Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω σήμερα στο χωράφι και βλέπω ότι ο δεδδηε έχει μετακινησει ένα στυλό που ήταν από έξω, ΜΕΣΑ στο χωράφι μου !!!!

ΥΓ. Υπολογίζω ότι κάποιοι γείτονες είχαν την ιδέα για δικιά τους διευκόλυνση !!!

Που να απευθυνθώ ?

Ο στύλος είναι του δεδδηε αλλά μπορεί η 'πρωτοβουλία' να είναι μέσω του δήμου.

Δημοσ.

Στον δεδηε απευθύνεσαι.

Αν πάντως θέλεις να βάλεις φωτοβολταϊκά, η τιμή του χωραφιού μόλις ανέβηκε αν το πουλήσεις για φωτοβολταϊκά.

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Στον δεδηε απευθύνεσαι.

Αν πάντως θέλεις να βάλεις φωτοβολταϊκά, η τιμή του χωραφιού μόλις ανέβηκε αν το πουλήσεις για φωτοβολταϊκά.

Γιατί το λες αυτό ?

Ο στύλος ήταν από έξω και τον έβαλαν μέσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πάω σήμερα στο χωράφι και βλέπω ότι ο δεδδηε έχει μετακινησει ένα στυλό που ήταν από έξω, ΜΕΣΑ στο χωράφι μου !!!!

ΥΓ. Υπολογίζω ότι κάποιοι γείτονες είχαν την ιδέα για δικιά τους διευκόλυνση !!!

Που να απευθυνθώ ?

Ο στύλος είναι του δεδδηε αλλά μπορεί η 'πρωτοβουλία' να είναι μέσω του δήμου.

Καλημερα... Δεν νομιζω να τον εβαλαν μεσα χωρις να σε ειδοποιησουν... Δυσκολο μου φαινεται αυτο... Τελειως κουλο...

(παντως εχεις κανεις αναρτησεις λιγο παραξενες)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Δεν νομιζω να τον εβαλαν μεσα χωρις να σε ειδοποιησουν... Δυσκολο μου φαινεται αυτο... Τελειως κουλο...

(παντως εχεις κανεις αναρτησεις λιγο παραξενες)

Και όμως, ισχύει.

Το θέμα είναι τι λέει η νομοθεσία.

ΥΓ. Δεν θα είχα αντιρρήση να μπει, αρκεί να μην απολεσω δικαίωματα.

Δηλαδή, αν κάποια στιγμή θέλω να βγει ΕΞΩ, να μην μου λένε: 

Κάνε αίτηση ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ και πληρώνε !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και όμως, ισχύει.

Το θέμα είναι τι λέει η νομοθεσία.

ΥΓ. Δεν θα είχα αντιρρήση να μπει, αρκεί να μην απολεσω δικαίωματα.

Δηλαδή, αν κάποια στιγμή θέλω να βγει ΕΞΩ, να μην μου λένε: 

Κάνε αίτηση ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ και πληρώνε !!!!

Δεν νομιζω να το τοποθετησαν χωρις να ρωτησουν.. Λιγο δυσκολο μου φαινεται... Θα το ρωτησεις αυτα  στο τοπικο γραφειο του Δεδδηε που ανηκεις...( εσυ ησουν που σου ειχαν κοψει το ρευμα και δεν ηξερες το γιατι)

https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/metatopiseis-stulou-kalwdiou-paroxismetriti/metatopisi-stulou-i-kalwdiou-tis-dei-pou-empodizei/

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν νομιζω να το τοποθετησαν χωρις να ρωτησουν.. Λιγο δυσκολο μου φαινεται... Θα το ρωτησεις αυτα  στο τοπικο γραφειο του Δεδδηε που ανηκεις...( εσυ ησουν που σου ειχαν κοψει το ρευμα και δεν ηξερες το γιατι)

https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/metatopiseis-stulou-kalwdiou-paroxismetriti/metatopisi-stulou-i-kalwdiou-tis-dei-pou-empodizei/

Ειδες τώρα !

Για αυτό, μιλάω.

Για να ΜΗΝ βρεθώ αύριο μεθαύριο στην θέση να ζητάω μετατόπισεις !!!!

9 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ειναι η τιμωρια σου που δεν ειχες πληρωσει το ρευμα.

Και μετά ξύπνησες ?

Η ακόμα ....... ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ειδες τώρα !

Για αυτό, μιλάω.

Για να ΜΗΝ βρεθώ αύριο μεθαύριο στην θέση να ζητάω μετατόπισεις !!!!

Και μετά ξύπνησες ?

Η ακόμα ....... ?

Να μαθεις πρωτα γιατι εγινε η μετατοπιση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, takoulou είπε

Να μαθεις πρωτα γιατι εγινε η μετατοπιση...

Υποψιάζομαι.

Βόλευε κάποιο γείτονα.

ΥΓ. Θα πάρω αύριο τον διευθυντή του δεδδηε.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, takoulou είπε

Αν και ο συγκεκριμένος είναι υπερτρόλ ( βάση δημοσιεύσεων ) μη σου φαίνεται καθόλου περίεργο. Το ίδιο έγινε με εμενα μόνο που μιλάμε για μετατόπιση κολώνας ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην είσοδο της επιχείρησης μου  .Το προλαβα στο τσακ .  Οι ανθρωποι (προϊστάμενοι ) είναι τραγικοί , ζουν στον κόσμο τους , αδιαφορώντας για την γνώμη και την όποια παρατήρηση σου . Προσωπικά τους ενημέρωσα ότι θα κινηθώ δικαστικά κατά της ΔΕΔΔΗΕ , του προϊστάμενου και του εργολάβου εαν και εφόσον τοποθετήσουν την κολώνα εκεί .Ο καιρός θα δείξει 

Επεξ/σία από stefanos_13
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stefanos_13 είπε

Αν και ο συγκεκριμένος είναι υπερτρόλ ( βάση δημοσιεύσεων ) μη σου φαίνεται καθόλου περίεργο. Το ίδιο έγινε με εμενα μόνο που μιλάμε για μετατόπιση κολώνας ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην είσοδο της επιχείρησης μου  .Το προλαβα στο τσακ .  Οι ανθρωποι (προϊστάμενοι ) είναι τραγικοί , ζουν στον κόσμο τους , αδιαφορώντας για την γνώμη και την όποια παρατήρηση σου . Προσωπικά τους ενημέρωσα ότι θα κινηθώ δικαστικά κατά της ΔΕΔΔΗΕ , του προϊστάμενου και του εργολάβου εαν και εφόσον τοποθετήσουν την κολώνα εκεί .Ο καιρός θα δείξει 

Λες, ότι τους πρόλαβες στο τσακ.

Άρα, δεν την τοποθέτησαν.

Οπότε, τι θα δείξει ο χρόνος ?

Μήπως ξανάρθουν ?

Δημοσ.

Δε νομιζω να κανεις τιποτε

Εχω κολονα στο οικοπεδο και δεν την βγαζουν με τιποτε μονο να την κουνησουν μετα απο αδεια οικοδομης που πρεπει να προσκομισεις

Αν τους προλαβεις ισως τοτε κατι γινεται

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elgol είπε

Δε νομιζω να κανεις τιποτε

Εχω κολονα στο οικοπεδο και δεν την βγαζουν με τιποτε μονο να την κουνησουν μετα απο αδεια οικοδομης που πρεπει να προσκομισεις

Αν τους προλαβεις ισως τοτε κατι γινεται

Για τις παλιές, αυτό ισχύει.

Δημοσ.

ας απαντησουμε στο τρολ αλλα για να μαθαινει και ο κοσμος:

οι κολωνες του φορεα μπαινουν κατοπιν μελετης απο πολ μηχανικο, μηχανικο ηλ δικτυου, τοπογραφο κτλ. Εφοσον πρεπει να τοποθετηθει σε ιδιοκτητο χωρο ενημερωνουν και συνηθως αποζημιωνουν ή βρισκουν μεση λυση (παντα στις μελετες βαζουν αποκλιση 1-2μ). Εφοσον κινοποιησουν την αποφαση στον ιδιοκτητη και δεν υπαρχει καποια ενσταση/παραπονο θα συνεχισουν με τη τοποθετηση. Εικαζω επειδη ειναι χωραφι οτι ισως αφησαν κανενα χαρτι σε κανενα φρακτι ή πασαλο που το πηρε αερας ή δεν αφησαν καν και εγινε η δουλεια.. Αν τωρα τοποθετηθηκε ηδη, περα απο τη διαδικασια που μοιραστηκε απο συμφορουμιτη η διαδικασια αυτη ειναι χρονοβορα (πρεπει παλι ολοι αυτοι οι επιστημονες να βρουν νεα θεση και μετα να στειλουν συνεργειο)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...