poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 4 minutes ago, Todd138 said: Α. Ναι με δεδομένα είμαι. Β. Κατάλαβα, θα το κοιτάξω. Καλώδια μόνο αυτά τα 3 υπάρχουν. Αν θεωρήσουμε ότι βγαίνει εδώ η καλωδίωση τίθεται θέμα παράλληλης σύνδεσης; Γ. Αυτός είναι ο κατανεμητής; Φαίνεται ένα μπλε καλώδιο. Τι να πω, θα δούμε όταν έρθουν να μου ενεργοποιήσουν το ίντερνετ. an kai η φωτο ειναι πολυ κοντινη εγω βλεπω καλωδιο ρευματος απο το ρολοι της δεη σε ενα κουτι.αρα δεν ειναι αυτο.φωτογραφια απο κατανεμητη εχω στο link της υπογραφης.ναι αν εχει περαστει μπλε utp απο κατω μεχρι πανω δεν εχεις παραλληλα.μεσα στο σπιτι εχεις πουθενα αλλου καλωδια χυμα?καπου πρεπει να πηγαινουν και τα 2 γκρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todd138 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, poulinos είπε an kai η φωτο ειναι πολυ κοντινη εγω βλεπω καλωδιο ρευματος απο το ρολοι της δεη σε ενα κουτι.αρα δεν ειναι αυτο.φωτογραφια απο κατανεμητη εχω στο link της υπογραφης.ναι αν εχει περαστει μπλε utp απο κατω μεχρι πανω δεν εχεις παραλληλα.μεσα στο σπιτι εχεις πουθενα αλλου καλωδια χυμα?καπου πρεπει να πηγαινουν και τα 2 γκρι. Ναι είναι ακριβώς πάνω από το ρολόι μου. Δεν έχω βρει κάτι άλλο μέσα στην πολυκατοικία που να μοιάζει με κατανεμητή. Είναι παλιό κτίριο. Ούτε στο σπίτι υπάρχουν άλλα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, Todd138 said: Ναι είναι ακριβώς πάνω από το ρολόι μου. Δεν έχω βρει κάτι άλλο μέσα στην πολυκατοικία που να μοιάζει με κατανεμητή. Είναι παλιό κτίριο. Ούτε στο σπίτι υπάρχουν άλλα καλώδια. μπορει αμα ειναι 2-3 διαμερισματα να εχει box και χωνευτη.αλλιως μπορει να ειναι στο υπογειο ή στο ισογειο. η μπορει να ειναι ψηλαααααααα οπως σε παλια κτιρια.εισοδο και ψηλααα . τα Utp καπου τα κατεληγε και σιγουρα μεσα στο σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todd138 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, poulinos είπε μπορει αμα ειναι 2-3 διαμερισματα να εχει box και χωνευτη.αλλιως μπορει να ειναι στο υπογειο ή στο ισογειο. η μπορει να ειναι ψηλαααααααα οπως σε παλια κτιρια.εισοδο και ψηλααα . τα Utp καπου τα κατεληγε και σιγουρα μεσα στο σπιτι. Θα ψάξω 🧐 Στην είσοδο ψηλά υπάρχει ένα σημείο στοκαρισμένο. Αλλά δεν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση στον κατανεμητή; Τα utp που χρησιμεύουν; Συγνώμη είμαι άσχετος από αυτά. Μπορεί να καταλήγουν σε τηλεφωνικές πρίζες; Εκτός από αυτή στη φωτογραφία έχω άλλες δύο διπλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todd138 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Update: Σήμερα ήρθαν τεχνικοί να συνδέσουν τη γραμμή. Λογικά ο κατανεμητής είναι εκτός του κτηρίου γιατί δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μου. Ίντερνετ έχω σε "πιλοτική λειτουργία", είναι αργό, και περιμένω να με καλέσουν για ραντεβού ώστε να κάνουν την ενεργοποίηση. Το ρούτερ μόνο στην πρίζα της φωτογραφίας λειτουργεί, στις άλλες δύο και με το μπλε καλώδιο δεν είχε ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 On 04/03/2022 at 22:39, Todd138 said: Update: Σήμερα ήρθαν τεχνικοί να συνδέσουν τη γραμμή. Λογικά ο κατανεμητής είναι εκτός του κτηρίου γιατί δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μου. Ίντερνετ έχω σε "πιλοτική λειτουργία", είναι αργό, και περιμένω να με καλέσουν για ραντεβού ώστε να κάνουν την ενεργοποίηση. Το ρούτερ μόνο στην πρίζα της φωτογραφίας λειτουργεί, στις άλλες δύο και με το μπλε καλώδιο δεν είχε ίντερνετ. τα γκρι ειναι Utp με rj45.το μπλε μου μοιαζει οτι το εχουν χρησιμοποιησει ως τηλεφωνικο. On 28/02/2022 at 15:59, Todd138 said: Θα ψάξω 🧐 Στην είσοδο ψηλά υπάρχει ένα σημείο στοκαρισμένο. Αλλά δεν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση στον κατανεμητή; Τα utp που χρησιμεύουν; Συγνώμη είμαι άσχετος από αυτά. Μπορεί να καταλήγουν σε τηλεφωνικές πρίζες; Εκτός από αυτή στη φωτογραφία έχω άλλες δύο διπλές. δεν ειναι στοκαρισμενος ο κατανεμητης.η χωνευτη ειναι εξω απο το κτιριο και φαινεται γιατι εκει πηγαινουν και τα καλωδια του οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα