fragma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Aγόραζα πάντα από eshops μέσω Skroutz θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών στην Ελλάδα, αλλα έπεσα τυχαία στο Bestprice και πρόσεξα ότι βρίσκει χαμηλότερες τιμές αγοράς σε πολλά προϊόντα όπως κινητά σε κάποια eshops που δεν τα βγάζει καθόλου το Σκρούτζ. Τι συμβαίνει; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από fragma
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Τι να συμβαίνει; Το Best Price είναι (πολύ) λιγότερο γνωστή πλατφόρμα, οπότε ζητάει λιγότερα. Συνεπώς τα μαγαζιά που ΔΕΝ είναι (και) στο Skroutz, έχουν την πολυτέλεια να κόψουν κάτι παραπάνω. 9
czarjuly Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Όντως υπάρχουν περισσότερα μαγαζιά στο best price αλλά μπορεί και να είναι επίφοβα από άποψη κριτηρίων ,δε ξέρω λέω εγώ τωρα 4
Backpacker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Το κακό στο Bestprice είναι οτι δεν έχουν αρκετές κριτικές τα προιόντα ώστε να βγάλεις μια άκρη τι είναι καλό/αξιοπιστο για να το παραγγείλεις. 3
LongTom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Backpacker είπε Το κακό στο Bestprice είναι οτι δεν έχουν αρκετές κριτικές τα προιόντα ώστε να βγάλεις μια άκρη τι είναι καλό/αξιοπιστο για να το παραγγείλεις. Σε αυτό κράτα μικρό καλάθι, γιατί είδαμε και τι χάρες κάνει το skroutz με σβησίματα κακών κριτικών. 22
Backpacker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, LongTom είπε Σε αυτό κράτα μικρό καλάθι, γιατί είδαμε και τι χάρες κάνει το skroutz με σβησίματα κακών κριτικών. Χάρες κάνει σε κριτικές καταστημάτων. Εγώ μιλάω για κριτικές προιόντων. Εκεί τι χάρη να κάνει στην Samsung ή στην Adidas? Στα προιόντα όλες οι κριτικές ανεβαίνουν.
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Backpacker είπε Το κακό στο Bestprice είναι οτι δεν έχουν αρκετές κριτικές τα προιόντα ώστε να βγάλεις μια άκρη τι είναι καλό/αξιοπιστο για να το παραγγείλεις. Δες τις κριτικές στο skroutz, αγόρασε από το bestprice, όχι; 12 2
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δες τις κριτικές στο skroutz, αγόρασε από το bestprice, όχι; 3
Backpacker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δες τις κριτικές στο skroutz, αγόρασε από το bestprice, όχι; Δεν έχει καλύτερες τιμές για να το κάνω αυτό. Άντε να έχει μια στα πόσα που θα ψάξω. Στο σκρουτζ έχω και συνδρομή ετήσια που σε παραγγελίες απο 20 ευρώ και πάνω (απο διαφορετικά μαγαζιά μάλιστα) έχω δωρεάν μεταφορικά. Είναι πολύ πιο εύχρηστο και ανώτερο σαν site το σκρουτζ. 1
Muchacho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως το φίλτρο "Κοντά μου (20 χλμ)" του Bestprice το έχω λατρέψει... 7
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Ισχύουν όλα όσα ειπώθηκαν. Εγω κοιτάω και τις 2 αλλά επιλέγω κριτική μέσω skroutz. Έχω αφήσει άπειρες κριτικές στο skroutz και δεν μου έχουν σβήσει ούτε μια.
basilis_k6 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 τα κοιτάς και τα δυο και τελικά παιρνεις τηλέφωνο γιατι τα μισά μαγαζιά δεν εχουν τίποτα απο όσα λενε. το bp εχει οντως χαμηλότερες τιμες λογο fee. 2 1
apostolispd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τα μισά μαγαζιά δεν εχουν τίποτα απο όσα λενε Το καλό με τη συνδρομή που αναφέρθηκε πιο πάνω (skroutz plus) είναι ότι, αν το κατάστημα τελικά δεν έχει την άμεση διαθεσιμότητα που δήλωσε, η παραγγελία πάει στο επόμενο χωρίς επιπλέον χρέωσή σου.
SilentVoice Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Όσοι ψωνίζετε συνήθως από το καλάθι του Σκρουτζ, να κοιτάτε και τις σελίδες των καταστημάτων καμιά φορά. Μου έχει συμβεί σε 2-3 αγορές , να πετύχω καλύτερη τιμή από το κατάστημα, καθώς έδινε π.χ. 5€ κουπόνι ή 10-20% έκπτωση με εγγραφή σε newsletter ή πρώτη αγορά. 6
DownUNDERground Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, apostolispd είπε Το καλό με τη συνδρομή που αναφέρθηκε πιο πάνω (skroutz plus) είναι ότι, αν το κατάστημα τελικά δεν έχει την άμεση διαθεσιμότητα που δήλωσε, η παραγγελία πάει στο επόμενο χωρίς επιπλέον χρέωσή σου. Φαντάζομαι μέχρι κάποιου χρηματικού ορίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις