awesomeguy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 καλησπερα.εχω ενα θεμα με το internet.αγορασα ενα pc εβαλα τα w10 pro και δεν εχω internet.εκανα αντιμετωπηση προβληματων και λεει δεν βρισκει τον προσαρμογεα.πηρα το παροχο μου ειπε νασ μπω στο site της μητρικης asus και να κατεβασω τους drivers για lan το εκανα εφτιαξε το ιντερνετ αλλα δεν αποθηκευτηκαν μαλλον οι drivers εχουν ενα κιτρινο ερωτηματικο διπλα τους τα εξής...ελεγκτης internet.ελεγκτης απλών επικοινωνιών. Ελεγκτής διαύλου SM .συσκευή PCI τι συμβαινει τελικα/καμμια συμβουλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, awesomeguy είπε καλησπερα.εχω ενα θεμα με το internet.αγορασα ενα pc εβαλα τα w10 pro και δεν εχω internet.εκανα αντιμετωπηση προβληματων και λεει δεν βρισκει τον προσαρμογεα.πηρα το παροχο μου ειπε νασ μπω στο site της μητρικης asus και να κατεβασω τους drivers για lan το εκανα εφτιαξε το ιντερνετ αλλα δεν αποθηκευτηκαν μαλλον οι drivers εχουν ενα κιτρινο ερωτηματικο διπλα τους τα εξής...ελεγκτης internet.ελεγκτης απλών επικοινωνιών. Ελεγκτής διαύλου SM .συσκευή PCI τι συμβαινει τελικα/καμμια συμβουλη? Τους drivers πως τους κατέβασες? Τοποθέτησε το cd της μητρικής και κάνε εγκτάσταση τους οδηγούς που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
awesomeguy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 δεν εχω το cd της μητρικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 κατεβασε τα προγραμματα ( drivers) οτι δινει για chipset κτλ απο asus. και η καρτα δικτυου να ειναι ενεργοποιημενη απο το bios 2 hours ago, awesomeguy said: καλησπερα.εχω ενα θεμα με το internet.αγορασα ενα pc εβαλα τα w10 pro και δεν εχω internet.εκανα αντιμετωπηση προβληματων και λεει δεν βρισκει τον προσαρμογεα.πηρα το παροχο μου ειπε νασ μπω στο site της μητρικης asus και να κατεβασω τους drivers για lan το εκανα εφτιαξε το ιντερνετ αλλα δεν αποθηκευτηκαν μαλλον οι drivers εχουν ενα κιτρινο ερωτηματικο διπλα τους τα εξής...ελεγκτης internet.ελεγκτης απλών επικοινωνιών. Ελεγκτής διαύλου SM .συσκευή PCI τι συμβαινει τελικα/καμμια συμβουλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 μπορείς να πας windows update---και να πατησεις το βελακι--> προβολη προαιρετικων ενημερωσεων. εκει λογικα θα σου εμφανισει ολους τους drivers Που θα βρει. τους τσεκαρεις και τους περναει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blitzNikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Ποιά ακριβώς μητρική έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, madrivermadonus said: μπορείς να πας windows update---και να πατησεις το βελακι--> προβολη προαιρετικων ενημερωσεων. εκει λογικα θα σου εμφανισει ολους τους drivers Που θα βρει. τους τσεκαρεις και τους περναει. πολλες φορες τα windows δεν περνανε τους καλυτερους drivers. επισης αν δεν παιζει η καρτα δικτυου δεν μπορει να μπει internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 εφοσον γραφει στο forum καπως μπαινει web κατεβαζει τους drivers πχ κινητο και μετα με καποιο Bluetooth/usb τα μεταφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 5 hours ago, Aris_ said: εφοσον γραφει στο forum καπως μπαινει web κατεβαζει τους drivers πχ κινητο και μετα με καποιο Bluetooth/usb τα μεταφερει ναι απλα δεν μπορει να κανει windows update απο το ιδιο το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, poulinos είπε πολλες φορες τα windows δεν περνανε τους καλυτερους drivers. επισης αν δεν παιζει η καρτα δικτυου δεν μπορει να μπει internet το παλικάρι έγραψε οτι έχει ιντερνετ πλέον. όσο αφορά τα windows update (with drivers) έτσι κι αλλιώς θα γίνουν... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από madrivermadonus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 29 minutes ago, madrivermadonus said: το παλικάρι έγραψε οτι έχει ιντερνετ πλέον. όσο αφορά τα windows update (with drivers) έτσι κι αλλιώς θα γίνουν... καταλαβα λαθος αυτο που εγραψε λογω παραξενης διατυπωσης και να κατεβασω τους drivers για lan το εκανα εφτιαξε το ιντερνετ αλλα δεν αποθηκευτηκαν μαλλον οι drivers εχουν ενα κιτρινο ερωτηματικο διπλα τους και καταλαβα οτι η καρτα δικτυου για καποιο λογο βγαινει με ερωτηματικο και οχι τα υπολοιπα παροτι περασε drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μάλλον θέλει απεγκατάσταση από τον uninstaller αν υπάρχει και μετά με το χέρι από το device manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 52 minutes ago, Aris_ said: Μάλλον θέλει απεγκατάσταση από τον uninstaller αν υπάρχει και μετά με το χέρι από το device manager η καρτα του μαλλον παιζει τωρα και πρεπει να του εχουν μεινει τα υπολοιπα με ερωτηματικο. Chipset motherboard κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
awesomeguy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, madrivermadonus είπε μπορείς να πας windows update---και να πατησεις το βελακι--> προβολη προαιρετικων ενημερωσεων. εκει λογικα θα σου εμφανισει ολους τους drivers Που θα βρει. τους τσεκαρεις και τους περναει. Eχω πάει εκεί που λες μόνο μια προερετικη ενημέρωση έχει 18 ώρες πριν, poulinos είπε κατεβασε τα προγραμματα ( drivers) οτι δινει για chipset κτλ απο asus. και η καρτα δικτυου να ειναι ενεργοποιημενη απο το bios Που πάω στα bios για να ενεργοποιήσω τη κάρτα? 17 ώρες πριν, blitzNikos είπε Ποιά ακριβώς μητρική έχεις? Asus prime H510M 17 ώρες πριν, blitzNikos είπε Ποιά ακριβώς μητρική έχεις? Asus prime H510M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blitzNikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Όπως είπαν και άλλοι οι αυτόματες εγκαταστάσεις/αναβαθμίσεις (windows updates) δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, ειδικά για τους βασικούς οδηγούς (drivers) της μητρικής. Αφού έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο θα μπεις στο site της asus, θα κατεβάσεις τους τελευταίους οδηγούς για κάθε συσκευή (lan, chipset, audio, vga, sata) και θα τους εγκαταστήσεις έναν προς έναν, μέχρι να σβήσουν όλα τα κίτρινα ερωτηματικά από τη διαχείριση συσκευών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα