GREGORYMO Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ας απαντησουμε στο τρολ αλλα για να μαθαινει και ο κοσμος: οι κολωνες του φορεα μπαινουν κατοπιν μελετης απο πολ μηχανικο, μηχανικο ηλ δικτυου, τοπογραφο κτλ. Εφοσον πρεπει να τοποθετηθει σε ιδιοκτητο χωρο ενημερωνουν και συνηθως αποζημιωνουν ή βρισκουν μεση λυση (παντα στις μελετες βαζουν αποκλιση 1-2μ). Εφοσον κινοποιησουν την αποφαση στον ιδιοκτητη και δεν υπαρχει καποια ενσταση/παραπονο θα συνεχισουν με τη τοποθετηση. Εικαζω επειδη ειναι χωραφι οτι ισως αφησαν κανενα χαρτι σε κανενα φρακτι ή πασαλο που το πηρε αερας ή δεν αφησαν καν και εγινε η δουλεια.. Αν τωρα τοποθετηθηκε ηδη, περα απο τη διαδικασια που μοιραστηκε απο συμφορουμιτη η διαδικασια αυτη ειναι χρονοβορα (πρεπει παλι ολοι αυτοι οι επιστημονες να βρουν νεα θεση και μετα να στειλουν συνεργειο) Ο στύλος υπήρχε στο σημείο από την ηλεκτροδότηση πχ 1970 και τώρα κάποιος είχε την φαεινη ιδέα να ζητήσει μετακίνηση 20-30 μέτρα παρακάτω και να βρεθεί στο χωράφι μου. Είπα εξαρχής ότι δεν θα είχα αντιρρήση ΑΡΚΕΙ να μην χάσω δικαιώματα. Πχ να ζητώ κάποια στιγμή να φύγει και να μου λένε: περιμένε στην σειρά !!!
Weiss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είπα εξαρχής ότι δεν θα είχα αντιρρήση ΑΡΚΕΙ να μην χάσω δικαιώματα. Πχ να ζητώ κάποια στιγμή να φύγει και να μου λένε: περιμένε στην σειρά !!! Αν έχεις σκοπό να κτισεις και έχεις άδεια οικοδομής, διάγραμμα κάλυψης κτλ ο στύλος μετακινείται χωρίς να επιβαρυνθείς το κόστος.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Weiss είπε Αν έχεις σκοπό να κτισεις και έχεις άδεια οικοδομής, διάγραμμα κάλυψης κτλ ο στύλος μετακινείται χωρίς να επιβαρυνθείς το κόστος. Καλό αυτό.
stefanos_13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Λες, ότι τους πρόλαβες στο τσακ. Άρα, δεν την τοποθέτησαν. Οπότε, τι θα δείξει ο χρόνος ? Μήπως ξανάρθουν ? εαν το ολοκληρώσουν , προβούν δηλαδή στην τοποθέτηση της 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ισως αφησαν κανενα χαρτι σε κανενα φρακτι ή πασαλο που το πηρε αερας Οργάνωση πάνω απο ολα ! Καθώς είναι απιθανο το 2022 να βρεθεί και να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του χωραφιου -οικοπέδου .Μπορεί επίσης και να το είπαν στον εργάτη του παραδίπλα χωραφιού , να το εδεσαν στην ουρά ενός αδέσποτου σκυλου ή να το στείλαν στον ιδιοκτήτη δεμένο στο πόδι ενός περιστεριου.
vamvakoolas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ο στύλος υπήρχε στο σημείο από την ηλεκτροδότηση πχ 1970 και τώρα κάποιος είχε την φαεινη ιδέα να ζητήσει μετακίνηση 20-30 μέτρα παρακάτω και να βρεθεί στο χωράφι μου. Είπα εξαρχής ότι δεν θα είχα αντιρρήση ΑΡΚΕΙ να μην χάσω δικαιώματα. Πχ να ζητώ κάποια στιγμή να φύγει και να μου λένε: περιμένε στην σειρά !!! δεν ειναι ετσι ακομα και 80 χρονια να ειναι μια κολωνα: αν για παραδειγμα η περιοχη παρουσιαζει οικιστικη αναπτυξη που χρειαζεται να ενισχυθει το δικτυο ενδεχεται να μετακινηθουν και να προστεθουν κολωνες. Επειδη βεβαια ειμαστε Ελλαδα παιζει καποιος ναη εχει βυσμα στο φορεα και να ζηταει τη μετακινηση (αν και 20-30 μετρα μου φαινεται υπερβολικο για να εγκριθει 11 ώρες πριν, stefanos_13 είπε εαν το ολοκληρώσουν , προβούν δηλαδή στην τοποθέτηση της Οργάνωση πάνω απο ολα ! Καθώς είναι απιθανο το 2022 να βρεθεί και να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του χωραφιου -οικοπέδου .Μπορεί επίσης και να το είπαν στον εργάτη του παραδίπλα χωραφιού , να το εδεσαν στην ουρά ενός αδέσποτου σκυλου ή να το στείλαν στον ιδιοκτήτη δεμένο στο πόδι ενός περιστεριου. αλλο ενα τρολ. Με την ιδια λογικη οταν στην ακραια περιπτωση η ΕΛΑΣ ψαχνει καποιο/α για αυτοφορο ή καποιος δικ επιμελητης να αποδωσει εγγραφο θα πρεπει να σε βρει στο ινστα ή στο φεις να δημιουργησει private event ωστε να κανει τη δουλεια του, μηπως και να ξεσηκωσει και στρατο ή πυροσβεστικη; Σωστα;
stefanos_13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε αλλο ενα τρολ. Με την ιδια λογικη οταν στην ακραια περιπτωση η ΕΛΑΣ ψαχνει καποιο/α για αυτοφορο ή καποιος δικ επιμελητης να αποδωσει εγγραφο θα πρεπει να σε βρει στο ινστα ή στο φεις να δημιουργησει private event ωστε να κανει τη δουλεια του, μηπως και να ξεσηκωσει και στρατο ή πυροσβεστικη; Σωστα; Αναφέρεσαι σε εμένα σαν τρόλ και καπάκια γραφεις αυτό που γράφεις. Ε τώρα είναι να σε παίρνω στα σοβαρά ? Ποιο φεις και ποιο ινστα? Επισημο εγγραφο θα παραδώσεις , στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μετατροπές και επεμβάσεις τρίτων στον χώρο σου και προσπαθείς να με πείσεις ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρεί εν έτη 2022 κάποιος σε ποιον ανήκει ο χώρος ώστε να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης είτε εγγραφος στην κατοικία του είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου είτε στην τελική μέσω τηλεφώνου?
Deathy Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 μμ παλικάρια εφόσον βάλει η δεδδηε κολόνα μέσα στον κήπο χωρίς να ρωτήσει κανένα, γκρεμίζει τοίχο για να μπει μπουλντόζα και λέει ότι δεν βρήκε κάποιον μέσα στο σπίτι ενώ στέλνει κάθε μήνα λογαριασμό ρεύματος την κόβουμε και παθαίνουμε ηλεκτροπληξία? 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα