Πέτρος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Ξεκίνησα τη σειρά πριν μια εβδομάδα, χτες βράδυ είδα και το 3ο της τρέχουσας σεζόν. Οκ, έχει κάτι που σε τραβάει να βασανίζεις τον εαυτό σου να τη βλέπει, θες να δεις πού πάει όλο αυτό το mindrape, αλλά... Έχει ήδη από την 1η σεζόν κάποια πολύ χτυπητά, πολύ χαζά στοιχεία (τα οποία οκ, τα δέχεσαι στο πλαίσιο του "έτσι είναι") και καλή η όλη wtf ατμόσφαιρα (μπεεεεε, ρε), αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να έχει νόημα/ουσία όλο αυτό που βλέπουμε. Δεν γίνεται να πάει η όλη ιστορία σε ένα διαρκές"τί είδα τώρα ρε φούστη μου!?" και να τραβήξει πολύ. Σειρά του μήλου είναι, και υπάρχει πολύ συγκεκριμένο μοτίβο σε όσες δεν στηρίζονται σε κάποιο βιβλίο κλπ...1η σεζόν καλή/πολύ καλή/μαμάτη, 2η ίσως και να το κρατάει (όχι όλες), μετά βουτάνε όλες και καταλήγουν σε μια σαχλή σούπα. Καλά πάει η 2η, αν και ο κόντρα ρόλος που πλέον παίζουν κάποιοι (ok, divide&conquer) πάλι δημιουργεί θέματα για την πιθανή εξέλιξη. Labrats ftw! 2
john1987 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Χωρίς να έχω δει ακόμα τη δεύτερη σαιζόν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τον Πέτρο. Αρκετά μεγάλο μέρος τη σειράς είναι αυτό το άβολο/cringe της εταιρείας (πάρτυ, παρουσιάσεις, περιηγήσεις κλπα). Οκ το χρειάζεσαι στην αρχή για να μπεις στο κλίμα αλλα από ενα σημείο και μετά είναι ανούσιο και κουραστικό. Υπό αυτή την έννοια, ενώ τη θεωρώ πολύ καλή σειρά δε θα έβλεπα ξανά με τίποτα την 1η σαιζόν. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στη 2η. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Το 4ο επεισόδιο ήταν σκέτη μαγεία! 4 1
katisjimmis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 μμ Εμένα πάντως μ αρέσει η σειρά που για πρωταγωνιστή έχει τον αδερφού του Πάνου του Κιάμου. Είναι ευχάριστη, out of the ordinary, έχει plot twist που λένε και στο χωριό μου. Τώρα βλέπω τον 2ο κύκλο με αμείωτο ενδιαφέρον. 1
panther_512 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ Πολύ δυνατό το 4ο επεισόδιο. Έντονα συναισθήματα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:12 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 04:12 μμ https://lumon-industries.com 2 1 4
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:31 μμ 1 ώρα πριν, billdanos είπε https://lumon-industries.com In refining 0x6CECD6 : 0xF7DDF (Siena) in 00h 06m 33s 432ms I have brought glory to the company. Praise Kier. 2️⃣5️⃣7️⃣3️⃣4️⃣ 9️⃣7️⃣9️⃣4️⃣6️⃣ 6️⃣7️⃣3️⃣5️⃣3️⃣ 0️⃣2️⃣4️⃣7️⃣3️⃣ 9️⃣7️⃣9️⃣5️⃣4️⃣ #mdrlumon #severance 🧇🐐🔢💯 lumon-industries.com
Swimmer21 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:53 μμ Έχουν πει τι μπορεί να είναι αυτοί οι αριθμοί και αυτό το refining που κάνουν;
katisjimmis Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 πμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, billdanos είπε https://lumon-industries.com Επεξ/σία Τρίτη στις 09:22 πμ από katisjimmis 1
kirileman Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ In refining 0x6D2CA8 : 0x81217C (Moonbeam) in 00h 04m 52s 880ms I have brought glory to the company. Praise Kier. 4️⃣0️⃣3️⃣6️⃣5️⃣ 9️⃣9️⃣9️⃣1️⃣9️⃣ 6️⃣2️⃣4️⃣1️⃣9️⃣ 0️⃣9️⃣5️⃣4️⃣3️⃣ 5️⃣5️⃣9️⃣0️⃣1️⃣ #mdrlumon #severance 🧇🐐🔢💯 lumon-industries.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα