Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Fiat punto και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω βενζίνη ενώ μπορεί να πάρει λίτρα σκάει η αντλία σαν να έχει φουλάρει. Στην αρχή μου το έκανε σε συγκεκριμένα βενζινάδικα τώρα το κάνει σε όλα και λέω στους βενζιναδες πχ βάλε 15 λίτρα και το πατάνε χειροκίνητα. Ενώ σκάει πάλι. Τι μπορεί να φταίει; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george1703 είπε

Έχω ένα Fiat punto και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω βενζίνη ενώ μπορεί να πάρει λίτρα σκάει η αντλία σαν να έχει φουλάρει. Στην αρχή μου το έκανε σε συγκεκριμένα βενζινάδικα τώρα το κάνει σε όλα και λέω στους βενζιναδες πχ βάλε 15 λίτρα και το πατάνε χειροκίνητα. Ενώ σκάει πάλι. Τι μπορεί να φταίει; 

Να βγάζουν το πιστόλι λίγο έξω ώστε να βγαίνει ο αέρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, george1703 είπε

Και στα Opel είναι συχνό θέμα . Σε ένα Combo C της δουλειάς το έκανε , στο δικό μου corsa c ακόμη δε το έχει παρουσιάσει . Τουλάχιστον στα Opel φταίει μια βαλβίδα στο ρεζερβουάρ αξία 50-60€

Λέγεται βαλβίδα εξαερισμού ρεζερβουάρ . Στο combo μπήκε της Bosch η γνήσια ξέφευγε αρκετά  χρήματα 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Κανονικά θα έπρεπε να κάνει μόνο του εξαερωση το ρεζερβουάρ μηπως έχει χτυπηθεί;

Δεν ξέρω, το αυτοκίνητο είναι του 2000 και το πήρα φέτος μεταχειρισμένο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελει αλλαγη ο λαιμός του ρεζερβουαρ.Δηλαδη ολο το κοματι απο το φτερο μεχρι την ενωση με το ρεζερβουρ.Παλιο και γνωστο προβλημα

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλει το πιστόλι πιο έξω και στραβά, το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στο δικό μου 16v punto του 2002 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...