Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μήπως έχεις αλλάξει το DNS στο κινητό και σκαλώνει;

Οχι οχι ειναι κοινο το προβλημα και ένα ζευγαρι φιλοι στον ιδιο provider εχουν το ιδιο θεμα εμαθα χθες. Απλα προφανως για καποιον λογο δεν υφίσταται σε ολους, αλλιως υποθετω θα άνοιγαν κι αλλα θεματα :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτανει ομως? Το τελευταιο hop εινια στο instagram.com? Αν δεν ειναι, παει να πει οτι δεν φτανει και σε ενδιαφερει το που σταματαει. Πχ σε μενα

Screenshot_20220224-153900.png

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο προβλημα εδω και 3 μερες...νομιζα πως μονο σ εμενα συνέβαινε 😅 Ειμαι Nova κι εγω χρόνια τωρα και πρωτη φορα μου συνεβη... αλλαξα και συσκευη μοντεμ χθες μπας και δω καμια αλλαγη γιατι το ειχα χρόνια ..ααλλα τιποτα. Απεγκατεστησα την εφαρμογή ,εκανα clear cache παλι τίποτα. Ενω σε αλλους χωρους με αλλα δίκτυα πιάνει κανονικά οπως και με τα δεδομένα του κινητού μου, με τη Nova κατι εχει παθει .ΤΙ ΣΚΑΛΩΜΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ 😰

Screenshot_2022-02-25-00-19-37-475_com.appsteka.traceroute.jpg

Καταλαβαίνει τίποτα κανεις απ αυτο?

Επεξ/σία από PeggyP91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπειτε απο τον browser του κινητου, σας ανοιγει το ig? Και στις 2 περιπτωσεις, το tracert φαινεται να βρισκει το instagram.com, αρα, εφοσον η εφαρμογη χρησιμοποιει και αυτο το domain, θα επρεπε να δουλευει κανονικα. Αλλα λογικα χρησιμοποιει (και) καποιο αλλο...

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Αν μπειτε απο τον browser του κινητου, σας ανοιγει το ig? Και στις 2 περιπτωσεις, το tracert φαινεται να βρισκει το instagram.com, αρα, εφοσον η εφαρμογη χρησιμοποιει και αυτο το domain, θα επρεπε να δουλευει κανονικα. Αλλα λογικα χρησιμοποιει (και) καποιο αλλο...

Απο browser μπαινει μόλις το τσεκαρα! Αρα κατι συμβαίνει με την εφαρμογή αποκλειστικά (?) 🤔 δε μπορώ να καταλάβω τοτε πως θα λυθεί αυτο

Δημοσ.

Τωρα που εφτιαξε, το traceroute κανει επισης 8 hops σε εσας και δειχνει τα ιδια domains? Αν ναι, τοτε η εφαρμογη του ig δεν συνδεεται στο domain instagram.com, οποτε τζαμπα το ψαχναμε με αυτο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δύο διαφορετικά κινητά στο ίδιο WiFi του σπιτιού (Vodafone) έχουν το ίδιο θέμα με την εφαρμογή του Instagram το οποίο διορθώνεται προσωρινά αν κάνω clear data και ξαναμπώ.

Στο WiFi της δουλειάς δουλεύει το κινητό μου... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει εδώ και ένα δίμηνο περίπου το παρουσίασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...