Προς το περιεχόμενο

Windows 10 pc Cast to Tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι κ φίλες ! Δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή κατηγορία αν ναι πείτε μ να το μεταφέρω ! Απέκτησα πρόσφατα μια Samsung Q60 series 65” και προσπαθώ μάταια να κάνω cast το desktop του υπολογιστή μου ! Το pc είναι συνδεδεμένο με lan και η tv με Wi-Fi . Σε νεότερο μοντέλο φίλου στις ρυθμίσεις της tv βρίσκουμε μια λειτουργία που λέγεται pc on tv εμένα δεν την έχει ! Έχει κανείς καμία ιδέα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannis bizios είπε

Καλησπέρα φίλοι κ φίλες ! Δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή κατηγορία αν ναι πείτε μ να το μεταφέρω ! Απέκτησα πρόσφατα μια Samsung Q60 series 65” και προσπαθώ μάταια να κάνω cast το desktop του υπολογιστή μου ! Το pc είναι συνδεδεμένο με lan και η tv με Wi-Fi . Σε νεότερο μοντέλο φίλου στις ρυθμίσεις της tv βρίσκουμε μια λειτουργία που λέγεται pc on tv εμένα δεν την έχει ! Έχει κανείς καμία ιδέα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας ! 

Καταρχήν αν έχεις την Q60A, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο προϊόν μιας και είναι μοντέλο του 2021 (και τα νέα μοντέλα του 2022 δεν έχουν βγει ακόμα).

Μάλλον εννοείς πιο ακριβό μοντέλο…

Το pc σου υποστηρίζει πχ ασύρματη σύνδεση;

Για πάτα την Διανομή (πλήκτρο win + K) να δεις αν σου επιτρέπει…

1933432437_.png.fe40e7c6ea319aa55d5e5c84a2ae7b5f.png

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Ευχαριστω για την συμβολη σου , δυστυχως δεν μου εμφανιζει την τηλεοραση ! ενω πχ του φιλου με παλιοτερο pc αλλα την q70 την εμφανιζει εκει ! Αυτο ειναι το θεμα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis bizios είπε

Ευχαριστω για την συμβολη σου , δυστυχως δεν μου εμφανιζει την τηλεοραση ! ενω πχ του φιλου με παλιοτερο pc αλλα την q70 την εμφανιζει εκει ! Αυτο ειναι το θεμα !

Τι PC  έχεις;

Δημοσ.

Του ρουτερ που φτιάχνει το δίκτυο έχει μήπως δίκτυο WiFi guest? Δηλαδή η τηλεόραση μήπως δεν είναι στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atheatos είπε

Του ρουτερ που φτιάχνει το δίκτυο έχει μήπως δίκτυο WiFi guest? Δηλαδή η τηλεόραση μήπως δεν είναι στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή?

ειναι στο ιδιο δικτυο !

Δημοσ.
Στις 21/2/2022 στις 11:15 ΜΜ, giannis bizios είπε

ειναι στο ιδιο δικτυο !

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση του ρουτερ? Δοκίμασε με ένα κινητό να κάνει hotspot και να συνδέσεις την τηλεόραση σε αυτό. Μετά κάνε cast το κινητό στην τηλεόραση. Αν δεν γίνεται κάτι πρόβλημα έχει η τηλεόραση . Αν γίνεται , τότε κατι πρόβλημα έχει το ρουτερ.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους , νομιζω πως βρηκα το προβλημα μενει να το δοκιμασω , χρειαζεται να εχει το pc wifi network card ndis 6.3 και ανω , χωρις να εχω καταλαβει ακομα τι σημαινει αυτο xD.

Εχω παραγγειλει μια καρτα wifi pcie της asus και μολις την βαλω θα επανελθω / ουσιαστικα η τεχνολογια miracast στηριζεται στην νοοτροπια wifi direct , πραγμα που με το googlecast δεν χρειαζεται αρκει να εισαι συνδεδεμενος στο ιδιο δικτυο.

Δημοσ.

Λοιπόν ! Ενώ έχω βάλει Wi-Fi dongle στο pc κι πλέον μου βρίσκει την τηλεόραση  ξεκινά η διαδικασία σύνδεσης και πετάει error πως είναι αδύνατη η σύνδεση μετά από μισο λεπτό περίπου . Καμία ιδέα ; 

Δημοσ.

μήπως θέλει εγκατάσταση δικό της πρόγραμμα στα Windows ώστε να ανιχνεύει βίντεο μόνο σε ξεχωριστό φάκελο από την εφαρμογή; 

εγω με το xcast μέσω Android μπόρεσα να κάνω streaming με κανονικές ταχύτητες ασύρματα χωρίς να κόλλα το βίντεο, μιας και είναι το vlc player ουσιαστικά 

Δημοσ.

Προσπαθουσα με τη C1 μου και εγω να κανω το ιδιο μα ματαια.

Το καταφερα καποιες φορες οταν εμπαινα απο την τηλεοραση σε ενα μενου που ελεγε "αναμονη συνδεσης" (η κατι τετοιο) αλλα τις μισες φορες δεν το καταφερνε.

Ειχα μεγαλυτερη επιτυχια οταν προσπαθουσα με το λαπτοπ, αν και οχι παντα, οποτε πιστευω οτι εχει να κανει επειδη το πισι ειναι με λαν και η τηλεοραση μεσω wifi.

Δημοσ.

Μπα, δεν είμαστε όλοι στραβοί...τις μλκίες της Shamesung πληρώνουμε.

Ίδιο setup υπολογιστή/δικτύου/ρούτερ/τηλεόρασης εδώ και πόσα χρόνια. Από εκεί που λειτουργούσε, αποφάσισε ότι δεν θέλει, πριν 2-3 χρόνια. Δεν ήθελε ούτε από κινητό, δεν την έβλεπε καν (επαναλαμβάνω, χωρίς την παραμικρή διαφορά στο στήσιμο). Reset την τηλεόραση, δέχτηκε το κινητό. Για λίγο καιρό.

Αν στείλω video από τον υπολογιστή στην τηλεόραση μέσω WMP, θα το παίξει (cast to...). O DLNA server λειτουργεί. Την τηλεόραση την βλέπει ο υπολογιστής, την βλέπουν τα laptop, την βλέπουν τα κινητά κανονικά, την βρίσκουν. Ε, αν πάω να συνδέσω σαν wireless display κλπ, στην καλύτερη θα μου βγάλει μήνυμα ότι συνδέεται κλπ και μετά ότι γράφει ο @Dantε.

Βαρέθηκα να ασχολούμαι/προσπαθώ. Όποτε μπορέσω θα πάω σε κάτι σε OLED τις 65'', και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Samsung δεν θα είναι (έχω μπόλικα μαζεμένα με τα κλειδώματά της).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Βαρέθηκα να ασχολούμαι/προσπαθώ. Όποτε μπορέσω θα πάω σε κάτι σε OLED τις 65'', και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Samsung δεν θα είναι (έχω μπόλικα μαζεμένα με τα κλειδώματά της).

Επαναλαμβανω οτι το θεμα το εχω σε LG C1 55'. Οποτε ουτε κει το γλιτωνουμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...