Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ κ 2 μέρες αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Όταν συνδεομαι στο wifi του σπιτιού το Instagram δεν φορτώνει το περιεχόμενο.Οταν γυρίζω το κινητό σε 4g όλα λειτουργούν σωστά.Το ίδιο συμβαίνει κ με άλλο κινητό που δοκίμασα.Η σύνδεση είναι 100αρα κ λειτουργεί μια χαρά.Αν συνδεθώ σε άλλο δίκτυο WiFi πάλι λειτουργεί το Instagram. Εσβησα την εφαρμογή την ξανακατεβασα τπτ. Έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ πάλι τπτ.Εχει κάνεις ιδέα τι συμβαίνει κ γιατί γίνεται μόνο με την συγκεκριμένη εφαρμογή?

• Moderators
Δημοσ.
23 ώρες πριν, maotag είπε

Καλησπέρα εδώ κ 2 μέρες αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Όταν συνδεομαι στο wifi του σπιτιού το Instagram δεν φορτώνει το περιεχόμενο.Οταν γυρίζω το κινητό σε 4g όλα λειτουργούν σωστά.Το ίδιο συμβαίνει κ με άλλο κινητό που δοκίμασα.Η σύνδεση είναι 100αρα κ λειτουργεί μια χαρά.Αν συνδεθώ σε άλλο δίκτυο WiFi πάλι λειτουργεί το Instagram. Εσβησα την εφαρμογή την ξανακατεβασα τπτ. Έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ πάλι τπτ.Εχει κάνεις ιδέα τι συμβαίνει κ γιατί γίνεται μόνο με την συγκεκριμένη εφαρμογή?

Ευτυχως υπαρχει κι αλλος. Ημουν ενα βημα πριν το hard reset, εχω βαλει/βγαλει δυο τρεις φορες την εφαρμογη, εχω κανει clear cache, τα παντα. Το παραδοξο ειναι πως κολλαει και μεσω υπολογιστη απ'ο,τι βλεπω....

• Like 1
Δημοσ.

Να πάρω τον τηλέφωνο την nova να μου σπάσουν τα νεύρα που εδώ τους περνεις για αλλά πιο σημαντικά προβλήματα κ άκρη δεν βγάζεις να τους πω για το Instagram δεν υπάρχει περίπτωση.Στον υπολογιστή φορτώνει κανονικά.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα τεχνικα πως γίνεται να ευθύνεται ο isp για κατι τετοιο? Κι εγω στην ιδια εταιρεία είμαι παντως.

Δημοσ.

Προβλημα με τον dns του (= του isp) φαινεται να ειναι, εφοσον δεν εχει ορισει ο ιδιος αλλο dns στο ρουτερ ή στο εκαστοτε λειτουργικο.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 minutes ago, maotag said:

Γίνεται να αλλάξουμε dns στο δίκτυο wi-fi στο κινητό?

Ναι, αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω του κατά πάσα πιθανότητα θα σου δώσει επιλογή για επεξεργασία όπου μπορείς να το ορίσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει περίπτωση να χρησιμοποιεις AdGuard? Με το ποστ του @jim_p εκλεισα το DNS Filtering και στο content το Social και τωρα φαινεται να λειτουργεί σωστα. Παρολο που τις προηγούμενες μέρες που το έψαχνα, ειχα κανει pause στο AdGuard, ισως κατι ειχε μπλοκαρει?

Επισης εβγαλα απο το app management το Instagram.

Tωρα το παρακολουθώ μηπως διορθωθηκε απλα τυχαία και προσωρινα και τα παραπάνω που γραφω δεν εχουν καμια βαση τελικα :lol:

Εντιτ: nope. Tα ιδια...

Δημοσ.

Τραβηγμενη και advanced λυση: βαζεις στο κινητο σου το fing, πας traceroute (εκει που λεει troubleshoot your network), δινεις istagram.com (ελπιζω η εφαρμογη του κινητου να μην χρησιμοποιει αλλο domain) και βλεπεις μετα απο ποσα hops και που θα σταματησει να "περπαταει". Στην αναγκη, τρεχεις ενα traceroute στο pc για να συγκρινεις τις "διαδρομες".

Σε εμενα το φτανει μετα απο 11 hops, ειμαι με οτε και χρησιμοποιω τους dns της cloudflare.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω κ εγω το ιδιο θεμα. Μόλις  βαλαμε νοβα στο σπιτι και δεν φορτωνει το ινστα. Αν καποιος βρει λυση παρακαλω να την μοιραστει γιατι ελεεεος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, maotag είπε

Αν βρει κάποιος λύση να τον προσλάβει άμεσα ο Μάρκ .

Μήπως έχεις αλλάξει το DNS στο κινητό και σκαλώνει;

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...