Jim_Pan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας Αλλαξα στο κινητό μου οθόνη και μπαταρία με μεγαλύτερη στα 3400mAh και ενώ το κινητό άναψε κανονικά και δούλεψε για μια μέρα,ξαφνικά έσβησε μόνο του και πλέον είναι νεκρό. Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον να μου πει τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!!
koutsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Jim_Pan είπε Γεια σας Αλλαξα στο κινητό μου οθόνη και μπαταρία με μεγαλύτερη στα 3400mAh και ενώ το κινητό άναψε κανονικά και δούλεψε για μια μέρα,ξαφνικά έσβησε μόνο του και πλέον είναι νεκρό. Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον να μου πει τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!! Μόνος σου τα άλλαξες;
Jim_Pan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Ναι.Οθόνη έχω αλλαξει άλλες 3 φορες.Μπαταρία πρώτη φορά.
Lefterisdra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Κάτι μπορεί να βραχυκυκλώσες στειλτο σε μενα αν θες να το φτιάξω
Jim_Pan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 On 19/02/2022 at 22:30, Lefterisdra said: Κάτι μπορεί να βραχυκυκλώσες στειλτο σε μενα αν θες να το φτιάξω που να στο στείλω?Εχεις κάπου μαγαζί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα