Sudowoodo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, stelios_2809 είπε γνωρίζεις αν η ταχύτητα αναμένεται να είναι καλύτερη (τουλάχιστον έτσι διαφημίζεται). υπάρχει περίπτωση να είμαι σε επίπεδα dsl ? αν ναι υπάρχει τρόπος να το ακυρώσω ? το αναφέρω αυτό καθώς η κατάσταση και οι ταχύτητες που έχω τώρα είναι τραγικές. Γενικά στο FTTH δεν υπάρχουν απώλειες, μιλάμε για καινούργιες εγκαταστάσεις μέχρι την πρίζα του σπιτιού σου που έχουν σχεδιαστεί να μεταφέρουν ίντερνετ (σε αντίθεση με τα χάλκινα καλώδια τηλεφωνίας). Όσους ξέρω που βαλαν FTTH σώθηκαν, δεν υπάρχουν τα προβλήματα του ADSl, VDSL, χαμηλή ταχύτητα αποσυνδέσεις κτλ. Τώρα από τους παρόχους μας όλα τα περιμένω, αλλά ο γενικός κανόνας για την τεχνολογία αυτή είναι αυτός που είπα.
Todd138 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, honeyed_bee είπε σε ποια εταιρεία πήγες? δεν έχουμε δικαίωμα υπαναχώρησεις για συμβάσεις εντός καταστήματος... μάλιστα. Vodafone πήγα επειδή έχει την καμπίνα στην περιοχή μου, φαντάζομαι αν υπάρξει ποτέ πρόβλημα θα το λύσει κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση του ΟΤΕ. Έβαλα 50mbps με απεριόριστα λεπτά για σταθερά και 360 κινητά στα 22.90 ευρώ. Καλά νομίζω είναι 😅 Σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει γενικά αυτό. Οι 14 μέρες από το νόμο είναι μόνο για συμβάσεις εκτός καταστήματος ή εξ αποστάσεως. Το ανέφερε και στο συμβόλαιο. Για συμβάσεις εντός καταστήματος είναι στην ευχέρεια της κάθε επιχείρησης αν θα επιτρέπεται η υπαναχώρηση και εντός πόσων ημερών. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Todd138 1
honeyed_bee Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/2/2022 στις 2:02 ΠΜ, Todd138 είπε Vodafone πήγα επειδή έχει την καμπίνα στην περιοχή μου, φαντάζομαι αν υπάρξει ποτέ πρόβλημα θα το λύσει κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση του ΟΤΕ. Έβαλα 50mbps με απεριόριστα λεπτά για σταθερά και 360 κινητά στα 22.90 ευρώ. Καλά νομίζω είναι 😅 Σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει γενικά αυτό. Οι 14 μέρες από το νόμο είναι μόνο για συμβάσεις εκτός καταστήματος ή εξ αποστάσεως. Το ανέφερε και στο συμβόλαιο. Για συμβάσεις εντός καταστήματος είναι στην ευχέρεια της κάθε επιχείρησης αν θα επιτρέπεται η υπαναχώρηση και εντός πόσων ημερών. Ναι...Στην ουσία και εγώ πενηντάρα θα έχω(με περιορισμένα κινητά) αλλά θα ονομάζεται κατοστάρα και θα πληρώνω ελάχιστα χαμηλότερα από εσένα(κάτι cents) και όπως συμπεραίνετετε από τα προγραφώμανα, θα έχω ενδεχομένως και πολύ πιθανώς ταχύτητα ελαφρώς χαμηλότερη της δική σου... Ήμαστε καλό μπουρδελάκι στην Ελλάδα πάντως.😄 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από honeyed_bee
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 22/02/2022 at 10:24, honeyed_bee said: Στίγμα? Εννοείς γεωγραφικό στίγμα? Διεύθυνση δηλαδή? ναι γεωγραφικο στιγμα ειτε διευθυνση ειτε σε υπαρχοντες συνδρομητες με τον αριθμο βροχου. On 22/02/2022 at 22:40, honeyed_bee said: Γκούφη μου, θα μπορούσες να μου πεις έναν τρόπο να διαπιστώσω τις πραγματικές ταχύτητες που πιάνω εδώ στο σπίτι? Πως γίνεται? Επιπλέον, αν πχ θέλω να απευθυνθώ σε έναν ISP για να παραπονεθώ για τις χαμηλές ταχύτητες που πιάνω, με τι ακριβώς στοιχεία-αρχεία-screenshots θα πρέπει να συνοδεύσω την επιστολή μου? Πως τεκμηριώνει κάποιους την μέση,ελάχιστη και μέγιστη ταχύτητα του? Αρκούν σχετικά screenshot πχ από εδώ https://www.speedtest.net/ ή από εδώ https://www.speedcheck.org/? Θα πρέπει να έχω απενεργοποιημένο το VPN πριν το τεστ ή δεν παίζει ρόλο? αν εχεις adsl απο το αστικο κεντρο τοτε δεν μπορεις να δεις τι θα πιασεις σε vdsl αφου θα παρεις απο το Kv.αν ξερεις που ειναι το kv και το βρεις τοτε απλα μπορεις να ξερεις πολυ χοντρικα αν θα παιξεις καλα.εγω πχ το εχω σε 20 μετρα αποσταση οποτε θα ηταν δυσκολο να μην πιασω τα 100.τα πιανω κιολας. για τις χαμηλες ταχυτητες θα ερθει τεχνικος και θα το πιστοποιησει οποτε μην αγχωνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα