Προς το περιεχόμενο

Windows 10 pc Cast to Tv

Souljam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Επαναλαμβανω οτι το θεμα το εχω σε LG C1 55'. Οποτε ουτε κει το γλιτωνουμε :P

Α, εξαιρετικά. Για κάποιο λόγο έκανα σύνδεση με άλλο μοντέλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 22/9/2022 στις 3:22 ΜΜ, giannis bizios είπε

Καταπληκτικα... τοσα χρηματα και να μην μπορεις να κασταρεις ενα πισι..

Και που εισαι ακομα.

Εδωσα 1 χιλιαρικο για τιβι που δε κανει cast, δεν υποστηριζει DTS και δε παιζει και το passthrough.

Ομολογω οτι δε περιμενα τετοιες ελλειψεις στη top τηλεοραση ουσιαστικα της LG (και της αγορας).

Στις 21/9/2022 στις 3:02 ΜΜ, Dantε είπε

Επαναλαμβανω οτι το θεμα το εχω σε LG C1 55'. Οποτε ουτε κει το γλιτωνουμε :P

Να σε ρωτήσω κάτι. Έχεις παρατηρήσει ροζ αποχρώσεις στα έντονα λευκά χρώματα; Υπάρχουν πολλές αναφορές για το θέμα στο ίντερνετ. Κάποιοι έχουν μικρό θέμα και κάποιοι μεγάλο.

5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Να σε ρωτήσω κάτι. Έχεις παρατηρήσει ροζ αποχρώσεις στα έντονα λευκά χρώματα; Υπάρχουν πολλές αναφορές για το θέμα στο ίντερνετ. Κάποιοι έχουν μικρό θέμα και κάποιοι μεγάλο.

Οχι δεν εχω κατι. Βεβαια εμενα δεν εχει το EVO panel παρολο που ειναι φρεσκια παραγωγη και δε ξερω αν σχετιζεται με αυτο.

2 ώρες πριν, Dantε είπε

Οχι δεν εχω κατι. Βεβαια εμενα δεν εχει το EVO panel παρολο που ειναι φρεσκια παραγωγη και δε ξερω αν σχετιζεται με αυτο.

Ναι, στα WBE/EVO πάνελ παρατηρείται. Έχει πολλές αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα.

Στις 26/9/2022 στις 10:07 ΠΜ, Dantε είπε

Και που εισαι ακομα.

Εδωσα 1 χιλιαρικο για τιβι που δε κανει cast, δεν υποστηριζει DTS και δε παιζει και το passthrough.

Ομολογω οτι δε περιμενα τετοιες ελλειψεις στη top τηλεοραση ουσιαστικα της LG (και της αγορας).

Wut?

Εγώ όσο περνάει  ο καιρός θέλω να σουτάρω την Shamesung από το μπαλκόνι, με τις ππριές που μου κάνει (πλέον δεν παίζουν μέσω του browser της τα διάφορα επεισόδια στα sites των καναλιών και έχω μουρμούρα από τη σύζυγο, η εφαρμογή του netflix κολλάει κάθε 2η εβδομάδα και δεν φορτώνει, το hdr πρέπει να έχει αρχίσει να μη λειτουργεί σωστά κλπ) και θεωρούσα δεδομένο ότι η επόμενη θα ήταν κάποια oled LG.

Μάλιστα...υπέροχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Wut?

Εγώ όσο περνάει  ο καιρός θέλω να σουτάρω την Shamesung από το μπαλκόνι, με τις ππριές που μου κάνει (πλέον δεν παίζουν μέσω του browser της τα διάφορα επεισόδια στα sites των καναλιών και έχω μουρμούρα από τη σύζυγο, η εφαρμογή του netflix κολλάει κάθε 2η εβδομάδα και δεν φορτώνει, το hdr πρέπει να έχει αρχίσει να μη λειτουργεί σωστά κλπ) και θεωρούσα δεδομένο ότι η επόμενη θα ήταν κάποια oled LG.

Μάλιστα...υπέροχα.

Και ο player της LG bugged ειναι.

Βαζω HDR ταινιες και καμια φορα δε τις αναγνωριζει για να γυρισει στο καταλληλο προφιλ (αν και για αυτο ισως εχει βρει την αιτια. Πρεπει να αφησεις επιλεγμενη τη ταινια 1-2 δευτερα για να τη παρει πρεφα οτι ειναι HDR και μετα να τη ξεκινησεις, αλλα δε δουλευει παντα).

Dolby Vision παιζει μονο σε mp4 αρχεια..

Το Dolby Atmos αλλες φορες το παιζει αλλες οχι.Ακομα δεν εχω καταλαβει το μοτιβο. 

Ο player λεει οτι παιζει Atmos μεν, αλλα η ηχομπαρα δε βγαζει ενδειξη(δε το ξερα καν οτι το κανει). Και πριν κατι μερες ειδα να βγαζει ενδειξη σε ενα αρχειο.Δοκιμασα και τα υπολοιπα και αλλου βγαζει και αλλου οχι.Δηλαδη αλλου δουλευει και αλλου οχι. Ισως να εκαναν καποιο update και να βγαζει την ενδειξη στην ηχομπαρα,αλλα αυτο σημαινει οτι δε δουλευε πριν...

Ελεγα να χρησιμοποιω το tv box για τα παντα,αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι βολικο που αλλαζει τα προφιλ με βαση το περιεχομενο και θα το εχανα αυτο.Θα πρεπε να κανω χειροκινητα αλλαγη στο καταλληλο προφιλ εγω. Οποτε ζω με τα θεματα αυτα.

Σιγουρα δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα οταν εχεις πληρωσει τοσα, ε δε περιμενεις τετοια θεματα.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Και πριν κατι μερες ειδα να βγαζει ενδειξη σε ενα αρχειο.Δοκιμασα και τα υπολοιπα και αλλου βγαζει και αλλου οχι.Δηλαδη αλλου δουλευει και αλλου οχι.

Αν έχεις το mph-hc φόρτωσε μια ταινία πουη ανοίγει ATMOS και πήγαινε Αρχείο->Ιδιότητες->Πληροφορίες και κάνε αντιγραφή-Επικόλληση της πληροφορίες σε επόμενο μήνυμα.
Επανέλαβε για μια ταινία που δεν ανοίγει ATMOS.

Αν δεν έχεις mpc-hc και δεν θέλεις να βάλεις, στήσε  το media info και στην πρώτη εκκίνηση επέλεξε Προβολή->Κείμενο και κάνε την ίδια διαδικασία με τις δύο ταινίες.

Επεξ/σία από micos000

2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν έχεις το mph-hc φόρτωσε μια ταινία πουη ανοίγει ATMOS και πήγαινε Αρχείο->Ιδιότητες->Πληροφορίες και κάνε αντιγραφή-Επικόλληση της πληροφορίες σε επόμενο μήνυμα.
Επανέλαβε για μια ταινία που δεν ανοίγει ATMOS.

Αν δεν έχεις mpc-hc και δεν θέλεις να βάλεις, στήσε  το media info και στην πρώτη εκκίνηση επέλεξε Προβολή->Κείμενο και κάνε την ίδια διαδικασία με τις δύο ταινίες.

Αυτο το κανω για να ενεργοποιηθει το ΑΤΜΟΣ η για να περναει τη πληροφορια στην ηχομπαρα και να βλεπω οτι παιζει;

Παντως στον player της τηλεορασης λεει οτι παιζει ΑΤΜΟΣ(φυσικα στα αρχεια που ειναι) απλα αλλες φορες το βγαζει η ηχομπαρα και αλλες οχι. Και θελω να πιστευω οτι αν δε το βγαζει η ηχομπαρα, τοτε δε παιζει και πραγματικα ΑΤΜΟΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...