rafinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω Netflix που έχει δημιουργηθεί μέσω Γερμανίας, αλλά έχω ελληνικό προφίλ (ζω Ελλάδα) και μου εμφανίζει κανονικά μόνο το περιεχόμενο που διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους, γλώσσα κτλ. Κάποια άτομα μου είπα να δω το "Demon Slayer" (anime) το οποίο στο δικό τους Netflix το έχει κανονικά. Στο δικό μου Netflix δεν το εμφανίζει καθόλου μέσω του windows app. Για να το επιβεβαιώσω έκανα search μέσω google για την σελίδα της σειράς στο Netflix (χωρίς να έχω κάνει login) και γράφει «Πρόβλημα! Αυτός ο τίτλος δεν είναι διαθέσιμος για προβολή τώρα στη χώρα σας». Πως γίνεται σε κάποιους να το εμφανίζει κανονικά και σε εμένα όχι; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από rafinos
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, rafinos είπε Καλησπέρα! Έχω Netflix που έχει δημιουργηθεί μέσω Γερμανίας, αλλά έχω ελληνικό προφίλ (ζω Ελλάδα) και μου εμφανίζει κανονικά μόνο το περιεχόμενο που διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους, γλώσσα κτλ. Κάποια άτομα μου είπα να δω το "Demon Slayer" (anime) το οποίο στο δικό τους Netflix το έχει κανονικά. Στο δικό μου Netflix δεν το εμφανίζει καθόλου μέσω του windows app. Για να το επιβεβαιώσω έκανα search μέσω google για την σελίδα της σειράς στο Netflix (χωρίς να έχω κάνει login) και γράφει «Πρόβλημα! Αυτός ο τίτλος δεν είναι διαθέσιμος για προβολή τώρα στη χώρα σας». Πως γίνεται σε κάποιους να το εμφανίζει κανονικά και σε εμένα όχι; Είναι δική τους πολιτική. Ίσως με χρήση VPN να καταφέρεις να το δεις...
rafinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, kormos είπε Είναι δική τους πολιτική. Ίσως με χρήση VPN να καταφέρεις να το δεις... Μας πως γίνεται αυτοί που μου το πρότειναν να μπορούν να το δουν ενώ είναι επίσης στην Ελλάδα; Αν έφταιγε μόνο ο λογαριασμός που είναι γερμανικός να το καταλάβω. Αφού και μέσω του browser χωρίς login μου βγάζει μη διαθέσιμο στη χώρα σας.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, rafinos είπε Μας πως γίνεται αυτοί που μου το πρότειναν να μπορούν να το δουν ενώ είναι επίσης στην Ελλάδα; Αν έφταιγε μόνο ο λογαριασμός που είναι γερμανικός να το καταλάβω. Αφού και μέσω του browser χωρίς login μου βγάζει μη διαθέσιμο στη χώρα σας. Δεν έχει να λέει ο λογαριασμός. Σημασία έχει απο που προσπαθείς να βρεις περιεχόμενο. (Χώρα εννοώ) όταν εσυ που ζεις Ελλάδα χτυπάς μια διεύθυνση, βλέπουν απο που έρχεται η IP και προσαρμοζεται το περιεχόμενο για αυτό που είναι διαθέσιμο στη χώρα μας. Αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει ip εξωτερικού (VPN) και το netflix βλέπει οτι πας να συνδεθείς απο Γερμανία, θα σου εμφανίσει το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο για τους Κάτοικους Γερμανίας. Το ίδιο και αν ζητήσεις ΙΡ Αμερικής απο το πρόγραμμα.
rafinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Η σειρά υπάρχει στο Netflix φίλου μου ακριβώς δίπλα σε μένα αυτή τη στιγμή που γράφω. Ειναι διαθέσιμη δηλαδή στην Ελλάδα.
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, rafinos είπε Μας πως γίνεται αυτοί που μου το πρότειναν να μπορούν να το δουν ενώ είναι επίσης στην Ελλάδα; Αν έφταιγε μόνο ο λογαριασμός που είναι γερμανικός να το καταλάβω. Αφού και μέσω του browser χωρίς login μου βγάζει μη διαθέσιμο στη χώρα σας. Δες την παρακάτω απάντηση 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε Δεν έχει να λέει ο λογαριασμός. Σημασία έχει απο που προσπαθείς να βρεις περιεχόμενο. (Χώρα εννοώ) όταν εσυ που ζεις Ελλάδα χτυπάς μια διεύθυνση, βλέπουν απο που έρχεται η IP και προσαρμοζεται το περιεχόμενο για αυτό που είναι διαθέσιμο στη χώρα μας. Αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει ip εξωτερικού (VPN) και το netflix βλέπει οτι πας να συνδεθείς απο Γερμανία, θα σου εμφανίσει το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο για τους Κάτοικους Γερμανίας. Το ίδιο και αν ζητήσεις ΙΡ Αμερικής απο το πρόγραμμα. 29 λεπτά πριν, rafinos είπε Η σειρά υπάρχει στο Netflix φίλου μου ακριβώς δίπλα σε μένα αυτή τη στιγμή που γράφω. Ειναι διαθέσιμη δηλαδή στην Ελλάδα. Αν αναφέρεσαι στην παρακάτω σειρά τότε έχει να κάνει με τον λογαριασμό που διατηρείς ενεργό... Οι δύο λογαριασμοί είπες είναι ίδιοι?
magdalhnh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Στο δικό μου netflix πάντως τώρα που κοίταξα το έχει μη διαθέσιμο. Ελληνικός λογαριασμός, κάτοικος Ελλάδας και χωρίς vpn.
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Είναι καλό τουλάχιστον? Να το δω? 😋 Γιατί βλέπω έχει ζήτηση🙂
rafinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, magdalhnh είπε Στο δικό μου netflix πάντως τώρα που κοίταξα το έχει μη διαθέσιμο. Ελληνικός λογαριασμός, κάτοικος Ελλάδας και χωρίς vpn. Στους μισούς το έχει διαθέσιμο στους άλλους μισούς όχι; Τι περίεργο... @kormos και εμένα μου το πρότειναν. Δεν γνωρίζω. Στο δικό σου Netflix το εμφανίζει από ότι βλέπω. 1 ώρα πριν, kormos είπε Αν αναφέρεσαι στην παρακάτω σειρά τότε έχει να κάνει με τον λογαριασμό που διατηρείς ενεργό... Οι δύο λογαριασμοί είπες είναι ίδιοι? Όχι δεν είναι ίδιοι οι λογαριασμοί. Το ζήτημα είναι όπως προείπα όμως ότι και στον browser στον οποίο δεν έχω συνδεδεμένο λογαριασμό και απλά μπαίνω στην σελίδα της σειράς στο Netflix (ξαναλέω χωρίς λογαριασμό) μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας. Μήπως το Netflix μας δουλεύει; ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο λόγος που δεν το εμφανίζει είναι γιατί έχω το προφίλ στα ελληνικά και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους η σειρά. Με το που το γύρισα στα αγγλικά μου το εμφάνισε. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από rafinos 2
kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, rafinos είπε Στους μισούς το έχει διαθέσιμο στους άλλους μισούς όχι; Τι περίεργο... @kormos και εμένα μου το πρότειναν. Δεν γνωρίζω. Στο δικό σου Netflix το εμφανίζει από ότι βλέπω. Όχι δεν είναι ίδιοι οι λογαριασμοί. Το ζήτημα είναι όπως προείπα όμως ότι και στον browser στον οποίο δεν έχω συνδεδεμένο λογαριασμό και απλά μπαίνω στην σελίδα της σειράς στο Netflix (ξαναλέω χωρίς λογαριασμό) μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας. Μήπως το Netflix μας δουλεύει; ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο λόγος που δεν το εμφανίζει είναι γιατί έχω το προφίλ στα ελληνικά και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους η σειρά. Με το που το γύρισα στα αγγλικά μου το εμφάνισε. Καλή θέαση 😋
Captain_Iglo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 καπως ετσι και σε μενα φιλος, που εχω λογαριασμο που δημιουργησα στην Αγγλια οταν εμενα εκει. Τον πρωτο καιρο επαιζαν στο netflix Μου πραγματα που δεν προσφερονται απο ελλαδα. και μια μερα ξαφνικα (μετα απο 2-3 χρονια) εκανε ξαφνικα sync με το περιεχομενο του Ελληνικου νετφλιξ. ποτε δεν καταλαβα τι εγινε.
rafinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, Captain_Iglo είπε καπως ετσι και σε μενα φιλος, που εχω λογαριασμο που δημιουργησα στην Αγγλια οταν εμενα εκει. Τον πρωτο καιρο επαιζαν στο netflix Μου πραγματα που δεν προσφερονται απο ελλαδα. και μια μερα ξαφνικα (μετα απο 2-3 χρονια) εκανε ξαφνικα sync με το περιεχομενο του Ελληνικου νετφλιξ. ποτε δεν καταλαβα τι εγινε. Αν βάλεις την ελληνική ως προεπιλεγμένη γλώσσα τότε σου βγάζει το περιεχόμενο του ελληνικού Netflix που όμως είναι διαθέσιμο στην χώρα που βρίσκεσαι. 1
Captain_Iglo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 η αληθεια ειναι πως επαιξα λιγο με τις γλωσσες αλλα μετα το αφησα. στην τελικη τα πολυ καλα και τα blockbusters τα βαζουν σε ολες τις χωρες. Τι να πρωτοδει κανεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα