρέπει να είναι χωρίς να είμαι και σίγουρος.

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες ακόμα και με τις τωρινές επιλογές μιας και πρόκειται για μια μεγάλη χρηματικά αγορά.

• Moderators
Δημοσ.

Οπως αλλαζει η τεχνολογια δεν εχει νοημα να συγκρινεις τα τωρινα αμαξια με αμαξια που θα βγουν στα επομενα 2 χρονια , μιας και τιμες παιζουν και τεχνολογιες αλλαζουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...