Προς το περιεχόμενο

Γονιός απέκλεισε τις internet υπηρεσίες της πόλης του προσπαθώντας να περιορίσει την πρόσβαση των παιδιών του

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατι μου φαινεται μουφα απο το αρθρο / απο την ειδηση . Εκτος αν οσα αναφερονται ειναι ακριβη κ παραμυθιαζει ο τυπος που πιαστηκε με το jammer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πέσει 2 φορές "θύμα" jammer... Tην μία όταν σε μια περιοχή της Αθήνας πέρασε το αυτοκίνητο του Αμερικανού πρέσβη που ερχόταν σε μια εκδήλωση. Mόνιμα ανοιχτό jammer όταν μετακινείται σαν προληπτικό αντιτρομοκρατικό μέτρο. Νεκρώνουν όλα τα ηλεκτρομαγνητικά γύρω του δεν ξέρω πόσα μέτρα... Και την δεύτερη φορά όταν το αυτοκίνητό μου δεν ξεκλείδωνε με το μπλιμπλίκι των κλειδιών με τίποτα. Τελικά άνοιξα με το κλειδί κι ο συναγερμός άρχισε να σκούζει. Τότε μου φώναξε ένας εργάτης απο μια ταράτσα 50 μέτρα μακριά "προσπάθησε τώρα" και κάτι έκανε σε μια συσκευή στην ζώνη του - το έκανα και ξεκλείδωσε κανονικά αυτήν την φορά - ήταν 7 το πρωί και είχε έρθει φορτηγό να ξεφορτώσει υλικά σε μια οικοδομή - και για να μην πάρει κανείς τηλέφωνο την αστυνομία τουλάχιστον απο κινητό, μέχρι να ξεφορτώσει,  έβαλε jammer ο άλλος... :)

Επεξ/σία από Eloy

1 ώρα πριν, Eloy είπε

Εχω πέσει 2 φορές "θύμα" jammer... Tην μία όταν σε μια περιοχή της Αθήνας πέρασε το αυτοκίνητο του Αμερικανού πρέσβη που ερχόταν σε μια εκδήλωση. Mόνιμα ανοιχτό jammer όταν μετακινείται σαν προληπτικό αντιτρομοκρατικό μέτρο. Νεκρώνουν όλα τα ηλεκτρομαγνητικά γύρω του δεν ξέρω πόσα μέτρα... Και την δεύτερη φορά όταν το αυτοκίνητό μου δεν ξεκλείδωνε με το μπλιμπλίκι των κλειδιών με τίποτα. Τελικά άνοιξα με το κλειδί κι ο συναγερμός άρχισε να σκούζει. Τότε μου φώναξε ένας εργάτης απο μια ταράτσα 50 μέτρα μακριά "προσπάθησε τώρα" και κάτι έκανε σε μια συσκευή στην ζώνη του - το έκανα και ξεκλείδωσε κανονικά αυτήν την φορά - ήταν 7 το πρωί και είχε έρθει φορτηγό να ξεφορτώσει υλικά σε μια οικοδομή - και για να μην πάρει κανείς τηλέφωνο την αστυνομία τουλάχιστον απο κινητό, μέχρι να ξεφορτώσει,  έβαλε jammer ο άλλος... :)

Ίσως έχουν και μια συσκευή ασύρματη που ελέγχει το γεράνο και κάνει παρεμβολές γιατί και εμένα τα κλειδιά δυσκολεύονταν όταν φόρτωνε οικοδομικά υλικά ο γείτονας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gsolidak είπε

Ίσως έχουν και μια συσκευή ασύρματη που ελέγχει το γεράνο και κάνει παρεμβολές γιατί και εμένα τα κλειδιά δυσκολεύονταν όταν φόρτωνε οικοδομικά υλικά ο γείτονας

Δεν νομίζω... Τα χειριστήρια των γερανών έχουν καλώδιο απ'ότι έχω δει... Αν έχουν ασύρματο οι σύγχρονοι δεν ξέρω, αλλά το επεισόδιο που ανέφερα έγινε πριν κάποια χρόνια και το φορτηγό υλικών δεν ήταν και κανα καινούργιο...

2 ώρες πριν, Regulus είπε

Κανένα link αγοράς για την συσκευή έχουμε; !!! 😀

Οταν μου είχε συμβεί το γεγονός, μπήκα και το έψαξα. Βρήκα σε πολλά μαγαζιά και άρχιζαν απο 200-250 Ε τα πιό "αδύναμα" και η τιμή ανέβαινε. Σήμερα που μπήκα να ξαναδώ, δεν υπάρχει λέπι... Μάλλον τα απαγόρευσαν πιά και πρέπει να έχεις γνωστό να βρεις κανένα ξεχασμένο απούλητο... Πάντως είναι οτι πρέπει για να εκδικηθείς τον γείτονα που δεν χωνεύεις. - ειδικά το πρωί που πάει στο αυτοκίνητό του για να πάει στην δουλειά... :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1

22 ώρες πριν, Thresh είπε

Τι στο κέρατο, κανείς στην πόλη δεν χρησιμοποιούσε ethernet?

Αυτοί oi jammers δεν είναι είναι για κινητή τηλεφωνία μόνο ή και για WiFi?

Αναλογος σε ποια συχνοτητα θες να κανεις jamming 

• Like 1

Στις 20/2/2022 στις 11:46 ΠΜ, GrandGamer είπε

Επίσης δεν σκέφτηκε απλά να βγάλει το modem/router από την πρίζα μετά τις 12;

Δούλευα σε πάροχο παλιάαααα στην τεχνική εξυπηρέτηση. Μιλάω με έναν πατέρα που μου λέει να κόβω την πρόσβαση το βράδυ γιατί ο ανήλικος γιος παίζει παιχνίδια συνέχεια. Του απαντάω ξέρετε μπορείτε να κλείσετε το ρουτερ, απαντά το ανοίγει. Ξέρετε μπορείτε να το βγάλετε κ να το βάλετε στο δωμάτιό σας, κ μου απαντά το τραγικό με πολύ θλιμμένη φωνή "άσε κορίτσι μου αν το κάνουμε αυτό μας χτυπάει". Πόνεσε η καρδιά μου, τους έδωσα τηλέφωνα για κοινωνικές υπηρεσίες κ γραμμές βοήθειας, τους παρακάλεσα να επικοινωνήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Ποτέ δεν έμαθα τι έγινε...

• Sad 1

Ορισμένοι γονείς κάνετε παιδιά και για να τα ξεφορτωθείτε τα μαθαίνετε να χρησιμοποιούν τάμπλετ, κινητά και υπολογιστές από 2-3 ετών ώστε να είναι εκει χωμένα και ήσυχα, και όταν αυτά πλέον είναι εθισμένα από αυτά τους κόβετε το ίντερνετ... στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια το ιντερνετ σε δυο δήμους! Δηλαδή εμείς τη δεκαετία του 80 και του 90 πάθαμε κάτι που τρέχαμε στις πλατείες;

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...