Kasrith Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Έχει ξεκινήσει νέα trippy-thriller σειρά της Apple. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Άψογη σκηνοθεσία, σχιζοφρενικά συμμετρικά πλάνα και ενδιαφέρον (για την ωρα) σενάριο! Το πρώτο επεισόδιο με κέρδισε απο τα πρώτα λεπτά. 3
johny f Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αρκετα καλα τα 2 πρωτα επισοδεια μιας ιδιαιτερης σειρας Spoiler με στοιχεια απο sci-fi,δυστοπια και τα διαφορα μυστικα που κρυβει η Λουμεν.Επισης ειναι εμφανης η Black Mirror ατμοσφαιρα.Για να δουμε που θα παει. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από johny f 1
xavier Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 κατι μου θυμιζει αυτο το office dystopian σκηνικο, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι. Θελω να δω που θα το πανε και ποσο θα το τραβηξουν, γιατι τετοια σκηνικα δεν ειναι για τεντωμα. 2
Lilith19 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 9:58 ΠΜ, xavier είπε κατι μου θυμιζει αυτο το office dystopian σκηνικο, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι. Θελω να δω που θα το πανε και ποσο θα το τραβηξουν, γιατι τετοια σκηνικα δεν ειναι για τεντωμα. Εμένα σαν ατμόσφαιρα μου θύμισε το dispatches from elsewhere.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Η σειρά εξελίσσεται σε κάτι εντυπωσιακό και έχω κολλήσει! Και ξαναλέω πως ο Μπεν Στιλλερ κάνει πολύ καλή δουλειά στα επεισόδια που σκηνοθετεί! https://books.apple.com/gr/book/severance/id1613220757 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 https://9to5mac.com/2022/04/06/apple-tv-plus-severance-season-two/ 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 hour ago, nyne said: Ωραία,τώρα περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο! Το οποίο διαβάζω πως είναι WOW!
Lilith19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, nyne είπε Ωραία,τώρα περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο! Και μπαίνουμε σε διαδικασία αναζήτησης παρόμοιας σειράς μέχρι να βγει η επόμενη σεζόν 😄
demessakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Lilith19 είπε Και μπαίνουμε σε διαδικασία αναζήτησης παρόμοιας σειράς μέχρι να βγει η επόμενη σεζόν 😄 Counterpart, άκουσα πως έχει κάποια κοινά στοιχεία. Αυτή θα είναι μια από τις δικές μου. Και μιας και έγραψα, ας πω πως λάτρεψα τους εκπληκτικούς-σουρεαλιστικούς τίτλους αρχής, πέραν των υπολοίπων που έχουν ήδη ειπωθεί. 1 1
roginsky12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 αυτο που ειδα στο τρειλερ δεμ μαρεσε καθολου αλλα θα του δωσω μια ευκαιρια γιατι βλεπω πολυ καλους ηθοποιους
Lotof Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαβάζω ότι η σειρά χτίζει, χτίζει και ελπίζω στο τέλος να δοθούν οι οποίες απαντήσεις και να μην έχουμε τίποτα φαινόμενα Lost/shyamalan….. θα είναι κρίμα γιατί η σκηνοθεσία είναι top notch. Αυτός είναι ο λόγος που έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και περιμένω να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Lotof
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Wow! Wow! Γουαααααααααου! Καταπληκτικό φιναλε του πρώτου κύκλου! Για να μην βάλω 9.5 στα 10 και σας σπάσω τα νεύρα, θα μείνω στο 9/10! 8
demessakis Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μπορώ να πω με σιγουριά πως θα είναι η καλύτερη φετινή σειρά. Και ας είναι ακόμη άνοιξη... Spoiler Τι τέλος ήταν αυτό; Τι συνεχόμενο γκάζι που όσο πήγαινε έδινε κι άλλο; Τι τέλεια και η τελική φράση; Για μένα καθαρό 10άρι το τελευταίο επεισόδιο. Γενικότερα από τις καλύτερες σεζόν που έχω δει, και είχα πολύ καιρό να δω κάτι τόσο ποιοτικό. Όταν η δυστοπία ταιριάζεται τόσο όμορφα με την φιλοσοφία, απλά βγάζω καπέλο και απολαμβάνω. Μεγάλο μπράβο και στον δημιουργό που στην πρώτη του προσπάθεια κατάφερε τέτοιο αποτέλεσμα. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα