vaas93 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλες και όλους. Πάνω που είχα αποφασίσει να προβώ στην αγορά ενός iphone 13 mini, διάβασα πως η σειρά iphone 13 δεν υποστηρίζει noise cancelation στις τηλεφωνικές κλήσεις, καθιστώντας σχεδόν αδύνατες τις κλήσεις σε χώρους με περιβαλλοντικό θόρυβο. Το ζήτημα έχει επιβεβαιώσει και επίσημα η Apple ενώ δεν φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να επιλυθεί μολονότι πρόκειται για software issue. Μπορούν οι κάτοχοι να μεταφέρουν την εμπειρία τους και να μου πουν αν είναι τόσο τραγική η κατάσταση; 1
koutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, vaas93 είπε Καλησπέρα σε όλες και όλους. Πάνω που είχα αποφασίσει να προβώ στην αγορά ενός iphone 13 mini, διάβασα πως η σειρά iphone 13 δεν υποστηρίζει noise cancelation στις τηλεφωνικές κλήσεις, καθιστώντας σχεδόν αδύνατες τις κλήσεις σε χώρους με περιβαλλοντικό θόρυβο. Το ζήτημα έχει επιβεβαιώσει και επίσημα η Apple ενώ δεν φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να επιλυθεί μολονότι πρόκειται για software issue. Μπορούν οι κάτοχοι να μεταφέρουν την εμπειρία τους και να μου πουν αν είναι τόσο τραγική η κατάσταση; Νομίζω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά βγήκε η επιλογή που είχες να το κλείσεις. 1
AtiX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Τέσσερις σελίδες, μια ωρα δηλαδή ανάγνωσης, και θα σου λυθεί κάθε απορία φίλε μου… 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα