rus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 22 ώρες πριν, random_dude είπε Εξακολουθείς να σχολιάζεις χωρίς να έχεις καταλάβει τι λέω και με κουράζεις. Δεν είναι θέμα ταξινόμησης. Είμαι στην σελίδα προϊόντος, όχι σε κατηγορία. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής ταξινόμησης αφού εξ' ορισμού εμφανίζονται τα καταστήματα βάσει τιμής. Και παρόλα αυτά βγαίνουν πάνω-πάνω δύο καταστήματα με μεγαλύτερη τιμή απλά και μόνο γιατί έχουν πληρώσει. Αυτό γίνεται πλέον σε πάρα πολλά προϊόντα. Πρώτα εμφανίζει τα χορηγούμενα και μετά τη κανονική λίστα. Και είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις αν δεν προσέξεις. Eσυ να δεις ποσο με κουραζεις, οταν τωρα θα χρειαστει να σου πω για 3η συνεχομενη φορα τι ισχυει. Οταν απευθυνθεις στον skroutz αναζητωντας ενα προϊον, ο skroutz θα σου δειξει by default απ το δημοφιλεστερο. Επειδη ομως ο skroutz πουλαει και οι ιδιος μεσω της πλατφορμας του, πανω-πανω θα σου δειξει το/τα καταστηματα απο τα οποια θα παρει για να σου δωσει, αν τελικα επιλεξεις αγορα μεσω skroutz. Aυτο που πληρωνουν τα συγκεκριμενα/συνεργαζομενα καταστηματα ειναι μια προμηθεια στον skroutz. O αγοραστης τι "να πατησει", επιλεγει τι και απο που θα αγορασει.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rus είπε Eσυ να δεις ποσο με κουραζεις, οταν τωρα θα χρειαστει να σου πω για 3η συνεχομενη φορα τι ισχυει. Οταν απευθυνθεις στον skroutz αναζητωντας ενα προϊον, ο skroutz θα σου δειξει by default απ το δημοφιλεστερο. Επειδη ομως ο skroutz πουλαει και οι ιδιος μεσω της πλατφορμας του, πανω-πανω θα σου δειξει το/τα καταστηματα απο τα οποια θα παρει για να σου δωσει, αν τελικα επιλεξεις αγορα μεσω skroutz. Aυτο που πληρωνουν τα συγκεκριμενα/συνεργαζομενα καταστηματα ειναι μια προμηθεια στον skroutz. O αγοραστης τι "να πατησει", επιλεγει τι και απο που θα αγορασει. Ρε μεγάλε, μπορείς να μου πεις που βλέπεις την επιλογή ταξινόμησης στην παρακάτω σελίδα: https://www.skroutz.gr/s/9983945/Adata-Ultimate-SU800-3D-SU800-SSD-256GB-2-5-SATA-III-ASU800SS-256GT-C.html Αφού είμαι στην σελίδα προϊόντος, τι θα πει πιο δημοφιλές; Τα δημοφιλή εμφανίζονται όταν είμαι σε κατηγορία. Όταν βλέπω ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ προϊόν δεν έχει νόημα να μου βγάλει το πιο δημοφιλές. Επίσης, από τα δύο καταστήματα που είναι πάνω-πάνω το ένα έχει και δικό του site, άρα δεν πουλάει αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας. Sponsored θα πει ότι πληρώνουν. Και βγαίνουν πάνω-πάνω ενώ δεν έχουν χαμηλότερες τιμές. Είναι διαφήμιση με άλλα λόγια. Γκε-γκε; Πόσο πιο απλά να στο πω δηλαδή; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από random_dude
rus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, random_dude είπε Ρε μεγάλε, μπορείς να μου πεις που βλέπεις την επιλογή ταξινόμησης στην παρακάτω σελίδα: https://www.skroutz.gr/s/9983945/Adata-Ultimate-SU800-3D-SU800-SSD-256GB-2-5-SATA-III-ASU800SS-256GT-C.html Αφού είμαι στην σελίδα προϊόντος, τι θα πει πιο δημοφιλές; Τα δημοφιλή εμφανίζονται όταν είμαι σε κατηγορία. Όταν βλέπω ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ προϊόν δεν έχει νόημα να μου βγάλει το πιο δημοφιλές. Επίσης, από τα δύο καταστήματα που είναι πάνω-πάνω το ένα έχει και δικό του site, άρα δεν πουλάει αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας. Sponsored θα πει ότι πληρώνουν. Και βγαίνουν πάνω-πάνω ενώ δεν έχουν χαμηλότερες τιμές. Είναι διαφήμιση με άλλα λόγια. Γκε-γκε; Πόσο πιο απλά να στο πω δηλαδή; Στη σελιδα αυτη υπαρχει ηδη ταξινομηση κατα αυξουσα τιμη. Ενταξει αυτο ειναι ενα συγκεκριμενο ειδος και οχι κατηγορια, αλλα δεν αλλαζει η ουσια του θεματος. Ακριβως κατω απο τα δυο πρωτα που εχουν την ενδειξη "sponsored" ειναι ολα τα υπολοιπα. Ποιος σε εμποδιζει λοιπον να ξεκινησεις την αναζητηση σου μετα απο αυτα τα δυο? Δεν ειπαμε oτι πουλάει αποκλειστικα μεσω πλατφορμας skroutz. Λογικο ειναι να πληρωνουν, αν δε παρει προμηθεια ο skroutz τοτε τι θα κερδισει? Δε σου αρεσει αυτο, μη παρεις μεσω skroutz, ή μην επισκεπτεσαι καθολου το skroutz, δε χρειαζεται να χτυπιεσαι, κανεις δε σε υποχρεωνει. 18 ώρες πριν, dtk-386 είπε Σε μπερδεύει παρόλα αυτά και πολλοί στην αρχή μη υποψιασμένοι θα την πατήσουν. Αυτό σας λέει. πως ακριβως θα την πατησουν? δεκαδες καταστηματα ειναι απο κατω, θα πρεπει να ειναι τυφλοι για να μη τα δουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rus είπε Στη σελιδα αυτη υπαρχει ηδη ταξινομηση κατα αυξουσα τιμη. Ενταξει αυτο ειναι ενα συγκεκριμενο ειδος και οχι κατηγορια, αλλα δεν αλλαζει η ουσια του θεματος. Ακριβως κατω απο τα δυο πρωτα που εχουν την ενδειξη "sponsored" ειναι ολα τα υπολοιπα. Ποιος σε εμποδιζει λοιπον να ξεκινησεις την αναζητηση σου μετα απο αυτα τα δυο? Δεν ειπαμε oτι πουλάει αποκλειστικα μεσω πλατφορμας skroutz. Λογικο ειναι να πληρωνουν, αν δε παρει προμηθεια ο skroutz τοτε τι θα κερδισει? Δε σου αρεσει αυτο, μη παρεις μεσω skroutz, ή μην επισκεπτεσαι καθολου το skroutz, δε χρειαζεται να χτυπιεσαι, κανεις δε σε υποχρεωνει. Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ότι τα sponsored είναι διαφημίσεις. Δεν είναι θέμα προμήθειας, και πριν τα sponsored μια χαρά προμήθειες έπαιρνε το skroutz όπως συνεχίζει να παίρνει και τώρα. Απλά τώρα αν πληρώσεις σε βγάζει πάνω-πάνω ανεξάρτητα από το αν είσαι φθηνότερος ή όχι. Εμένα αυτό μου φαίνεται αρπαχτή που καταστρατηγεί όλη την λειτουργικότητα του site. Κι από ότι φαίνεται δεν είμαι και ο μόνος. Και δεν χτυπίεμαι, συζήτηση κάνουμε. Μην γίνεσαι ο κλασικός ελληνάρας που θέλει να κάνει διαρκώς τον έξυπνο. Εγώ δεν σου είπα τι να κάνεις και τι να μην κάνεις. Αλλά μιας και το θέτεις έτσι να σου πω τι έχω κάνει. Έχω εγκαταστήσει ένα plugin (uMatrix) που κόβει όλα τα 1st party JavaScripts και το skroutz παίρνει τα @@ μου κάθε φορά που αγοράζω κάτι μέσα από αυτό γιατί δεν φορτώνει ο κώδικας που κάνει tracking το session. Αυτά κι ελπίζω να το λήξουμε εδώ γιατί πολύ το κουράσαμε. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από random_dude
gorge18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, random_dude είπε Μην γίνεσαι ο κλασικός ελληνάρας 7 ώρες πριν, random_dude είπε Έχω εγκαταστήσει ένα plugin ... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, gorge18 είπε ... Σου 'χω νέα. Plugin εγκαθιστούν όλοι οι χρήστες για διάφορες χρήσεις. Δοκίμασε το, σε forum τεχνολογίας είμαστε εξάλλου.
rus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, random_dude είπε Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ότι τα sponsored είναι διαφημίσεις. Δεν είναι θέμα προμήθειας, και πριν τα sponsored μια χαρά προμήθειες έπαιρνε το skroutz όπως συνεχίζει να παίρνει και τώρα. Απλά τώρα αν πληρώσεις σε βγάζει πάνω-πάνω ανεξάρτητα από το αν είσαι φθηνότερος ή όχι. Εμένα αυτό μου φαίνεται αρπαχτή που καταστρατηγεί όλη την λειτουργικότητα του site. Κι από ότι φαίνεται δεν είμαι και ο μόνος. Και δεν χτυπίεμαι, συζήτηση κάνουμε. Μην γίνεσαι ο κλασικός ελληνάρας που θέλει να κάνει διαρκώς τον έξυπνο. Εγώ δεν σου είπα τι να κάνεις και τι να μην κάνεις. Αλλά μιας και το θέτεις έτσι να σου πω τι έχω κάνει. Έχω εγκαταστήσει ένα plugin (uMatrix) που κόβει όλα τα 1st party JavaScripts και το skroutz παίρνει τα @@ μου κάθε φορά που αγοράζω κάτι μέσα από αυτό γιατί δεν φορτώνει ο κώδικας που κάνει tracking το session. Αυτά κι ελπίζω να το λήξουμε εδώ γιατί πολύ το κουράσαμε. Τα αποκαλεις διαφημισεις επειδη εχουν το σημα "sponsored", δεν αλλαζει κατι επι της ουσιας, ειναι καταστηματα οπως και τα αλλα με τις μνημες αυτες, απλα μπαινουν απο πανω. Προσπερασε τα λοιπον, δε χρειαζεται να χτυπιεσαι. Δεν κανω καποιον... εξυπνο, τα δεδομενα περιγραφω, σε αντιθεση με σενα που εμφανιζεσαι εξαλλος και με κωμικες εκφρασεις τυπου "γκεγκε". Εδω συζηταμε και προτεινουμε πραγματα, δε θα πρεπει να νιωθεις οτι σου λενε "τι να κανεις και τι να μη κανεις". 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις