Προς το περιεχόμενο

Skroutz vs Bestprice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aγόραζα πάντα από eshops μέσω Skroutz θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών στην Ελλάδα, αλλα έπεσα τυχαία στο Bestprice και πρόσεξα ότι βρίσκει χαμηλότερες τιμές αγοράς σε πολλά προϊόντα όπως κινητά σε κάποια eshops που δεν τα βγάζει καθόλου το Σκρούτζ. Τι συμβαίνει;

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.

Τι να συμβαίνει; Το Best Price είναι (πολύ) λιγότερο γνωστή πλατφόρμα, οπότε ζητάει λιγότερα. Συνεπώς τα μαγαζιά που ΔΕΝ είναι (και) στο Skroutz, έχουν την πολυτέλεια να κόψουν κάτι παραπάνω.

• Like 9
Δημοσ.

Το κακό στο Bestprice είναι οτι δεν έχουν αρκετές κριτικές τα προιόντα ώστε να βγάλεις μια άκρη τι είναι καλό/αξιοπιστο για να το παραγγείλεις. 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Backpacker είπε

Το κακό στο Bestprice είναι οτι δεν έχουν αρκετές κριτικές τα προιόντα ώστε να βγάλεις μια άκρη τι είναι καλό/αξιοπιστο για να το παραγγείλεις. 

Σε αυτό κράτα μικρό καλάθι, γιατί είδαμε και τι χάρες κάνει το skroutz με σβησίματα κακών κριτικών.

• Like 22
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LongTom είπε

Σε αυτό κράτα μικρό καλάθι, γιατί είδαμε και τι χάρες κάνει το skroutz με σβησίματα κακών κριτικών.

Χάρες κάνει σε κριτικές καταστημάτων. Εγώ μιλάω για κριτικές προιόντων. Εκεί τι χάρη να κάνει στην Samsung ή στην Adidas? 
Στα προιόντα όλες οι κριτικές ανεβαίνουν. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Δες τις κριτικές στο skroutz, αγόρασε από το bestprice, όχι;

• Like 12
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Δες τις κριτικές στο skroutz, αγόρασε από το bestprice, όχι;

Δεν έχει καλύτερες τιμές για να το κάνω αυτό. Άντε να έχει μια στα πόσα που θα ψάξω.
Στο σκρουτζ έχω και συνδρομή ετήσια που σε παραγγελίες απο 20 ευρώ και πάνω (απο διαφορετικά μαγαζιά μάλιστα) έχω δωρεάν μεταφορικά.

Είναι πολύ πιο εύχρηστο και ανώτερο σαν site το σκρουτζ. 

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύουν όλα όσα ειπώθηκαν. 

Εγω κοιτάω και τις 2 αλλά επιλέγω κριτική μέσω skroutz.

Έχω αφήσει άπειρες κριτικές στο skroutz και δεν μου έχουν σβήσει ούτε μια. 

Δημοσ.

τα κοιτάς και τα δυο και τελικά παιρνεις τηλέφωνο γιατι τα μισά μαγαζιά δεν εχουν τίποτα απο όσα λενε. το bp εχει οντως χαμηλότερες τιμες λογο fee. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

τα μισά μαγαζιά δεν εχουν τίποτα απο όσα λενε

Το καλό με τη συνδρομή που αναφέρθηκε πιο πάνω (skroutz plus) είναι ότι, αν το κατάστημα τελικά δεν έχει την άμεση διαθεσιμότητα που δήλωσε, η παραγγελία πάει στο επόμενο χωρίς επιπλέον χρέωσή σου.

Δημοσ.

Όσοι ψωνίζετε συνήθως από το καλάθι του Σκρουτζ, να κοιτάτε και τις σελίδες των καταστημάτων καμιά φορά.

Μου έχει συμβεί σε 2-3 αγορές , να πετύχω καλύτερη τιμή από το κατάστημα, καθώς έδινε π.χ. 5€ κουπόνι ή 10-20% έκπτωση με εγγραφή σε newsletter ή πρώτη αγορά.

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, apostolispd είπε

Το καλό με τη συνδρομή που αναφέρθηκε πιο πάνω (skroutz plus) είναι ότι, αν το κατάστημα τελικά δεν έχει την άμεση διαθεσιμότητα που δήλωσε, η παραγγελία πάει στο επόμενο χωρίς επιπλέον χρέωσή σου.

Φαντάζομαι μέχρι κάποιου χρηματικού ορίου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...