Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δεν έχει καμία σχέση με λοστ ας σοβαρευτούμε. Πολύ πιο σοβαρή ξέρει τι θέλει να δώσει στο θεατή και έχει πλάνο δεν πάει τυφλά φαίνεται σε κάθε επεισόδιο αυτό. 2
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 7 hours ago, Arkin said: Έσκασε μύτη το 2ο μαζί με dexter βραδάκι έχει θέαση. Θα το δεις μαζί με τον Dexter? Συγκατοικείτε? 1 4
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, panther_512 είπε Θα το δεις μαζί με τον Dexter? Συγκατοικείτε? Ναι και καθε μερα ειμαι σε φαση 1 1
varade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, billdanos είπε μαλλον τον εβαλε η Lumon για να κανει χαλαστρα στο αλλο gay ζευγαρι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, varade είπε μαλλον τον εβαλε η Lumon για να κανει χαλαστρα στο αλλο gay ζευγαρι Λίγα τα λόγια σου γιατί θα σου στείλω καλάθι με …ανανά! 😛
Arkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Πολυ καλο το 2ο επεισοδιο εχει πολυ ψωμι η φαση και παλι καλα που εδειξαν σχετικα γρηγορα το πριν και δεν μειναμε στο 5 μηνες μετα. Απο τις καλυτερες σειρες των τελευταιων χρονων. Εξαιρετικο και το intro της season 2
kirileman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να τα δω τώρα. Να βγουν και τα υπόλοιπα και λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο θα τα πλακώσω, όπως έκανα και με το Silo. 7
Charismo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 18 minutes ago, kirileman said: Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να τα δω τώρα. Να βγουν και τα υπόλοιπα και λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο θα τα πλακώσω, όπως έκανα και με το Silo. Κι εγώ αυτό θα κάνω. Τέτοια σειρά δεν θα μπορέσω να περιμένω κάθε επεισόδιο να βγει την επόμενη εβδομάδα, θα μου φάει την ψυχή.
Swimmer21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δείτε τα τώρα γιατί είναι πολύ καλά, όλα ένα και ένα
Arkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Πόσο τέλειο επεισόδιο το τρίτο? Τώρα μπαίνουμε στο κυρίως κομμάτι και θα δούμε πολλά. Η ποιότητα της σειράς παραμένει εξαιρετική με κάθε επεισόδιο καλύτερο από το άλλο. Καλά το μυστήριο έχει περάσει στη ζώνη της στρατόσφαιρας και μαζί με τους ηθοποιούς και τα εξαιρετικά minimal περιβάλλοντα οι συντελεστές έπιασαν το tzoker. 9
thomasG4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Spoiler Πόσο γάμησε η εισαγωγή με τους Stone Roses; Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή ή έτυχε αλλά το τραγούδι που έβαλαν είναι από το album που λέγεται "Second Coming" και αν σκεφτεί κάποιος το όλο context έχει νόημα.
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου On 02/02/2025 at 03:50, Swimmer21 said: Δείτε τα τώρα γιατί είναι πολύ καλά, όλα ένα και ένα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα