Nessuno_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Και τα Nike Reposto έχουν πολύ μαλακή σόλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Εγώ έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω μια θλάση στον πίσω μηριαίο που με ταλαιπωρεί και ψάχνω ένα καλό, ελαφρύ και μαλακό παπουτσάκι για να ξεπαίρνω σιγά-σιγά τώρα που τελείωσαν οι φυσικοθεραπείες μου και πρέπει να συνεχίσω να το γυμνάζω μόνος μου. Μην ανησυχείτε..! Εννοείται ότι και σε ορθοπεδικό πήγα και την αγωγή που μου έδωσε ακολούθησα. Τώρα στο δια ταύτα. Αυτό το οποίο ψάχνω σε παπούτσι είναι: ένα αντιολισθητικό+αδιάβροχο+διαπνέων+να μην είναι συνθετικό, άρα και χαμηλής ποιότητας=φθηνό, για να μην "ανάβει" το πόδι εύκολα κλπ.+τέλος, να μπορεί να φορεθεί με όλα τα ντυσίματα. Σκεφτόμουν λοιπόν να πάω προς την adidas και να αγοράσω τα Adidas Ultraboost Cold Rdy για να τα φοράω όλο τον χρόνο αλλά θέλω πρώτα την γνώμη σας. Αξίζουν τα 200€ ή με την πρώτη κακομεταχείριση θα τα φτύσουν/σχιστούν; Είμαι ένας άνθρωπος 95 κιλά 1,80 ύψος στα 30 μου και πραγματικά τα λεφτά για ένα καλό παπούτσι λόγω του ότι είμαι παχύσαρκος δεν τα λυπάμαι. Τα θεωρώ επένδυση γιατί με προστατεύουν. Γενικά θα ήθελα να πω ότι μένω στο Ηράκλειο Κρήτης και ό,τι μου προτείνετε θα ήθελα να είναι σε κάποια γνωστή αλυσίδα μαγαζιών (π.χ. εδώ έχω cosmos sport, nike factory, sports factory, κλπ.) ή μαγαζί από εδώ πέρα έτσι ώστε να μπορώ να δοκιμάσω τα παπούτσια που θα παραγγείλω να έρθουν πριν τα αγοράσω. Τα νούμερά μου είναι 44,5 /(συνήθως είναι πιο άνετο το) 44 κ 2/3 και όταν η φόρμα είναι πολύ στενή 45. Τέλος θα ήθελα μια γνώμη και για αυτό το παπούτσι έτσι για πλάκα. Και αν συγκρίνεται καθόλου σε θέμα άνεσης με ultraboost ή με κάποιο απ΄'οσα έχουν προαναφερθεί εδώ μέσα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω με αγωνία την απάντησή σας. https://www.sww.gr/product/αντιολισθητικό-παπούτσι-εργασίας-birkenstock-qo400/ Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από haralabosdelefes
bblov Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Adidas Terrex Free Hiker Primeblue Ανδρικά Ορειβατικά Μποτάκια Μεγια σου😆 απλώς να τα δοκιμάσεις(δύσκολα θα τα βρεις) γιατί έχουνε λίγο ποιο φαρδιά γραμμή👍
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Ηοka one one ιδανικα Bondi ή Clifton και πατάς σε σύννεφα. 1
Dante80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2022 στις 4:51 ΠΜ, haralabosdelefes είπε Τώρα στο δια ταύτα. Αυτό το οποίο ψάχνω σε παπούτσι είναι: ένα αντιολισθητικό+αδιάβροχο+διαπνέων+να μην είναι συνθετικό, άρα και χαμηλής ποιότητας=φθηνό, για να μην "ανάβει" το πόδι εύκολα κλπ.+τέλος, να μπορεί να φορεθεί με όλα τα ντυσίματα. Με τα δεδομένα που δίνετε, θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο Hoka One One Bondi SR https://www.hoka.com/en/gr/men-lifestyle/bondi-sr/1110520.html Είναι σχετικά ουδέτερο σε εμφάνιση (αν εξαιρέσεις το ύψος) αδιάβροχο δερμάτινο παπούτσι με αντιολισθητική σόλα, συνήθως φοριέται από νοσηλευτές, άτομα στην εστίαση κλπ. Εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών (μιλώ έχοντας δοκιμάσει το παραπλήσιο Bondi 7). Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Dante80 1
bonepeeler Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μαζί με το Hoka που σου είπαν παραπάνω, δοκίμασε και το asics novablast 2.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2022 στις 10:07 ΠΜ, bblov είπε Adidas Terrex Free Hiker Primeblue Ανδρικά Ορειβατικά Μποτάκια Μεγια σου😆 απλώς να τα δοκιμάσεις(δύσκολα θα τα βρεις) γιατί έχουνε λίγο ποιο φαρδιά γραμμή👍 Την ιδέα των Adidas την εγκατέλειψα ολοσχερώς. Γιατί είναι πανάκριβα και δεν προσφέρουν στα χρήματά τους αυτά που προσφέρουν άλλα παπούτσια στα ίδια, τόσο σε τεχνολογία όσο και σε αντοχή. Φθείρονται εύκολα δηλαδή. Εμφάνιση κατά τ'άλλα δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Σκέψου ότι ένα κατάστημα που είχαν πριν χρόνια εδώ όπου ζω έκλεισε. Γιατί κανείς δεν αγόραζε παπούτσια από εκεί, επειδή ήταν πιο ακριβά και από τα Nike. Στις 16/6/2022 στις 9:18 ΜΜ, bonepeeler είπε Μαζί με το Hoka που σου είπαν παραπάνω, δοκίμασε και το asics novablast 2. Το asics novablast 2 δεν το δοκιμάζω με την καμία γιατί διάβασα στις online κριτικές ότι βεντουζάρει σε μάρμαρο και πλακάκια και εγώ θέλω απλά να μην γλιστράει και όχι να βεντουζάρει και να ξεβεντουζάρει και να μου δυσκολεύει/χρειάζεται περισσότερη ενέργεια ο κάθε βηματισμός γιατί μην ξεχνάς ότι είμαι και παχύσαρκος. Επίσης μια κριτική του στο σκρουτζ με 5 αστέρια λέει χαρακτηριστικά: 6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη dotsikask στις 11/11/2021 Πραγματικά πολύ άνετο παπούτσι. Θα κάνει την προπόνηση σου και το τρέξιμο σου πολύ πιο άνετο και εύκολο. Σε καθημερινή χρήση όμως και περπάτημα ίσως το νιώσεις κάπως ασταθές. Στις 13/6/2022 στις 8:49 ΠΜ, stormrain είπε Ηοka one one ιδανικα Bondi ή Clifton και πατάς σε σύννεφα. Στις 13/6/2022 στις 10:05 ΜΜ, Dante80 είπε Με τα δεδομένα που δίνετε, θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο Hoka One One Bondi SR https://www.hoka.com/en/gr/men-lifestyle/bondi-sr/1110520.html Είναι σχετικά ουδέτερο σε εμφάνιση (αν εξαιρέσεις το ύψος) αδιάβροχο δερμάτινο παπούτσι με αντιολισθητική σόλα, συνήθως φοριέται από νοσηλευτές, άτομα στην εστίαση κλπ. Εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών (μιλώ έχοντας δοκιμάσει το παραπλήσιο Bondi 7). Τελικά επειδή με πίεζε και ο χρόνος και το χρήμα: Εννοώντας ότι δεν είχα να ξοδέψω τόσα όσα υπολόγιζα αρχικά (200€) αλλά και επειδή η από και προς μεταφορά μου με το προς ανάρρωση πόδι μου δεν ήταν και το ότι πιο εύκολο, τελικά κατέληξα σε ένα άλλο παπούτσι. Το οποίο μου βρήκε ένας υπάλληλος την μέρα που πήγα στο κατάστημα και ήταν το μόνο από αυτά που είχαν περισσέψει και είχε καλή μαλακή σόλα. Αναφέρομαι στο Under Armour Micro G Pursuit BP . Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και ήδη εδώ και έναν μήνα που έχω να σας απαντήσω βάζω λεφτά στην ακρή για το επόμενο, καλό ζευγάρι παπούτσια που θέλω να αγοράσω. Θα ήθελα φυσικά να προηγηθεί και μια κουβέντα εδώ μέσα πρώτα. Να ξέρετε ότι το Hoka One One Bondi SR το ζαχαρώνω στο μυαλό μου εδώ και αρκετό καιρό απ'όταν μου το είχατε αναφέρει. Σκέφτομαι για αρχές φθινοπώρου (αν και έλεγα για χειμώνα). Το γοργόν και χάρην έχειν. Αλλά πρώτα θέλω να ξέρω: α) Το έχει κάποιος από δω μέσα στην κατοχή του να μας πει γνώμη;, Είναι μαλακό;, Είναι αντιολισθητικό;, Είναι πολύ ζεστό ή μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου;, Είναι τόσο αδιάβροχο ώστε να αντέχει χωρίς να μπει νερό μέσα του όσο π.χ. ένα salomon;, β) Επειδή δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει σε κάποιο μαγαζί στην πόλη μου αυτό το παπούτσι, καθώς 2-3 ακόμη που θα σας παραθέσω παρακάτω, πώς μπορώ να είμαι σίγουρος για το νούμερο που θα παραγγείλω online ότι θα μου κάνει; Αναφέρομαι στο hoka bondi sr συγκεκριμένα - αν και είδα ότι έχει ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο που scanaρει την πατούσα σου πάνω σε μια λευκή κόλλα χαρτί σε ορθή γωνία κολλημένη σε τοίχο και έτσι βρίσκει το νούμερό σου αν δεν κάνω λάθος; Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα το κάνω και αυτό. Απλά επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει ποτέ παπούτσια online για τον εαυτό μου φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή και δεν μου κάνουν και μπλέκω μετά με επιστροφές και ξαναπληρώνω μεταφορικά και μετά το άλλο νούμερο δεν μου ξανακάνει και μείνει στο τέλος στο ράφι το παπούτσι και πάνε χαμένα τα λεφτά και όλα. Επίσης ανεβάζω αυτά τα 2 παπουτσάκια για όποιον θέλει να πάρει ιδέες έπειτα από την έρευνα που είχα κάνει πριν από 1 μήνα. Προσωπικά επειδή έχω υποθυρεοειδισμό και μεγάλες αυξομειώσεις στο σωματικό μου βάρος συνεχώς σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν σοφό να αγόραζα παπούτσι χωρίς κορδόνια γιατί έχω παρατηρήσει ότι αλλάζει και το ίδιο το νούμερο του παπουτσιού πολλές φορές κατά 1/3 ή και οριακά κατά 1/2 (μισό) ιδίως όταν είναι πάρα πολλά τα κιλά που χάνεις/παίρνεις κάθε φορά (10/20/+). Και μετά είτε σε "χτυπάει", είτε δεν σου κάνει πλέον : 1: Skechers for Work Men's Cottonwood Goddard Twin Gore Slip Resistant Slip On 2: Dr. Scholl's Shoes Men's Winder II Work Shoe Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από haralabosdelefes
vamvakoolas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Στις 12/6/2022 στις 3:51 ΠΜ, haralabosdelefes είπε Γεια σας παιδιά. Εγώ έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω μια θλάση στον πίσω μηριαίο που με ταλαιπωρεί και ψάχνω ένα καλό, ελαφρύ και μαλακό παπουτσάκι για να ξεπαίρνω σιγά-σιγά τώρα που τελείωσαν οι φυσικοθεραπείες μου και πρέπει να συνεχίσω να το γυμνάζω μόνος μου. Μην ανησυχείτε..! Εννοείται ότι και σε ορθοπεδικό πήγα και την αγωγή που μου έδωσε ακολούθησα. Τώρα στο δια ταύτα. Αυτό το οποίο ψάχνω σε παπούτσι είναι: ένα αντιολισθητικό+αδιάβροχο+διαπνέων+να μην είναι συνθετικό, άρα και χαμηλής ποιότητας=φθηνό, για να μην "ανάβει" το πόδι εύκολα κλπ.+τέλος, να μπορεί να φορεθεί με όλα τα ντυσίματα. Σκεφτόμουν λοιπόν να πάω προς την adidas και να αγοράσω τα Adidas Ultraboost Cold Rdy για να τα φοράω όλο τον χρόνο αλλά θέλω πρώτα την γνώμη σας. Αξίζουν τα 200€ ή με την πρώτη κακομεταχείριση θα τα φτύσουν/σχιστούν; Είμαι ένας άνθρωπος 95 κιλά 1,80 ύψος στα 30 μου και πραγματικά τα λεφτά για ένα καλό παπούτσι λόγω του ότι είμαι παχύσαρκος δεν τα λυπάμαι. Τα θεωρώ επένδυση γιατί με προστατεύουν. Γενικά θα ήθελα να πω ότι μένω στο Ηράκλειο Κρήτης και ό,τι μου προτείνετε θα ήθελα να είναι σε κάποια γνωστή αλυσίδα μαγαζιών (π.χ. εδώ έχω cosmos sport, nike factory, sports factory, κλπ.) ή μαγαζί από εδώ πέρα έτσι ώστε να μπορώ να δοκιμάσω τα παπούτσια που θα παραγγείλω να έρθουν πριν τα αγοράσω. Τα νούμερά μου είναι 44,5 /(συνήθως είναι πιο άνετο το) 44 κ 2/3 και όταν η φόρμα είναι πολύ στενή 45. Τέλος θα ήθελα μια γνώμη και για αυτό το παπούτσι έτσι για πλάκα. Και αν συγκρίνεται καθόλου σε θέμα άνεσης με ultraboost ή με κάποιο απ΄'οσα έχουν προαναφερθεί εδώ μέσα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω με αγωνία την απάντησή σας. https://www.sww.gr/product/αντιολισθητικό-παπούτσι-εργασίας-birkenstock-qo400/ εγω δε θα σου προτεινω μαρκα. Πλεον η τεχνολογια στα παπουτσια ειναι αφρος/foam και θα σου προτεινα να αγορασεις παπουτσι με foam. Αποσο ξερω ολες οι μεγαλες εταιριες (μην ονοματίζω) εχουν μοντελα με αυτο. Εκτος απο την ανεση και την επιστροφη ενεργειας προσφερουν χαμηλο βαρος (πιο χαμηλο ακομh και απο gel). Mη στραφεις σε αγορα με γνωμονα το βαρος (δηλαδη το πιο ελαφρυ δεν ειναι απαραιτητα και το πιο καλο στα αθλητικα) καθως για να ελαττωσουν βαρος οι εταιριες θυσιαζουν ανεση και....χρονο ζωης. Να ξερεις οτι ειδικα με τα υλικα που ειναι φτιαγμενα τα αθλητικα παπουτσια τα τελευταια 10 χρονια εχουν χρονο ζωης (μπορεις ευκολα να το διαπιστωσεις απο τη σολα ή ακομα και απο τα υλικα περιμετρικα μιας και ακομα και χρηση σε ταρταν (στιβο) να κανεις θα αρχιζουν να χαλανε. Μη σνομπαρεις μαρκες και οποσδηποτε να δοκιμασεις το παπουτσι . To cosmosport εχει το καλο οτι ακομα και καποιο μοντελο/μεγεθος να μην εχει στο καταστημα μπορει να στο φερει απο αλλο.(εχει τυχει να βρω στο σαιτ τους ενα παπουτσι και δε το ειχε μαγαζι αλλα μου το φερανε μετα απο αλλες μερες απο το υποκαταστημα τους Κερκυρα αν θυμαμαι χωρις επιπλεον χρεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα