smpt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Backpacker είπε Δεν έχει καλύτερες τιμές για να το κάνω αυτό. Άντε να έχει μια στα πόσα που θα ψάξω. Στο σκρουτζ έχω και συνδρομή ετήσια που σε παραγγελίες απο 20 ευρώ και πάνω (απο διαφορετικά μαγαζιά μάλιστα) έχω δωρεάν μεταφορικά. Είναι πολύ πιο εύχρηστο και ανώτερο σαν site το σκρουτζ. παπαλα εδω και πολυ καιρο Δωρεάν αποστολές από χιλιάδες καταστήματα Πρόσθεσε προϊόντα στο καλάθι σου από ένα ή περισσότερα καταστήματα και θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή άνω των 15€!* Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από smpt 2
li@m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, smpt είπε παπαλα εδω και πολυ καιρο Δωρεάν αποστολές από χιλιάδες καταστήματα Πρόσθεσε προϊόντα στο καλάθι σου από ένα ή περισσότερα καταστήματα και θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή άνω των 15€!* Ισχύει για παλαιότερες συνδρομές. Πρέπει να μπήκαν μέσα με τα μπουνια.. Εχω ακόμα ενεργή συνδρομή με το παλιό τρόπο υπολογισμού και οφείλω να ομολογήσω πως έχει βολέψει άπειρα. Εννοείται δεν θα ανανεώσω με τους νέους όρους. Μακάρι το BP να κάνει κάτι αντίστοιχο 2
apostolispd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, li@m είπε Εχω ακόμα ενεργή συνδρομή με το παλιό τρόπο υπολογισμού και οφείλω να ομολογήσω πως έχει βολέψει άπειρα. Εννοείται δεν θα ανανεώσω με τους νέους όρους. Κι εγώ με το παλιό είχα, αλλά είδα ότι με συνέφερε περισσότερο το καινούριο και το άλλαξα. Με το παλιό έψαχνα κάθε φορά τι μ***κιούλα των €3-4 να βάλω για να φτάσω το 20άρικο. 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Φαντάζομαι μέχρι κάποιου χρηματικού ορίου. Και να υπάρχει όριο, πάλι γλυτώνεις την αναμονή και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω άμεσα (έτσι λένε τουλάχιστον, δεν το έχω χρησιμοποιήσει). Δεν το συζητάμε, με 3-5 παραγγελίες/έτος έχεις βγάλει το κόστος της συνδρομής από τα μεταφορικά και έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση (όχι, δε δουλεύω στο σκρουτζ ). 1
txcellas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Αυτο με τη συνδρομη για δωρεαν μεταφορικα πραγματικα μου εχει σωσει χρηματα. Εχει τυχει να παρω προιοντα απο Αλεξανδρουπολη και αθηνα να ειναι διαφορετικοι οι διανομεις και να γλιτωσω τα μεταφορικα. Νομιζω οτι εχω βγαλει τα λεφτα μου με τις παραγγελιες που εκανα. Στανταρ μελλοντικα θα αυξησουν το ποσο αυτο!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Το best price έχει πολύ χειρότερη κατηγοριοποίηση και η αναζήτηση του είναι για κλάμματα μπροστά στου skroutz όταν ψάχνεις κάτι γενικό. Επίσης έχει πολύ λιγότερα προϊόντα. Κατά τα άλλα ναι βρίσκεις φθηνότερα κάποιες φορές, οπότε αν ξέρεις τι θες και δε σε νοιάζει το καλάθι του skroutz, είναι καλό να ρίχνεις μια ματιά και εκεί. Υπάρχουν άλλα δύο, το shopflix και το public marketplace αλλά είναι αρκετά χειρότερα σε όλα (ειδικά το shopflix είναι προς το παρόν για πέταμα). Επίσης σε λίγους μήνες φαίνεται να έρχεται η Klarna στην Ελλάδα. Αν και δεν είμαι σίγουρος τι υπηρεσίες θα φέρει, πιστεύω θα κλέψει σημαντικό μερίδιο αγοράς.
kastorianos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Πέρσι πού ήθελα νά πάρω κινητό γιά τό ίδιο μοντέλο από τό ίδιο κατάστημα τό best ήταν αρκετά πιό φτηνό από τόν skroutz.Το πήρα τελικά από τό κατάστημα απέυθείας πού ήταν η πιό φτηνή λύση. 2
Lightning_md Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, apostolispd είπε Kαι να υπάρχει όριο, πάλι γλυτώνεις την αναμονή και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω άμεσα (έτσι λένε τουλάχιστον, δεν το έχω χρησιμοποιήσει). Δεν το συζητάμε, με 3-5 παραγγελίες/έτος έχεις βγάλει το κόστος της συνδρομής από τα μεταφορικά και έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση (όχι, δε δουλεύω στο σκρουτζ ). Μία λύση είναι να βρεις 1-2 φιλαράκια και να πάρετε τη συνδρομή μαζί. Εκεί σίγουρα δε θα βγεις χαμένος, ούτε θα "αναγκάζεσαι" να κάνεις παραγγελείες ώστε να βγάλεις κάποιο κέρδος. Εκτός και αν αγοράζεις πολύ συχνά, οπότε σε συμφέρει και μόνος σου σαν υπηρεσία.
Backpacker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκανα την συνδρομή Skroutz Plus λίγες μέρες (19 νοεμβριου εκανα εγώ και 23 άλλαξε) πριν αλλάξει η κατάσταση και μου ήρθε ειδοποίηση αν ήθελα να γινόταν και η δική μου συνδρομή με τον νέο τροπο (δωρεαν παραγγελια για ελαχιστη παραγγελια 15 ευρώ ανά καταστημα αντί 20 ευρώ αθροστικά από πολλά). Επειδή αγοράζω συχνά μικροπράγματα από διαφορετικά μαγαζιά συμφέρει τρελά ο παλιος τρόπος που έχω. 20 ευρώ ελάχιστη για παραγγελίες απο διαφορετικα μαγαζια που είναι σε διαφορετικες πόλεις είναι πραγματικά κλεψιά. Για αυτό το αλλάξανε κιόλας γιατί σίγουρα μπαίνανε μέσα με μπούνια! Παίρνω 2-3 πράγματα τον 10- ευρώ απο κατάστημα στην Πάτρα και άλλα τόσα από κατάστημα στην Κω και δεν πλήρωνω μεταφορικά ούτε σεντ! Με τον νέο τρόπο όταν λήξει η συνδρομή μου (τον Νοέμβρη δλδ) συμφέρει μόνο αν το μοιραστείς. Εγώ πχ επειδή θα το μοιραστώ με την αδερφή μου και την μάνα μου (μένουμε σε 3 διαφορετικες πόλεις) πάλι θα μας συμφέρει. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Backpacker 4
Hapatingo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 11 hours ago, Istoselidas said: Το best price έχει πολύ χειρότερη κατηγοριοποίηση και η αναζήτηση του είναι για κλάμματα μπροστά στου skroutz όταν ψάχνεις κάτι γενικό. Επίσης έχει πολύ λιγότερα προϊόντα. Κατά τα άλλα ναι βρίσκεις φθηνότερα κάποιες φορές, οπότε αν ξέρεις τι θες και δε σε νοιάζει το καλάθι του skroutz, είναι καλό να ρίχνεις μια ματιά και εκεί. Υπάρχουν άλλα δύο, το shopflix και το public marketplace αλλά είναι αρκετά χειρότερα σε όλα (ειδικά το shopflix είναι προς το παρόν για πέταμα). Επίσης σε λίγους μήνες φαίνεται να έρχεται η Klarna στην Ελλάδα. Αν και δεν είμαι σίγουρος τι υπηρεσίες θα φέρει, πιστεύω θα κλέψει σημαντικό μερίδιο αγοράς. https://www.insider.gr/epiheiriseis/203117/mikrodaneia-se-katanalotes-kai-kefalaio-kinisis-stoys-emporoys-ta-epomena?amp
apostolispd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lightning_md είπε 1-2 φιλαράκια Το θέμα είναι ότι ήδη κάνω παραγγελίες σε 2-3 διευθύνσεις (πχ να πάει κάτι στη μάνα μου), οι οποίες βέβαια πληρώνονται όλες από την ίδια κάρτα. Να βάλω κι άλλους 1-2, να κάνουν κι αυτοί το ίδιο, κάποια στιγμή στο σκρουτζ ίσως αποφασίσουν ότι είναι παραβίαση (ή παράβαση;) των όρων χρήσης. Το προανέφερα, δεν είναι μόνο το οικονομικό συμφέρον, είναι και η ευκολία και εξασφάλιση της συναλλαγής. Δεν θεωρώ ότι τα €10-12/χρόνο που θα γλυτώσω αξίζουν τόσο. Edit: Ξαναδιαβάζοντας την απάντησή σου, κατάλαβα ότι κάπου παρεξηγήθηκα: Το θέμα μου με το παλιό skroutz plus ήταν ότι συχνά παράγγελνα κάτι των €15 και έτρωγα την ώρα μου τι άλλο των €5 να πάρω για να πιάσει τόπο η συνδρομή. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από apostolispd 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, Hapatingo είπε https://www.insider.gr/epiheiriseis/203117/mikrodaneia-se-katanalotes-kai-kefalaio-kinisis-stoys-emporoys-ta-epomena?amp Το έχω υπόψη μου και μου φαίνεται βιαστική κίνηση για να προλάβει τον ανταγωνισμό που έρχεται. Επίσης νομίζω πρέπει να γίνει τράπεζα για να βάλει το "buy now pay later". Θα δείξουν οι επόμενοι μήνες, μόνο θετικό το βλέπω πάντως που μπαίνουν κι άλλοι μεγάλοι παίχτες.
Hapatingo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 19 minutes ago, Istoselidas said: Το έχω υπόψη μου και μου φαίνεται βιαστική κίνηση για να προλάβει τον ανταγωνισμό που έρχεται. Επίσης νομίζω πρέπει να γίνει τράπεζα για να βάλει το "buy now pay later". Θα δείξουν οι επόμενοι μήνες, μόνο θετικό το βλέπω πάντως που μπαίνουν κι άλλοι μεγάλοι παίχτες. Θεώρησα ότι μπορεί να γίνει μέσω συνεργασίας με την klarna. Πάντως θα ήθελα να δω και τον τρόπο επαλήθευσης ότι δεν χρωστάς τίποτα και ότι μπορείς να συμμετέχεις σε αγορά BNPL. 2
Kostasallinone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Η skroutz έχει σχεδόν εξαγοράσει την everypay.gr και αναπτύσσει την courier που έχει. Έχει δηλαδή έτοιμο σύστημα πληρωμών, συν ότι η CVC Capital Partners συνεχίζει να επενδύει στην skroutz. Τα πλάνα του skroutz λένε ότι ετοιμάζουν αποθήκες για stock άλα amazon. Εάν πραγματοποιηθούν αυτά που λένε τότε μόνο ο ερχομός της amazon στην Ελλάδα θα ήταν σοβαρός ανταγωνιστής. Το bestprice ίσως ο παλαιότερος ανταγωνιστής έχει μείνει στάσιμος. Απλά και μόνο μια σελίδα αναζήτησης τιμών, είναι παλιό μοντέλο ανάπτυξης.
li@m Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Βρε έχουν μπει μέσα από το παλαίο τρόπο, που το νέο κόστος χρήσης της υπηρεσίας για ένα έτος θα είναι λιγότερο από την ζημιά που έχουν.. Ευχαριστώ πολύ σκρουτζ δεν θα πάρω..
mindreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Ποσο κοστιζει το skroutz plus; Το νεο εννοω. Και γιατι δεν αξιζει; Ή ποτε /σε ποια περιπτωση αξιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις