Προς το περιεχόμενο

Για την εγκατάσταση των Windows 11 Pro θα απαιτείται λογαριασμός Microsoft

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ νομίζω όταν έβαλα τα 10αρια πρόπερσι έγραψα ένα email από το msn που είχα, με το οποίο έμπαινα στο Skype μετά. Πωω μιλάμε πόσα χρόνια έχω να μπω να δω το προφίλ.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απορία. Όταν πας PC σε τεχνικό με λογαριασμό Microsoft, τι μπορείς να κάνεις έτσι ώστε να μην του δώσεις τον λογαριασμό σου που πιθανών θα του δώσει πρόσβαση και σε δεδομένα που δεν θες όπως το email σου ;

• Like 1

12 λεπτά πριν, filip123go είπε

Το ίδιο γίνεται σε όλα τα προϊόντα apple και στα κινητά τηλέφωνα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποίο είναι το πρόβλημα. Όσοι δεν γουστάρουμε, λινουξακι.

Τι; Όχι;; Αυτό πλέον δεν είναι απόλυτα φιλικό προς το μέσο user?

το οτι δεν καταλαβαινεις εσυ γιατι ειναι κακο το tracking δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το καταλαβαινουν κ ολοι οι υπολοιποι

οσο για το linux επειδη κυκλοφορει πολυ μπουρδα εκει εξω ,στην χρηση του ειναι το ιδιο φιλικο με τα win η το mac os ,μπορεις να το χρησιμοποιεις χωρις να ακουμπησεις ποτε κονσολα αν θες

• Like 3

1 λεπτό πριν, alxnt είπε

Σε pro πάντως δε γίνεται ούτε αν είναι χωρίς δίκτυο πλέον.
Νομίζω και σε home το χω δει.

Στο video για Home λέει ο τιτλος.

Παρακαλώ κάποιος να μου πει έναν λόγο για τον οποίο να αφιερώσω κάποια ώρα στην εγκατάσταση (και λειτουργία) των 11.

Τί ακριβώς έλειπε από τα 10 και καθόμαστε ένα 6μηνο τώρα και μπερδεύουμε τα μπούτια μας με κάτι που απλά δεν πολυχρειάζεται για την λειτουργία ενός σύγχρονου υπολογιστή - εκτός και αν αγοραστούν προεγκατεστημένα σε νέο μηχάνημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

...οσο για το linux επειδη κυκλοφορει πολυ μπουρδα εκει εξω ,στην χρηση του ειναι το ιδιο φιλικο με τα win η το mac os ,μπορεις να το χρησιμοποιεις χωρις να ακουμπησεις ποτε κονσολα αν θες

Ναι, αρκεί να έχεις κάποιον απίκο να σου κάνει τις εγκαταστάσεις κι απεγκαταστάσεις των προγραμμάτων, τις ρυθμίσεις, να σου δείξει που σώζονται τα αρχεία που αποθηκεύεις, τι είναι τα πχ. /lib, /bin, κλπ, να σου κάνει όλα τα -sudo που χρειάζεσαι...

Επεξ/σία από Eloy
  • Thanks 1
  • Confused 3
  • Sad 1

2 λεπτά πριν, Eloy είπε

Ναι, αρκεί να έχεις κάποιον να σου κάνει τις εγκαταστάσεις κι απεγκαταστάσεις των προγραμμάτων, τις ρυθμίσεις, να σου δείξει που σώζονται τα αρχεία που αποθηκεύεις, τι είναι τα πχ. /lib, /bin, κλπ, να σου κάνει όλα τα -sudo που χρειάζεσαι...

Ό,τι δηλαδή θα κάνει και κάποιος που θα κάτσει για πρώτη φορά σε υπολογιστή με Windoz...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Eloy είπε

Ναι, αρκεί να έχεις κάποιον να σου κάνει τις εγκαταστάσεις κι απεγκαταστάσεις των προγραμμάτων, τις ρυθμίσεις, να σου δείξει που σώζονται τα αρχεία που αποθηκεύεις, τι είναι τα πχ. /lib, /bin, κλπ, να σου κάνει όλα τα -sudo που χρειάζεσαι...

ολες σχεδον οι διανομες εχουν γραφικο εργαλειο με το οποιο βαζεις οτι θες με λιγα κλικ ,επισης το συστημα κ ολα τα προγραμματα αναβαθμιζονται με το ιδιο εργαλειο

ολα τα αρχεια αποθηκευονται στον φακελο home του χρηστη ,ειναι ο αντιστοιχος με τον documents των win ,εκει βεβαια σε .αρχεια (κρυφα αρχεια) αποθηκευονται κ οι ρυθμισεις του λειτουργικου κ των προγραμματων για τον συγκεκριμμενο χρηστη ,οποτε οταν τον μεταφερεις σε νεα εγκατασταση εχεις το ιδιο ακριβως περιβαλλον κ ρυθμισεις προγραμματων 

/bin ειναι τα εκτελεσιμα προγραμματα

δεν χρειαζεται να ξερεις βεβαια αν απλα θες να χειριζεσαι εναν υπολογιστη ,τρεξε ενα live usb με cinnamon mint κ δες το λειτουργικο ,σου εγγυαμαι οτι αν δεν θες να πειραξεις κατι σε βαθος δεν θα ακουμπησεις κονσολα

επισης σου λεω οτι οταν ξεψαρωσεις λιγο θα θες να ακουμπησεις κονσολα κ θα θες να κανεις παπαδες με το μηχανημα σου κ θα απορεις γιατι τοσα χρονια καθοσουν στα win

Επεξ/σία από Neural_handshake

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

το οτι δεν καταλαβαινεις εσυ γιατι ειναι κακο το tracking δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το καταλαβαινουν κ ολοι οι υπολοιποι

Spoiler

Για εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί δεν γνωρίζω. Για πες μου ΕΣΥ που ξέρεις, τι ακριβώς κάνει tracking η Ms? Επίσημα όμως, με στοιχεία. Γιατί εγώ έφαγα 2 βδομάδες να κάνω monitor το δίκτυο με wireshark και δεν είδα να περνάει τίποτα μεμπτό.
Για στείλε μου ένα report που να λέει το αντίθετο σε παρακαλώ.    

Επίσης είναι αστείο να λέμε πως το FUCKING λειτουργικό που έχεις πάνω στο pc, θέλει έξτρα λογαρισμό για να σε κάνει tracking άμα θέλει. Όσοι το πιστεύετε αυτό είστε απλά γραφικοί. 

Άκυρο, είδα τις προηγούμενες αναρτήσεις και τις "συμβουλές" που δίνεις σε άλλα θέματα. Είσαι σαν τους "φιλόζωους" (με πολλά """"" ) στο δίπλα θέμα. Δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου. Εχεις σε όλα δικιο. Με τάπωσες, μπράβο. 

Επεξ/σία από filip123go

14 λεπτά πριν, filip123go είπε

Για εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί δεν γνωρίζω. Για πες μου ΕΣΥ που ξέρεις, τι ακριβώς κάνει tracking η Ms? Επίσημα όμως, με στοιχεία. Γιατί εγώ έφαγα 2 βδομάδες να κάνω monitor το δίκτυο με wireshark και δεν είδα να περνάει τίποτα μεμπτό.
Για στείλε μου ένα report που να λέει το αντίθετο σε παρακαλώ.    

Επίσης είναι αστείο να λέμε πως το FUCKING λειτουργικό που έχεις πάνω στο pc, θέλει έξτρα λογαρισμό για να σε κάνει tracking άμα θέλει. Όσοι το πιστεύετε αυτό είστε απλά γραφικοί. 

ok αφου δεν θεωρεις μεμπτο το λειτουργικο σου να ανεβαζει συνεχως στην ms τι κανεις με αυτο εγω δεν εχω προβλημα ,αποδειξεις γιατι να σου προσαψω ,εσυ μας ανεβασες τα log σου απο τις 2 εβδομαδες παρακολουθηση; 

φυσικα κ δεν ειναι προβλημα το να γινονται associated οι κινησεις με συγκεκριμενο λογαριασμο κ email 

• Like 2

3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Δεν ποιανει, δεν δε αφινει, ουσιαστικά αυτό που κάνεις βάζεις ότι Ναναι λογαριασμό (με συνδεδεμένο internet) πατάς επόμενο και στο καπάκι τραβάς ethernet και αν είσαι με WiFi κλείνεις το router πχ. Το σκέφτεται σκέφτεται και πάει και σου λει να φτιάξεις local account

Αρα πιάνει μια χαρά.

Οπως το λες το ξαναλέω και εγώ πως το κάνω

1. - Συνδέεσαι σε ενα wifi
  2. - Μετά όταν ζητάει MS account και εδώ περιμένεις δεν γράφεις τίποτα
  3. - Κλείνεις τον router
  4.  - λες δεν έχω τώρα θα φτιάξω έναν καινούριο και πατάς την αντίστοιχη επιλογή
  5. - τσουπ.. καταλαβαίνει ότι δνε έχεις ιντερνετ και σου ζητάει όνομα χρήστη (που όμως τώρα είναι τοπικός). 
  6. - Γράφεις admin και σου φτιάχνει έναν τοπικό χρήστη με το όνομα admin (που είναι και administrator καθώς είναι ο πρώτος local)
  7. - μετά φτιάχνεις όσους τoπικούς χρήστες θέλεις κατά τα γνωστά (user, kostas, student κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...