Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Μιας και η μάστιγα της ακρίβειας έχει βαρέσει κόκκινο και λίγο πολύ όλοι μας η οι περισσότεροι σκεφτόμαστε και το παραμικρό ευρώ πλέον, θα ήθελα την γνώμη σας για προϊόντα τύπου: Μαράτα - Bonora (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), 365 - ΑΒ (ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), My Gusto κ.α (My Market)!

Να πω, πως ποτέ δεν έχω ψωνίσει τέτοιες μάρκες, γιατί πάντα πίστευα ότι ίσως είναι χειροτέρα σε ποιότητα απο τα επώνυμα! Ένα διάστημα που δούλεψα στον Σκλαβενίτη, έμαθα πως τα δικά του προϊόντα τα φτιάχνουν αντίστοιχα οι μεγάλες εταιρίες! Για παράδειγμα το αλουμινόχαρτο του Σκλαβενίτη το φτιάχνει ο Sanitas, το ψωμί αντίστοιχα μεγάλη εταιρία!

Η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη, βεβαια εξακολουθώ να έχω αμφιβολία με την ποιότητα! Ποια η γνώμη σας ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

θα ήθελα την γνώμη σας για προϊόντα τύπου: Μαράτα - Bonora (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), 365 - ΑΒ (ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), My Gusto κ.α (My Market)!

Να πω, πως ποτέ δεν έχω ψωνίσει τέτοιες μάρκες,

Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που θα έχουμε πάρει επώνυμα.

/Από Market in τα καλά είναι τα "Μικρές φάρμες του βουνού". Τα "Economy" είναι λίγο δευτεροτρίτης ποιότητας.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Επειδη δουλευει ο κουνιαδος μου στα κεντρικα του Market In μας εχει πει οτι παραδειγμα το ταδε γαλα ειναι Ολυμπος τα ταδε μακαρονια ειναι Μισκο δηλαδη κανουν συμφωνιες και βαζουν τις ταμπελες τους.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που θα έχουμε πάρει επώνυμα.

/Από Market in τα καλά είναι τα "Μικρές φάρμες του βουνού". Τα "Economy" είναι λίγο δευτεροτρίτης ποιότητας.

OFF Topic: Το Market In το θεωρώ μακράν το χειρότερο Market! Μιλάω καθαρα σαν κατάστημα! Ειδικα εδω στην περιοχη μου ειναι απλα τραγικο!

2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Επειδη δουλευει ο κουνιαδος μου στα κεντρικα του Market In μας εχει πει οτι παραδειγμα το ταδε γαλα ειναι Ολυμπος τα ταδε μακαρονια ειναι Μισκο δηλαδη κανουν συμφωνιες και βαζουν τις ταμπελες τους.

Άρα λες αυτό που ξέρω κ εγώ! Ωραία! Όμως οι μεγάλες εταιρίες, βάζουν την ιδιά ποιότητα στα brands των Super; Εκεί είναι το θέμα! Θα μου πεις γιατί ξέρω τι ποιότητα βάζουν οι μεγάλες; Όχι, αλλά λεμε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε

OFF Topic: Το Market In το θεωρώ μακράν το χειρότερο Market! Μιλάω καθαρα σαν κατάστημα! Ειδικα εδω στην περιοχη μου ειναι απλα τραγικο!

Άρα λες αυτό που ξέρω κ εγώ! Ωραία! Όμως οι μεγάλες εταιρίες, βάζουν την ιδιά ποιότητα στα brands των Super; Εκεί είναι το θέμα! Θα μου πεις γιατί ξέρω τι ποιότητα βάζουν οι μεγάλες; Όχι, αλλά λεμε...

Οχι δεν το ξερω εγω αν και δουλευει η γυναικα μου στα Market In ψαχνω παντα προσφορες πχ εβγαλε το ταδε ΣΜ τον καφε 5 ευρω απο 7.5 παω παιρνω 5-6 κουτια.

Παντως επειδη τα παιδια τρωνε κορν φλαικς του Σκλαβενιτη αυτα με το 1.15 εγω με τα κανονικα τα κλασσικα δεν εχω δει καμια διαφορα η ειναι ιδια η τα εχουν φτιαξει ακριβως ιδια.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

το ταδε γαλα ειναι Ολυμπος

Το ίδιο μας είχαν πει πριν 13 χρόνια στο Μαρινόπουλο για το γάλα που έβγαζε ότι ήταν του Όλυμπου.

Επίσης στο Lidl, η Cola stevia που βγάζει γράφει το κουτάκι ότι παράγεται από τη Green cola.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Το ίδιο μας είχαν πει πριν 13 χρόνια στο Μαρινόπουλο για το γάλα που έβγαζε ότι ήταν του Όλυμπου.

Επίσης στο Lidl, η Cola stevia που βγάζει γράφει το κουτάκι ότι παράγεται από τη Green cola.

Λογικο το βλεπω αυτο, ασχετο ρε παιδια το παρφε του καρφουρου γιατι δεν το πηρε ο Σκλαβενιτης μου ελειψε.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

επειδή πίνω συνήθως green cola δεν εχει καμια σχεση η γευση της μιας με την αλλη , ασχετο οτι τις φτιαχνει το ιδιο εργαστήριο.

Αν υπολογίσει καποιος που αγοραζει μονο επώνυμες μαρκες και οχι ετικέτες του sm σίγουρ δίνει σε καθε αγορά 40% περισσότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...