Πέτρος Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτό που κρίνετε ένα σενάριο με βάση την πραγματική ζωή/συνθήκες ...τι φάση? Να σταματήσουμε να διαβάζουμε και βιβλία φαντασίας τότε κλπ μιας και ...δεν γίνονται αυτά που γράφουν! 😛 Απόκρυψη περιεχομένων Η μπάντα ήταν εκεί ακριβώς για να μας "αναστατώσει/εκνευρίσει" περισσότερο, του στυλ "εμείς έχουμε αγωνία για το πότε θα τρέξει ο Μαρκ, ενώ η μπάντα μας σπάει τα νεύρα. Σα να βλέπεις την αγαπημενη σου ομάδα και ενώ είναι έτοιμη για το γκολ, να έρθω δίπλα σου και να τραγουδάω Παντελίδη... 😛 Έλα μου? Spoiler Η μπάντα ήταν εκεί για να σπάσει τα δικά μου νεύρα? Σπάσανε τον τοίχο πάλι και δεν το πήρα πρέφα? Για εμένα μπήκε η μπάντα στο "γραφείο", όχι σαν μέρος του σεναρίου (οσοδήποτε χαζού/έξυπνου)? Γράφω κάπου ότι "δεν γίνονται αυτά που γράφουν"? Έχω δεχτεί το βασικό concept της σειράς από την αρχή, όπως έχω δεχτεί τη "Δύναμη" στον ΠτΑ, όπως έχω δεχτεί τη "Δίνη" στο ST, όπως έχω δεχτεί τη "μαγεία", τους "εξωγήινους" κι οτιδήποτε αντίστοιχο σε βιβλία/comics/σειρές/ταινίες κλπ. Αν δεν δεχόμουν κάτι/οτιδήποτε από αυτά απλά θα προσπερνούσα το συγκεκριμένο "είδος". Από εκεί και πέρα, Spoiler Έχεις το υποτίθεται κορυφαίο πείραμα να φτάνει στην ολοκλήρωσή του, έχεις ήδη μια (περισσότερες, βασικά, αλλά ας μείνουμε στη "βόλτα" που έκαναν οι "μέσα" στο τέλος της 1ης σεζόν) σοβαρότατη παραβίαση ασφαλείας που σε ανάγκασε να αλλάξεις χώρους, να βάλεις περιορισμούς, να βάλεις πόρτες και κλειδώματα κλπ, αλλά όχι...έχεις τον (γαμάτο, στο ρόλο του) Milchick και τον μόσχαρο και τέλος...αυτό είναι...δύο άνθρωποι να κουμαντάρουν όλους τους ορόφους, όλα τα γραφεία, όλα τα γίδια, ενώ υπάρχει λαός να συνεχίζει τη λοβοτομημένη του ύπαρξη, απλά για να φυσάει το τρομπόνι. Αυτό, είναι απλά ηλίθιο. Αυτό με εκνευρίζει, η ηλιθιότητα, όχι η ανούσια μπάντα και ο ρόλος της στην παράνοια εκεί μέσα (επίσης στοιχείο που έχω δεχτεί, βλέποντα τη σειρά). Είχε 5 πράγματα της προκοπής η 2η σεζόν, είχε κάποιες πολύ καλές σκηνές και στιχομυθίες/αναζητήσεις (ειδικά το τελευταίο επεισόδιο), αλλά ξεκάθαρα παραπήραν στα σοβαρά τη δουλειά τους οι συγγραφείς και το γύρισαν στο "τέχνη για την τέχνη/κουλτούρα να φύγουμε".
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έλα μου? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η μπάντα ήταν εκεί για να σπάσει τα δικά μου νεύρα? Σπάσανε τον τοίχο πάλι και δεν το πήρα πρέφα? Για εμένα μπήκε η μπάντα στο "γραφείο", όχι σαν μέρος του σεναρίου (οσοδήποτε χαζού/έξυπνου)? Γράφω κάπου ότι "δεν γίνονται αυτά που γράφουν"? Έχω δεχτεί το βασικό concept της σειράς από την αρχή, όπως έχω δεχτεί τη "Δύναμη" στον ΠτΑ, όπως έχω δεχτεί τη "Δίνη" στο ST, όπως έχω δεχτεί τη "μαγεία", τους "εξωγήινους" κι οτιδήποτε αντίστοιχο σε βιβλία/comics/σειρές/ταινίες κλπ. Αν δεν δεχόμουν κάτι/οτιδήποτε από αυτά απλά θα προσπερνούσα το συγκεκριμένο "είδος". Από εκεί και πέρα, Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχεις το υποτίθεται κορυφαίο πείραμα να φτάνει στην ολοκλήρωσή του, έχεις ήδη μια (περισσότερες, βασικά, αλλά ας μείνουμε στη "βόλτα" που έκαναν οι "μέσα" στο τέλος της 1ης σεζόν) σοβαρότατη παραβίαση ασφαλείας που σε ανάγκασε να αλλάξεις χώρους, να βάλεις περιορισμούς, να βάλεις πόρτες και κλειδώματα κλπ, αλλά όχι...έχεις τον (γαμάτο, στο ρόλο του) Milchick και τον μόσχαρο και τέλος...αυτό είναι...δύο άνθρωποι να κουμαντάρουν όλους τους ορόφους, όλα τα γραφεία, όλα τα γίδια, ενώ υπάρχει λαός να συνεχίζει τη λοβοτομημένη του ύπαρξη, απλά για να φυσάει το τρομπόνι. Αυτό, είναι απλά ηλίθιο. Αυτό με εκνευρίζει, η ηλιθιότητα, όχι η ανούσια μπάντα και ο ρόλος της στην παράνοια εκεί μέσα (επίσης στοιχείο που έχω δεχτεί, βλέποντα τη σειρά). Είχε 5 πράγματα της προκοπής η 2η σεζόν, είχε κάποιες πολύ καλές σκηνές και στιχομυθίες/αναζητήσεις (ειδικά το τελευταίο επεισόδιο), αλλά ξεκάθαρα παραπήραν στα σοβαρά τη δουλειά τους οι συγγραφείς και το γύρισαν στο "τέχνη για την τέχνη/κουλτούρα να φύγουμε". Μα από τη στιγμή που ένας δημιουργός αποφασίζει να μην κλείσει την ιστορία και να τη συνεχίσει και σε επόμενο κύκλο (κύκλους), δεν θα μπορούσε να σου δώσει στο φινάλε του 2ου όλες τις απαντήσεις που θέλεις. Το πώς μας τα παρουσίασαν όλα αυτά είναι καθαρά στο χέρι των δημιουργών και προφανώς είναι λογικό να μην αρέσει σε όλους. Εγώ απλά πιάστηκα από το "Έχουμε μια mindfucked μπάντα με 30-50 άτομα να κάνει τη δουλίτσα που θέλουμε, αλλά όχι 2 φρουρούς για κάτι έκτακτο" που έγραψες. 1
managermono Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου το 10 εκτος απτην αρχη μετα ηταν απλα μια κριντζ κουραση, tryhard εικονες που τις εχει δειξει άλλες 15 φορες και τους κακούς ηθοποιούς να τρέχουν σαν τομ κρουζ δεύτερη σεζόν πολύ mid επίσης αδερφέ στα πάνω σχόλια σταματα να απαντάς λες και βλέπεις υψηλή τέχνη και δύσκολα νοήματα δεν έχει τίποτα δύσκολο στην κατανόηση 4
kage Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ακομη μια σειρα Sci fi που θα ξεφουσκωσει απο το hype.. ποιος θυμαται μια αλλη σειρα π σ εδιναν map για να ενωσεις τα timelines? Αυτη εδω δινει "κρυφο" manual 😛 https://books.apple.com/ca/book/severance/id1613220757 17 ωρες μετα /18 επεισοδια αποφασιζουν παλι στο περιπου να εξηγησουν το θεμα τους... γιατι ολο το ιντερνετ εδω κ χρονια απο 1η season κανει θεωριες..(δεν ηξερα καν την υπαρξη της σειρας πριν 3 χρονια αλλα ισχυει) Spoiler το στορυ μεχρι τωρα ειναι οτι μονο καποιος relative αποκρυπτογραφει το μυαλο του αλλου ..εν ολιγης μετα την αποκωδικοποίηση "διαγραφει" τα ασχημα συναισθηματα/σκηνες που δεν θελει αυτος που φερει το τσιπ.. (στο συγκεκριμενο στορυ να ξεχασει οτι εχασε το παιδι της) μετα λογικα θα παιξει κ λιγο κλωνοποιηση των founders επειδη εχουν την κρυπτογραφηση τους.. MDR works to "refine" all severed people's brains by sorting their memories that elicit the 4 tempers (woe/malice/frolic/dread) into their correct type of memory (sight, sound, smell, taste, feel). After sorting these tempers, the bins are emptied, effectively "killing" the outie by wiping out their deepest emotions. ο μπεν στιλερ απο ζοολαντερ επιτελους του εκατσε η καλη σαν producer κ μια αγναγνωριση σαν αρτιστ...2 χρονια μετα την 1η σεζον κοστολογει 200 MILLIONS το επεισοδιο ..κατι game of thrones κοστιζουν πολυ λιγοτερο Spoiler κλεισιμο της σεζον ,χερακι χερακι το ζευγαρι μουσικη τρεξιμο προς λυτρωση κ κλεισιμο με κοντινο φουλ με θορυβο..σαν αλλο επιτηδευμενο κουλτουρε ταραντινο Μην κραξετε ο καθενας αξιολογει διαφορετικα. Αν περνατε ωραια αυτο φτανεικ περισευει Επεξ/σία 26 Μαρτίου από kage 3 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου https://www.apple.com/mac/lumon-terminal-pro/ 5
musicbill84 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Τρομερή εξέλιξη ανά επεισόδιο στην δεύτερη σεζόν, καταλάβαμε πράγματα αλλά θα δούμε και άλλα στον τρίτο κύκλο.
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Είδα και το 7ο. Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή; Επειδή έχω κάποια κενά, Spoiler όταν προσλαμβάνεται κάποιος στην εταιρεία, η νέα προσωπικότητα που δημιουργείται εντός δεν έχει καθόλου αναμνήσεις από τον Έξω του ή έχουν σβηστεί επιλεγμένες; Κάπου το έχω χάσει. Πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι "γιατί μόνο ένας Έσω εαυτός και όχι και δεύτερος ή και τρίτος", έσκασε το 7ο.
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, kirileman είπε Είδα και το 7ο. Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή; Επειδή έχω κάποια κενά, Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου όταν προσλαμβάνεται κάποιος στην εταιρεία, η νέα προσωπικότητα που δημιουργείται εντός δεν έχει καθόλου αναμνήσεις από τον Έξω του ή έχουν σβηστεί επιλεγμένες; Κάπου το έχω χάσει. Πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι "γιατί μόνο ένας Έσω εαυτός και όχι και δεύτερος ή και τρίτος", έσκασε το 7ο. Aν αρχίσεις να το ψάχνεις, απλά θα πέσεις σε (λογικό) τοίχο. Spoiler Οκ, φτιάχνεις νέα "προσωπικότητα"...αλλά πώς έχει πρόσβαση σε ομιλία/βασικές δεξιότητες που όμως απαιτούν εκμάθηση και πολλά-πολλά άλλα. Τα φυτεύει αυτά το τσιπάκι από την αρχή? Δεχόμαστε την "τεχνολογία/μαγεία/δύναμη" as is, και προχωράμε.
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 11 minutes ago, Πέτρος said: Aν αρχίσεις να το ψάχνεις, απλά θα πέσεις σε (λογικό) τοίχο. Hide contents Οκ, φτιάχνεις νέα "προσωπικότητα"...αλλά πώς έχει πρόσβαση σε ομιλία/βασικές δεξιότητες που όμως απαιτούν εκμάθηση και πολλά-πολλά άλλα. Τα φυτεύει αυτά το τσιπάκι από την αρχή? Δεχόμαστε την "τεχνολογία/μαγεία/δύναμη" as is, και προχωράμε. Απάντηση από AI. Spoiler While the Innie in *Severance* lacks memories of their Outie’s life, they aren’t starting with a “baby brain.” In the show’s premise, the severance procedure doesn’t erase fundamental skills or learned knowledge; it primarily separates personal memories and experiences. This means that the Innie retains baseline functionality, such as language comprehension, motor skills, and any knowledge necessary for the job (like operating computers). It’s as though the Outie has uploaded a basic operating manual for the Innie to function within the workplace. However, the Innie lacks context about *why* or *how* they know these things—they just intuitively do. This creates a surreal sense of detachment, where the Innie is capable of performing tasks but has no personal history to frame their understanding of themselves. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Πριν το δω το τελευταιο διαβασα σχολια εδω μεσα περι mind fuck,και λεω πωω δεν θα καταλαβω τιποτα Μια χαρα τα εδειξε ολα,Αναπαντητα ερωτηματα δεν ειναι mind fuck,ειναι απλα ερωτηματα που θα απαντηθουν στον επομενο κυκλο,ολα τα εδειξε,εξαιρετικο τελευταιο επεισοδιο 4
kirileman Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Τέλος. Δεν έχω λόγια για τη σειρά. Διαμάντι, τη λάτρεψα ακόμα περισσότερο μετά τη 2η σεζόν, που νομίζω ότι είχε καλύτερο ρυθμό. 9/10 3
Gogotsa Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, kirileman είπε Τέλος. Δεν έχω λόγια για τη σειρά. Διαμάντι, τη λάτρεψα ακόμα περισσότερο μετά τη 2η σεζόν, που νομίζω ότι είχε καλύτερο ρυθμό. 9/10 Ε καλα..... με εσενα τα εχω ξαναπει....😀
chek2fire Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Τέλεια σειρά. Μολις τη τελείωσα. Απο τις καλύτερες που έχω δει ever. 1
Xorxhs! Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου τα 5 πρωτα εχω δει εως τώρα...τι διαολο fomo ειναι αυτο με τη σειρα? next pls, πολύ βαρετη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα