Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα δικτυου

awesomeguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.εχω ενα θεμα με το internet.αγορασα ενα pc εβαλα τα w10 pro και δεν εχω internet.εκανα αντιμετωπηση προβληματων και λεει δεν βρισκει τον προσαρμογεα.πηρα το παροχο μου ειπε νασ μπω στο site της μητρικης asus και να κατεβασω τους drivers για lan το εκανα εφτιαξε το ιντερνετ αλλα δεν αποθηκευτηκαν μαλλον οι drivers εχουν ενα κιτρινο ερωτηματικο διπλα τους   τα εξής...ελεγκτης internet.ελεγκτης απλών επικοινωνιών. Ελεγκτής διαύλου SM .συσκευή PCI  τι συμβαινει τελικα/καμμια συμβουλη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, awesomeguy είπε

καλησπερα.εχω ενα θεμα με το internet.αγορασα ενα pc εβαλα τα w10 pro και δεν εχω internet.εκανα αντιμετωπηση προβληματων και λεει δεν βρισκει τον προσαρμογεα.πηρα το παροχο μου ειπε νασ μπω στο site της μητρικης asus και να κατεβασω τους drivers για lan το εκανα εφτιαξε το ιντερνετ αλλα δεν αποθηκευτηκαν μαλλον οι drivers εχουν ενα κιτρινο ερωτηματικο διπλα τους   τα εξής...ελεγκτης internet.ελεγκτης απλών επικοινωνιών. Ελεγκτής διαύλου SM .συσκευή PCI  τι συμβαινει τελικα/καμμια συμβουλη?

Τους drivers πως τους κατέβασες?

Τοποθέτησε το cd της μητρικής και κάνε εγκτάσταση τους οδηγούς που έχει.

κατεβασε τα προγραμματα ( drivers) οτι δινει για chipset  κτλ απο asus. και η καρτα δικτυου να ειναι ενεργοποιημενη απο το  bios

2 hours ago, awesomeguy said:

μπορείς να πας windows update---και να πατησεις το βελακι--> προβολη προαιρετικων ενημερωσεων.

εκει λογικα θα σου εμφανισει ολους τους drivers Που θα βρει. τους τσεκαρεις και τους περναει.

1 hour ago, madrivermadonus said:

μπορείς να πας windows update---και να πατησεις το βελακι--> προβολη προαιρετικων ενημερωσεων.

εκει λογικα θα σου εμφανισει ολους τους drivers Που θα βρει. τους τσεκαρεις και τους περναει.

πολλες φορες τα windows δεν περνανε  τους καλυτερους  drivers. επισης αν δεν παιζει η καρτα δικτυου δεν μπορει να μπει internet

5 hours ago, Aris_ said:

εφοσον γραφει στο forum καπως μπαινει web κατεβαζει τους drivers πχ κινητο και μετα με καποιο Bluetooth/usb τα μεταφερει

ναι απλα δεν μπορει να κανει windows update  απο το ιδιο το pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, poulinos είπε

πολλες φορες τα windows δεν περνανε  τους καλυτερους  drivers. επισης αν δεν παιζει η καρτα δικτυου δεν μπορει να μπει internet

το παλικάρι έγραψε οτι έχει ιντερνετ πλέον. όσο αφορά τα windows update (with drivers) έτσι κι αλλιώς θα γίνουν...

Επεξ/σία από madrivermadonus
  • Thanks 1

29 minutes ago, madrivermadonus said:

το παλικάρι έγραψε οτι έχει ιντερνετ πλέον. όσο αφορά τα windows update (with drivers) έτσι κι αλλιώς θα γίνουν...

καταλαβα λαθος αυτο που εγραψε λογω παραξενης διατυπωσης

και να κατεβασω τους drivers για lan το εκανα εφτιαξε το ιντερνετ αλλα δεν αποθηκευτηκαν μαλλον οι drivers εχουν ενα κιτρινο ερωτηματικο διπλα τους   

και καταλαβα οτι η καρτα δικτυου για καποιο λογο βγαινει με ερωτηματικο και οχι τα υπολοιπα παροτι περασε drivers.

52 minutes ago, Aris_ said:

Μάλλον θέλει απεγκατάσταση από τον uninstaller αν υπάρχει και μετά με το χέρι από το device manager

η καρτα του μαλλον παιζει τωρα και πρεπει να του εχουν μεινει τα υπολοιπα με ερωτηματικο. Chipset motherboard κτλ.

• Like 1

18 ώρες πριν, madrivermadonus είπε

Eχω πάει εκεί που λες μόνο μια προερετικη  ενημέρωση έχει 

18 ώρες πριν, poulinos είπε

κατεβασε τα προγραμματα ( drivers) οτι δινει για chipset  κτλ απο asus. και η καρτα δικτυου να ειναι ενεργοποιημενη απο το  bios

Που πάω στα bios για να ενεργοποιήσω τη κάρτα?

17 ώρες πριν, blitzNikos είπε

Ποιά ακριβώς μητρική έχεις?

Asus prime H510M

17 ώρες πριν, blitzNikos είπε

Ποιά ακριβώς μητρική έχεις?

Asus prime H510M

Όπως είπαν και άλλοι οι αυτόματες εγκαταστάσεις/αναβαθμίσεις (windows updates) δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, ειδικά για τους βασικούς οδηγούς (drivers) της μητρικής.

Αφού έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο θα μπεις στο site της asus, θα κατεβάσεις τους τελευταίους οδηγούς για κάθε συσκευή (lan, chipset, audio, vga, sata) και θα τους εγκαταστήσεις έναν προς έναν, μέχρι να σβήσουν όλα τα κίτρινα ερωτηματικά από τη διαχείριση συσκευών.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...