Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια έμμονη ιδέα, να βάλω SSD στο PS4. Δεδομένου ότι PS5 δεν θα πάρω στο άμεσο μέλλον και οι τιμές των SSD είναι πιο χαμηλές από όταν το πρωτοσκέφτηκα, θεωρώ πως ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα. Έχω δει σε βίντεο ότι μπορώ να έχω έως και 30% πιο γρήγορα load times σε παιχνίδια και στην χειρότερη, αισθητή διαφορά. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιον δίσκο να πάρω και δεδομένου ότι ένας σύγχρονος δίσκος θα έχει αρκετό bottleneck λόγω των παρωχημένων συνδέσεων του PS4, μπορώ να δοκιμάσω και κάτι πιο χαλαρό πέρα από high performance δίσκους. Τι έχετε να μου προτείνετε στα 80€ για 1TB χωρητικότητα; Αν κάποιος το έχει κάνει αυτό, είδε όντως αισθητές διαφορές; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Το είχα κάνει εγώ, η διαφορά είναι αμελητέα και δεν θεωρώ πως αξίζει τα χρήματα.  Το PS4 δεν είχε σχεδιαστεί με πρόβλεψη για SSD και δεν τον εκμεταλλεύεται. 

Στο Pro μόνο ίσως αντιληφθείς κάποια διαφορά που έχει SATA III (το απλό PS4 έχει δίαυλο SATA II).

Δημοσ.

Crucial MX500      είναι καλύτερη overall αναβάθμιση SSD για το PS4 σου όσον αφορά την απόδοση και την τιμή.

Kαι ναι, θα δεις αισθητή διαφορά.

Οδηγίες για το πως να εγκαταστήσεις τον δίσκο παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο:

Δημοσ.

Ειχα βαλει και εγω. Νομιζα οτι θα πεταει μετα (στο φορτωμα).

Τιποτα το αξιολογο.

Ισως μια πολυ μικρη επιταχυνση στο loading, μεχρι εκει.

Τωρα εχω εναν 1tb hdd.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bullrich είπε

Ειχα βαλει και εγω. Νομιζα οτι θα πεταει μετα (στο φορτωμα).

Τιποτα το αξιολογο.

Ισως μια πολυ μικρη επιταχυνση στο loading, μεχρι εκει.

Τωρα εχω εναν 1tb hdd.

Μία από τα ίδια, κι εγώ τελικά έβγαλα τον SSD και έβαλα έναν HDD 1ΤΒ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...