Christos_Tz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θελω να αγορασω ενα καινουργιο smartphone..απεχω αρκετο καιρο απο αγορα τηλεφωνου οποτε το εχω χασει το παιχνιδι του σημερα...(πριν ειμουν με ενα coolpad F1 που το κρατησα χρονια..αγορα απο gearbest καποτε..)...το μπατζετ μου ειναι Max στα 300....και σκεφτομαι ενα Poco F3...η καποιο real me....υποψιν οτι δεν παιζω παιχνιδια...αλλα χρειαζομαι ενα σβελτο κινητο οσο μπορω furure proof..(δεν ειμαι τυποs που αλλαζω κινητο συνεχεια...αλλα καθε 3 χρονια....και γενικα αξιοπρεπειs καμερεs για καλεs φωτογραφιεs για μερα και νυχτα..σβελτο λειτουργικο με καλοδεχουμενα updates στην τριετια επανω...στερεο ηχεια καλοδεχουμενα..super amoled 120hz....καλοδεχουμενα audio jack και must have FM radio..(που το f3 δεν εχει..αλλα ουτε και τα Real me απο οτι βλεπω....το γνωριζω οτι το F3 εχει θεματα και γενικα τα Xiaomi απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα..και οσο και αν μου αρεσει το F3 δισταζω στην αγορα του..για τα real me λενε καλα λογια για το καθαρο λειτουργικο του..οποια βοηθεια για να παρω μια αποφαση δεκτη απο εσαs.........(γιατι δεν βαζουν ενα fm radio πλεον στα smartphones γενικα???...ευχαριστω.... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Christos_Tz
GATE123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφήνεις το Poco και πας εδώ καρφί https://boutiquetel.gr/index.php?route=product/product&product_id=3831&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBxSmtpYTQsMmVQbTchdnVWR1Q= Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123 1
Christos_Tz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, GATE123 είπε Αφήνεις το Poco και πας εδώ καρφί https://boutiquetel.gr/index.php?route=product/product&product_id=3831&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBxSmtpYTQsMmVQbTchdnVWR1Q= Ευχαριστω...ηδη το γλυκοκοιταω.....παρε το F3 μου ελεγε εναs συναδελφοs στην δουλεια και δεν θα το μετανοιωσειs..λιγο θεμα ο sensor στιs κλησειs εχει κτλ..κατα τα αλλα ολα οκ..αλλα το θεμα ειναι οτι και μονο που λενε οτι εχει θεμα....με χαλαει..οσο και να μου αρεσει....ολοι λετε εδω μεσα πλεον για τα real me...πιο καθαρο λειτουργικο κτλ...απροβληματιστα τηλεφωνα..οποτε...κλεινω προs τα εκει...
alan boy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το poco το ξεχνάς. Το είχα και το αντεξα 3 μέρες. Ο αισθητήρας εγγύτητας δεν παίζεται. Συνεχώς πατιούνται κουμπιά. Πολύ καλό το neo 2 της realme αλλά δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει. Ενα άλλο τηλέφωνο είναι το Samsung a52s αδιάβροχο που διαβασα ότι θα πάρει 3 αναβάθμισεις από Samsung. 282 ευρώ αυτή τη στιγμή στο best price https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από alan boy
GATE123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, Christos_Tz είπε Ευχαριστω...ηδη το γλυκοκοιταω.....παρε το F3 μου ελεγε εναs συναδελφοs στην δουλεια και δεν θα το μετανοιωσειs..λιγο θεμα ο sensor στιs κλησειs εχει κτλ..κατα τα αλλα ολα οκ..αλλα το θεμα ειναι οτι και μονο που λενε οτι εχει θεμα....με χαλαει..οσο και να μου αρεσει....ολοι λετε εδω μεσα πλεον για τα real me...πιο καθαρο λειτουργικο κτλ...απροβληματιστα τηλεφωνα..οποτε...κλεινω προs τα εκει... Καλά είναι τα Poco σε επίδοσης και χρηματικά. Λειτουργικά όμως δεν είναι....... 32 λεπτά πριν, alan boy είπε Το poco το ξεχνάς. Το είχα και το αντεξα 3 μέρες. Ο αισθητήρας εγγύτητας δεν παίζεται. Συνεχώς πατιούνται κουμπιά. Πολύ καλό το neo 2 της realme αλλά δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει. Ενα άλλο τηλέφωνο είναι το Samsung a52s αδιάβροχο που διαβασα ότι θα πάρει 3 αναβάθμισεις από Samsung. 282 ευρώ αυτή τη στιγμή στο best price https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html Τα Realme έχουν κανονική υποστήριξη όπως όλα τα κινητά. Μην ξεχνάμε ότι έχουν και την δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να τα πάρουμε και το service τους είναι στο Ελληνικό. 2
power_1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Καλά είναι τα Poco σε επίδοσης και χρηματικά. Λειτουργικά όμως δεν είναι....... Τα Realme έχουν κανονική υποστήριξη όπως όλα τα κινητά. Μην ξεχνάμε ότι έχουν και την δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να τα πάρουμε και το service τους είναι στο Ελληνικό. "Μην ξεχνάμε ότι έχουν και την δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να τα πάρουμε και το service τους είναι στο Ελληνικό." To εχεις γραψει απειρες φορες ουτε ο ιδιος αντιπροσωπος να ησουν (δεν εισαι πιστευω) Το ιδιο ισχυει κι για τα samsung για service απο οπου κι αν αγοραστει αλλα δεν το αναφερεις συχνα.πιθανον γιατι το service δεν ειναι στο Ελληνικο (κομβος το ελληνικο) Τωρα οσο αφορα το λειτουργικο της realme, εχουν γραφει κι θετικα κι αρνητικα ,δεν ειναι συγουρα αυτο που απογειωνει τη συσκευη, ιδιος στο Gt master ,οπου εχουμε παραπονα Τωρα για το gr neo2 δεν εχουμε τοσες αρνητικες αναορες για παγωματα εφαρμογων κατα την επαναφορα απο το παρασκηνιο στο προσκηνιο Εχουμε αναφορες σχετικα με το ευκολια με την οποια το λευκο στην οθονη παυει να ειναι ασπρο κι γινεται ψυχρο αν γυρισουμε μερικες μοιρες το κινητο και οι φωτο για καποιους φαινεται να εχει "κοκκο "ειτε μεσα στο σπιτι ειτε την νυχτα . Στα σχολεια στο τελος δες Δεν τα γραφω γιατι εχω κατι με την realme . Απλα ειμαι αναμεσα στο gt neo 2 κι το a52s κι διαβαζω για να κανω την επιλογη μου.Γερνω προς το a52s λογο καλυτερης καμερας (ετσι πιστευω) και εγγυημενων αναβαθμισεων απο samsung α κι δεν παιζω.... παιχνιδια ουτε ασχολουμε με social . Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από power_1 2
sattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, power_1 είπε "Μην ξεχνάμε ότι έχουν και την δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να τα πάρουμε και το service τους είναι στο Ελληνικό." To εχεις γραψει απειρες φορες ουτε ο ιδιος αντιπροσωπος να ησουν (δεν εισαι πιστευω) Το ιδιο ισχυει κι για τα samsung για service απο οπου κι αν αγοραστει αλλα δεν το αναφερεις συχνα. Υποθέτω ότι το γράφει (και καλως) ως αντιδιαστολή με τα Xiaomi. Η Samsung είναι γνωστή σε όλους, δεν χρειάζεται διευκρινίσεις. Όμως οι περισσότεροι (κι εγω) δεν ξέρουν τις διαφορές ανάμεσα στις κινεζικές μάρκες. Xiaomi, redmi, realmi, όλα ίδια ακουγονται. Είναι χρήσιμο να εξηγεί τη διαφορά στο service και στο λειτουργικό. Άλλο αν μετά το συγκρίνεις με Samsung και προτιμήσεις τη μεγαλυτερη/γνωστότερη μάρκα για ποικίλους λόγους.
dtk-386 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Η realme είναι της oppo που έχει επίσης και την oneplus. Ολες φοράνε το ίδιο καλό λειτουργικό. 2
GATE123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, power_1 είπε "Μην ξεχνάμε ότι έχουν και την δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να τα πάρουμε και το service τους είναι στο Ελληνικό." To εχεις γραψει απειρες φορες ουτε ο ιδιος αντιπροσωπος να ησουν (δεν εισαι πιστευω) Το ιδιο ισχυει κι για τα samsung για service απο οπου κι αν αγοραστει αλλα δεν το αναφερεις συχνα.πιθανον γιατι το service δεν ειναι στο Ελληνικο (κομβος το ελληνικο) Τωρα οσο αφορα το λειτουργικο της realme, εχουν γραφει κι θετικα κι αρνητικα ,δεν ειναι συγουρα αυτο που απογειωνει τη συσκευη, ιδιος στο Gt master ,οπου εχουμε παραπονα Τωρα για το gr neo2 δεν εχουμε τοσες αρνητικες αναορες για παγωματα εφαρμογων κατα την επαναφορα απο το παρασκηνιο στο προσκηνιο Εχουμε αναφορες σχετικα με το ευκολια με την οποια το λευκο στην οθονη παυει να ειναι ασπρο κι γινεται ψυχρο αν γυρισουμε μερικες μοιρες το κινητο και οι φωτο για καποιους φαινεται να εχει "κοκκο "ειτε μεσα στο σπιτι ειτε την νυχτα . Στα σχολεια στο τελος δες Δεν τα γραφω γιατι εχω κατι με την realme . Απλα ειμαι αναμεσα στο gt neo 2 κι το a52s κι διαβαζω για να κανω την επιλογη μου.Γερνω προς το a52s λογο καλυτερης καμερας (ετσι πιστευω) και εγγυημενων αναβαθμισεων απο samsung α κι δεν παιζω.... παιχνιδια ουτε ασχολουμε με social . Όχι αντιπρόσωπος δεν είμαι. 😁 Δεν γράφω για τα Samsung γιατί είναι προφανές ότι ισχύει από όπου και να το πάρεις έχεις εγγύηση. Μία φορά δεν έγραψα για την εγγύηση και για το service του Realme και άρχισαν να ρωτάνε. Μπερδεύουν τα Realme με τα Xiaomi. Το ξέρω ότι είναι κουραστικό(και για μένα) να το βλέπει ο καθένας αλλά κάποιοι που δεν ξέρουν πρέπει να το λέμε. Μάλλον θα το λέω πιο σύντομα χωρίς πολλά πολλά. Σε αυτά τα λεφτά(200-300€) τα Xiaomi και τα Realme κυριαρχούνε αυτή την στιγμή. Όταν κάποιος λοιπόν θέλει κάτι απλό χωρίς διαφημίσεις και προβλήματα τότε τον πας σε Realme. Αν πάλι έχει συνηθίσει τα Xiaomi των πας εκεί. Δεν μπορούμε σε όλους να λέμε για μια συγκεκριμένη εταιρεία. Είναι ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός. Αν τώρα εσύ γουστάρεις το Samsung A52s για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό εσύ θα το κρίνεις και θα το αποφασίσεις. Εδώ δίνουμε λύσεις και εναλλακτικές σε κάποιους που δεν γνωρίζουν ή που έχουν κάτι ξεχάσει. Όλα τα κινητά έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Ο καθένας κρίνει και βλέπει. Το σωστό είναι να πηγαίνεις και από κοντά να τα βλέπεις γιατί έχω δει περιπτώσεις που έχουν αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή με το που τα βλέπουν από κοντά. 2
Fotia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παντως αν στα κριτήρια επιλογης ειναι και το θέμα του ραδιοφώνου ,τα παρακάτω εχουν https://www.skroutz.gr/s/27108731/Samsung-Galaxy-A32-5G-4GB-128GB-Μαύρο.html συμβατότητα με Cosmote 5G από αγορά μέσω δικτύου της Με καθαρό λειτουργικό και σχετική υποστήριξη service. https://www.skroutz.gr/s/29834141/Motorola-Moto-G50-5G-4GB-64GB-Steel-Grey.html συμβατότητα με Cosmote 5G από αγορά μέσω του δικτύου της . https://www.skroutz.gr/s/29718621/Nokia-X10-5G-4GB-128GB-Forest.html Αndroid one για αναβαθμίσεις ,για 5G Cosmote διάφορες απόψεις . Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Fotia 1
power_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, GATE123 είπε Όχι αντιπρόσωπος δεν είμαι. 😁 Δεν γράφω για τα Samsung γιατί είναι προφανές ότι ισχύει από όπου και να το πάρεις έχεις εγγύηση. Μία φορά δεν έγραψα για την εγγύηση και για το service του Realme και άρχισαν να ρωτάνε. Μπερδεύουν τα Realme με τα Xiaomi. Το ξέρω ότι είναι κουραστικό(και για μένα) να το βλέπει ο καθένας αλλά κάποιοι που δεν ξέρουν πρέπει να το λέμε. Μάλλον θα το λέω πιο σύντομα χωρίς πολλά πολλά. Σε αυτά τα λεφτά(200-300€) τα Xiaomi και τα Realme κυριαρχούνε αυτή την στιγμή. Όταν κάποιος λοιπόν θέλει κάτι απλό χωρίς διαφημίσεις και προβλήματα τότε τον πας σε Realme. Αν πάλι έχει συνηθίσει τα Xiaomi των πας εκεί. Δεν μπορούμε σε όλους να λέμε για μια συγκεκριμένη εταιρεία. Είναι ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός. Αν τώρα εσύ γουστάρεις το Samsung A52s για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό εσύ θα το κρίνεις και θα το αποφασίσεις. Εδώ δίνουμε λύσεις και εναλλακτικές σε κάποιους που δεν γνωρίζουν ή που έχουν κάτι ξεχάσει. Όλα τα κινητά έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Ο καθένας κρίνει και βλέπει. Το σωστό είναι να πηγαίνεις και από κοντά να τα βλέπεις γιατί έχω δει περιπτώσεις που έχουν αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή με το που τα βλέπουν από κοντά. Για πλακα ειπα το αντιπροσωπος 😀 Απλα στην αγορες 200-300€ μπαινει κι το samsung a52s(281,9 best price) που σαν προταση ειναι ανωτερο απο τα xiaomi και redmi master edition (κατα τη γνωμη μου,οπως και πολλων εδω στο forum) Tωρα οσο για το realme Gt neo2 το θεωρω αξιολογη προταση γιαυτο κι ειμαι αναμεσα στο gt neo2 κι το Α52s αν κι κλεινω προς Α52s λογο καμερας (ois) και υποστηρηξης αναβαθμισεων samsung . Θα προτεινα (αν γινεται ) να υπαρχει stiky στο forum αυτο με τις εγγυησεις καθε εταιρειας για να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια συνεχεια . Και επισης θα ηταν καλο μια ψηφοφορια για τα κινητα στις τιμες 200-300€(αν γινεται) με τα (+) κι τα (-) τους Γιατι βλεπουμε απο τα ποστ οτι ενδιαφερει πολυ κοσμο . 1
GATE123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, power_1 είπε Για πλακα ειπα το αντιπροσωπος 😀 Απλα στην αγορες 200-300€ μπαινει κι το samsung a52s(281,9 best price) που σαν προταση ειναι ανωτερο απο τα xiaomi και redmi master edition (κατα τη γνωμη μου,οπως και πολλων εδω στο forum) Tωρα οσο για το realme Gt neo2 το θεωρω αξιολογη προταση γιαυτο κι ειμαι αναμεσα στο gt neo2 κι το Α52s αν κι κλεινω προς Α52s λογο καμερας (ois) και υποστηρηξης αναβαθμισεων samsung . Θα προτεινα (αν γινεται ) να υπαρχει stiky στο forum αυτο με τις εγγυησεις καθε εταιρειας για να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια συνεχεια . Και επισης θα ηταν καλο μια ψηφοφορια για τα κινητα στις τιμες 200-300€(αν γινεται) με τα (+) κι τα (-) τους Γιατι βλεπουμε απο τα ποστ οτι ενδιαφερει πολυ κοσμο . Το A52s ας πούμε ότι είναι καλύτερο στην κάμερα. Σε όλα τα άλλα το Realme gt & Gt neo 2 είναι σαφώς καλύτερα. Απλά εσύ και οι ποιο πολύ πάτε σε μάρκες που υποτίθεται είναι και οι πιο σίγουρες. Το IOS δεν κάνει την διαφορά μεταξύ καμερών. Απλά σταθεροποιεί το χέρι που τρέμει η που κουνηθεί το κινητό.
Christos_Tz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Με κοβω κινηση προs Real me GT NEO 2..αν και με χαλαει το μαυρο κατραμι..το αλλο χρωμα που ιριδιζει το Neo Blue ειναι πιο ομορφο..αλλα τα βαλαντια ξεφευγουν αρκετα μονο και μονο για το χρωμα....μεχρι 300 ευρω..παραπανω δεν με παιρνει...ευχαριστω απαντεs για οποια βοηθεια μου προσφερατε σε πληροφοριεs...
sakks80 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Σε ότι φοράει τον Snapdragon 778 στην αγορά το Samsung A52s είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Δεν κοιτάς κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία. Τα πατάει όλα και το master edition και τα Xiaomi και όλα. Αν πας στο gt neo 2 παίρνεις επεξεργαστή ναυαρχίδας και περισσότερη μνήμη Ram . Οπότε η επιλογή σου είναι ξεκάθαρα μεταξύ A52s 6/128 και gt neo 2 8/128 που είναι σε παρόμοια λεφτά. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα πάρε το Samsung.Δεν θα δεις διαφορά σε ταχύτητα με τον 778 εκτός αν παίζεις παιχνίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα