Stelpef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα επειδη σκεφτομαι να αγορασω το iphone 13 pro max απο καποιο σκρουτζομαγαζο ή απο bestprice τι παιζει απο θεμα ποιοτητας; Εννοω απο τη στιγμη που δεν ειναι απο επισημο αντιπροσωπο υπαρχει περιπτωση να τη πατησω και να μου στειλουν καμια μουφα ή κανα εκθεσιακο; Ρωταω επειδη την ειχε πατησει ενας φιλος παλιοτερα με ενα iphone 11 απο σκρουτζ ειχε προβλημα με τις κλησεις και το κουτι εγραφε πανω μονο made in china αλλα δεν συμπεριλαμβανε και το design in california. Γιατι απο οτι βλεπω ειναι δυσευρετο στις μεγαλες εταιριες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Stelpef
Rizogalos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν την πατάς φίλε απλά ίσως έχεις θέμα κάποτε αν χρειαστείς την εγγύηση και πάλι ανάλογα το κατάστημα αλλά αν διαλέξεις ένα γνωστό Σκρουτζομαγαζο δεν θα σου στείλουν μουφα η εκθεσιακό ή οτιδήποτε απλά διάλεξε ένα γνωστό κατάστημα έχει πολλά Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Rizogalos 1
bioentre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Stelpef είπε Καλησπερα επειδη σκεφτομαι να αγορασω το iphone 13 pro max απο καποιο σκρουτζομαγαζο ή απο bestprice τι παιζει απο θεμα ποιοτητας; Εννοω απο τη στιγμη που δεν ειναι απο επισημο αντιπροσωπο υπαρχει περιπτωση να τη πατησω και να μου στειλουν καμια μουφα ή κανα εκθεσιακο; Ρωταω επειδη την ειχε πατησει ενας φιλος παλιοτερα με ενα iphone 11 απο σκρουτζ ειχε προβλημα με τις κλησεις και το κουτι εγραφε πανω μονο made in china αλλα δεν συμπεριλαμβανε και το design in california. Γιατι απο οτι βλεπω ειναι δυσευρετο στις μεγαλες εταιριες. προχώρα άφοβα. Μπορείς να το πάρεις αν θες και από άμαζον και να βάλεις και την έξτρα εγγύηση της αππλε που δεν πρέχουν τα ψιλικατζίδικα της ινφοκουεστ εδώ Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από bioentre 1
Saga030174 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 https://www.bestprice.gr/ Για εμένα εχει καλλίτερες τιμές και αξιοπιστία https://www.bestprice.gr/item/2156987538/apple-iphone-13-128gb.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις