Gogotsa Δημοσ. Παρασκευή στις 07:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:28 μμ 7 ώρες πριν, alejsalonica είπε Από chatGPT μια σύνοψη και οι σχετικές θεωρίες των Fans. ΠΡΟΣΟΧΗ αναφέρει στοιχεία του πρώτου κύκλου! Υπόθεση Η σειρά επικεντρώνεται στον Mark Scout (Adam Scott), υπάλληλο της Lumon Industries, μιας μυστηριώδους εταιρείας που εφαρμόζει το “Severance” – μια διαδικασία που διαχωρίζει τις αναμνήσεις των εργαζομένων τους σε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες: • “Outie”: Η προσωπικότητα εκτός δουλειάς, που ζει την προσωπική ζωή. • “Innie”: Η εργασιακή προσωπικότητα, που υπάρχει αποκλειστικά στον χώρο της δουλειάς και δεν γνωρίζει τίποτα για τον έξω κόσμο. Ο Mark εργάζεται στο τμήμα “Macrodata Refinement” (MDR), όπου μαζί με τους συναδέλφους του αναλαμβάνουν αινιγματικές εργασίες, οι οποίες δεν τους εξηγούνται ποτέ πλήρως. Απόκρυψη περιεχομένων Κύρια Πλοκή 1. Η Helly και η δυσκολία προσαρμογής: Η άφιξη της Helly (Britt Lower), νέας υπαλλήλου του MDR, γίνεται καταλύτης για τα γεγονότα. Η Helly απορρίπτει τη διαδικασία και κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να δραπετεύσει από τον έλεγχο της Lumon, αποκαλύπτοντας την καταπιεστική φύση της εταιρείας. 2. Ο θάνατος του Petey: Ο Petey, πρώην συνάδελφος του Mark, καταφέρνει να “αντιστρέψει” τον διαχωρισμό και έρχεται σε επαφή με τον Mark για να τον προειδοποιήσει για τη Lumon. Ο θάνατος του Petey υπό ύποπτες συνθήκες ωθεί τον Mark να αμφισβητήσει τη διαδικασία του διαχωρισμού. 3. Η αναζήτηση της αλήθειας: Καθώς ο Mark και οι συνάδελφοί του (Irving, Dylan, και Helly) εξερευνούν τα όρια του διαχωρισμού, αρχίζουν να παρατηρούν τις αντιφάσεις της Lumon και να αναζητούν την αλήθεια πίσω από τη δουλειά τους. 4. Η θρησκευτική λατρεία του Kier Eagan: Η εταιρεία φαίνεται να λειτουργεί σαν λατρεία, με τον Kier Eagan, ιδρυτή της Lumon, να παρουσιάζεται σαν θεϊκή φιγούρα. Οι πρακτικές της εταιρείας έχουν έντονα δογματικό χαρακτήρα. 5. Η προσωπική ζωή του Mark: Στην προσωπική του ζωή, ο Mark παλεύει με τη θλίψη για τον θάνατο της συζύγου του, Gemma. Ωστόσο, αποκαλύπτεται σταδιακά ότι η Gemma είναι ζωντανή και εργάζεται στο τμήμα “Wellness” της Lumon ως Ms. Casey, κάτι που ο ίδιος δεν γνωρίζει λόγω του διαχωρισμού. 6. Η εξέγερση του Dylan: Ο Dylan καταφέρνει να αποκτήσει πρόσβαση στο “Overtime Contingency”, έναν μηχανισμό που επιτρέπει στους Innies να “ξυπνούν” στον κόσμο των Outies. Αυτό πυροδοτεί την εξέγερση της ομάδας, καθώς αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία για να εκθέσουν τη Lumon. Φινάλε του 1ου Κύκλου Στο φινάλε, η ομάδα του MDR χρησιμοποιεί το “Overtime Contingency” για να ξυπνήσει στον κόσμο των Outies. Στα τελευταία δραματικά λεπτά: • Η Helly, ως Outie, αποκαλύπτεται ότι είναι μέλος της οικογένειας Eagan, υποστηρίζοντας τη Lumon. • Ο Mark συνειδητοποιεί ότι η Gemma είναι ζωντανή. • Ο Irving ανακαλύπτει κρυφές αλήθειες για την προσωπική του ζωή. Η σεζόν τελειώνει με ένα τεράστιο cliffhanger, καθώς οι Innies είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν την αλήθεια, αλλά η Lumon προσπαθεί να τους σταματήσει. Διαβαζοντας το, καταλαβα οτι πρεπει να ξαναδω το πρωτο κυκλο........ δε θυμαμαι τιποτα!
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 07:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:33 μμ Το ειδα το πρωϊ και αυτο και παρολο που εχουν περασει 3 χρονια το επεισοδιο με εβαλε και με θυμισε την προηγουμενη σεζον στο πως εκλεισε στο 99.9%. Απιστευτο και δεν το περιμενα. Εχω καποιες πρωτες εκτιμησεις στο τι ειδαμε αλλα θα περιμενω 2-3 μερες να το δειτε και αλλοι ωστε να πιασουμε την συζητηση να εντρυφησουμε σε αυτη την υπεροχη σειρα. 1
Gogotsa Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 μμ (επεξεργασμένο) Νταξ το ειδα και εγω, ξεκινησε το καψιμο και δε πειραζει που δε θυμαμαι το πρωτο season. Ουτε αυτοι που παιζουν το θυμουνται, οποτε ειμαι οκ.... Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:35 μμ από Gogotsa 2
johny f Δημοσ. Σάββατο στις 09:38 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:38 πμ Μετρια η πρεμιερα της 2ης σεζον,μη σας πω οτι 5-6 φορες πηγε να με παρει ο υφος απ'το γνωστο υπερβολικα αργο και νωχελικο υφος της σειρας. Spoiler Σημειωνω οτι ο νεος υπευθυνος τους ειπε οτι περασαν 5 μηνες απ'τα γεγονοτα του φιναλε,κατι που το θεωρω υποπτο.Επισης καλοι μαλακες ειναι,καναν τοσο αγωνα και τωρα διαλεγουν να συνεχισουν να δουλευουν γι'αυτους τους κεραταδες,αλλα θα μου πεις αλλιως πως θα σεταριζοταν η νεα σεζον,τεσπα.
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 08:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:23 μμ 10 ώρες πριν, johny f είπε Μετρια η πρεμιερα της 2ης σεζον,μη σας πω οτι 5-6 φορες πηγε να με παρει ο υφος απ'το γνωστο υπερβολικα αργο και νωχελικο υφος της σειρας. Απόκρυψη περιεχομένων Σημειωνω οτι ο νεος υπευθυνος τους ειπε οτι περασαν 5 μηνες απ'τα γεγονοτα του φιναλε,κατι που το θεωρω υποπτο.Επισης καλοι μαλακες ειναι,καναν τοσο αγωνα και τωρα διαλεγουν να συνεχισουν να δουλευουν γι'αυτους τους κεραταδες,αλλα θα μου πεις αλλιως πως θα σεταριζοταν η νεα σεζον,τεσπα. Spoiler Δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα καθολου ειχε παλι αυτο το μυστηριο και την αγωνια να δεις τι γινεται. Ολα φαινονται υποπτα. Με την Χεϊλι ξεκαθαρα κατι εγινε. Ειναι η ιδια και δεν θυμαται τα γεγονοτα εξω η ισως ειναι η πραγματικη Χεϊλι? Σιγουρα θα δουμε τι εγινε μετα το τελος που ηταν εξω οι 3 αλλα η Χεϊλι μου ειναι πολυ υποπτη. Ενω οι αλλοι 2 θυμουνται κανονικα τα παντα που βρεθηκαν εξω και που πηγαν. Η πλυση εγκεφαλου η ειναι η πραγματικη εξωτερικη Χεϊλι. Τωρα που τελειωσε το Silo το Severance ειναι απο τις σειρες που θα περιμενουμε πως και πως καθε βδομαδα. 100% η apple εβγαλε τη νεα σεζον με το κλεισιμο του Silo ωστε να μην παιξει διακοπη της υπηρεσιας απο τον κοσμο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 μμ Η σειρά αυτή θα παραμείνει στην κορυφή όσων έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια. btw, η φωνή του κτιρίου στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, ήταν ο Κίανου Ριβς! 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. Τρίτη στις 03:42 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 03:42 μμ Προσωπικά δεν βαρέθηκα καθόλου στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σαιζόν - ΟΚ, είμαι θετικά διακείμενος ούτως ή άλλως με τη συγκεκριμένη σειρά. Για να ξαναμπώ στο κλίμα, είδα την 1η σαιζόν μέσα σε ένα ΣΚ. 😛 ΟΚ, το 1ο επεισόδιο δίνει πρόοδο με το σταγονόμετρο αλλά αυτό δεν με 'χαλάει΄ απαραίτητα. Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! 1
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 04:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:24 μμ 18 ώρες πριν, billdanos είπε Η σειρά αυτή θα παραμείνει στην κορυφή όσων έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια. +άπειρο, στο τοπ3 μου.
Gogotsa Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Παιδες δε μπορουμε να κρινουμε απο το πρωτο επεισοδιο, ουτε καν το επεισοδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα