joker99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Καλημερα παιδια. Ξεχασα το ipad 2 εξω και εφαγε αρκετη βροχη,πλεον δεν περνει μπροστα ουτε φορτιζει και γενικα ειναι νεκρο... Δεν με ενδιαφερει για το μηχανημα αλλα με ενδιαφερει πολυ μηπως μπορεσω να τραβηξω με καποιο τροπο της φωτογραφιες. Μιας και ειχε σπασμενο touch δοκιμασα και το ανοιξα (ηταν γεματο νερο μεσα),το στεγνωσα του εριξα καθαριστικα αλλα συνεχιζει να μην κανει τπτ. Εφοσον εχω προσβαση στην πλακετα με την nand,μπορω με καποιο τροπο να τραβηξω τα αρχεια??
snbblp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 ο εξοπλισμός που χρειάζεται για να διαβάσεις αρχεία από την NAND αρχίζει από 3.000€ και μπορεί να υπερβεί τις 15.000€
Zenor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 20/2/2022 στις 8:03 ΠΜ, joker99 είπε Καλημερα παιδια. Ξεχασα το ipad 2 εξω και εφαγε αρκετη βροχη,πλεον δεν περνει μπροστα ουτε φορτιζει και γενικα ειναι νεκρο... Δεν με ενδιαφερει για το μηχανημα αλλα με ενδιαφερει πολυ μηπως μπορεσω να τραβηξω με καποιο τροπο της φωτογραφιες. Μιας και ειχε σπασμενο touch δοκιμασα και το ανοιξα (ηταν γεματο νερο μεσα),το στεγνωσα του εριξα καθαριστικα αλλα συνεχιζει να μην κανει τπτ. Εφοσον εχω προσβαση στην πλακετα με την nand,μπορω με καποιο τροπο να τραβηξω τα αρχεια?? Καλημέρα! Εάν σε ενδιαφέρει να το στείλεις Αθήνα πιθανότατα να μπορώ εγώ να ανακτήσω τα αρχεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα