Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι θα κανει καποιος αλλος. Εγω σου απαντησα στο ερωτημα που εθεσες που ειχες εστιασει στο "Περαν του νόμιμου και παράνομου" Ε λοιπον εγω. Θα κανω διαχωρισμο στο νομιμο και παρανομο, και δεν θα ενοχλησω το νομιμο παρκινγκ, αλλα αντιθετως στο παρανομο θα το τραβηξω οσο παει. Τις προαλλες παρκαρα νομιμα στο περιστερι εξω απο ενα μαγαζι και βγαινει μια θειτσα να μου την πει που τολμησα και παρκαρα αναμεσα στις διαφημιστικες πινακιδες του μαγαζιου της που ειχε βαλει για να καβατζωνει θεση για τυχον πελατες της αλλα και για μουρη. Το επιχειρημα της ηταν "μα τοσα χρονια ειμαι εδω και δεν εχει παρκαριε ποτε κανεις" Ε η απαντηση μου ηταν "καιρος να αλλαξει αυτο" Συνεχισε τις υστεριες μεχρι που φωναξα τη τροχαια. Το ιδιο και με εναν αλλον στον πειραια που ειχε βαλει σκαμνι για να κραταει θεση για τη παρτη του και με πετυχε την ωρα που το εβγαζα. Απο τη στιγμη που δεν ειμαι παντα νομιμος στο παρκαρισμα μου, δεν ανεχομαι τιποτα αλλο. Οποτε ειτε καλεσω τροχαια , ειτε παιξω μπουνιες μαζι τους, ειναι δεδομενο πως θα βγουνε χαμενοι. Παλι άσχετα παράδειγματα.Δεν έκλεισες κανέναν. Αν παρεμποδιζεις την έξοδο οχήματος, τρως προστιμο,επειδη αυτό είναι παράνομο.Τελος. Αν ο άλλος έχει παράνομο παρκινγκ, τρώει και αυτός προστιμο, ΑΝ τον κυνηγήσεις. Είναι δικαίωμα σου να τον καταγγείλεις. Αν θέλεις να παίξεις μπουκέτα, ίσως να τις φάς εσύ. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στην πολυκατοικία απέναντί μας, έχουν καβατζώσει 6 (ΕΞΙ!) εισοδο/εξόδους και μια ακόμα πονηρή , ακριβώς μπροστά στα κουδούνια της πολυκατοικίας. Εληνάρες με ενα "λ" και μπατριώτες φουλ, αλλά για πινακίδα με αρ. αδείας ούτε λόγος. Οποιος σταματούσε για 5 λεπτά να ξεφορτώσει κάτι, πχ. μεταφορική, κουριερ κτλ, όλο και κάποιος θα βγει να φωνάζει για νόμους, αστυνομίες κτλ. Εικοσιπέντε χρόνια πάει αυτό το βιολί, ε λοιπόν ξυπνάω ορεξάτος ένα πρωι και... Σε μια εβδομάδα σφραγίσανε τις 4 απο τις 6 "πόρτες", βάλανε ταμπέλες, βάψανε γραμμές στο πεζοδρόμιο και έγιναν άνθρωποι. Σορρυ νοτ Σορρυ. 8 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, jmmys είπε Παλι άσχετα παράδειγματα.Δεν έκλεισες κανέναν. Αν παρεμποδιζεις την έξοδο οχήματος, τρως προστιμο,επειδη αυτό είναι παράνομο.Τελος. Αν ο άλλος έχει παράνομο παρκινγκ, τρώει και αυτός προστιμο, ΑΝ τον κυνηγήσεις. Είναι δικαίωμα σου να τον καταγγείλεις. Αν θέλεις να παίξεις μπουκέτα, ίσως να τις φάς εσύ. Δεν παρεμποδιζω εξοδο οχηματος. Αλλα αν το παρκινγκ ειναι παρανομο και δεν εχει οχημα μεσα, δεν παρεμποδιζω καμια εξοδο. Η παρεμποδιση εισοδου σε παρανομο παρκινγκ δεν ειναι παρανομη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σωστά έγραψε ο Ντινάρας ότι επιτρέπεται είσοδος έως L/2 ή τουλάχιστον 6μ. Αυτό όμως είναι ανά πρόσωπο και μπορεί να ξεπεραστεί με έγκριση μιας επιτροπής. Στην πολυκατοικία μου τα 10μ από τα 12μ είναι ράμπες και είναι νόμιμες. Άρα ας μην είμαστε απόλυτοι και αρχίσουμε τα μπουνίδια με όποιον βρούμε. Επίσης, ορισμένες προδιαγραφές για είσοδο-έξοδο οχημάτων που αναφέρθηκαν αφορούν τη λεγόμενη "κυκλοφοριακή σύνδεση" σε εκτός σχεδίου περιοχές, όπου χρειάζεται μελέτη ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία. Αφορά κυρίως σε βενζινάδικα, βιομηχανίες κλπ - υπό προϋποθέσεις πλέον και σε κατοικίες εκτός σχεδίου. Εφόσον στην πολεοδομική άδεια φαίνονται οι είσοδοι, δεν προβλέπεται επιπλέον άδεια από το δήμο. Εάν ορισμένοι δήμοι έχουν διαδικασία χορήγησης αδειών έναντι αντιτίμου, αυτές κανονικά είναι για άλλες περιπτώσεις (εκτός πολεοδ. άδειας, αν δεν υπάρχει άδεια κ.ά.). Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Philippe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Εδώ είναι η πρόσοψη της πολυκατοικίας που έμενα. Υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης, ο 1 που οδηγεί σε πυλωτή 6 θέσεων και ο 2 που οδηγεί σε υπόγειο πάρκινγκ άλλων 6 θέσεων. Εγώ θεωρώ πως βάση της νομοθεσίας, ο ένας από τους δύο ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχει. Σωστά ή κάνω λάθος; Αν παίζει ρόλο, η κατασκευή της πολυκατοικίας είναι του 2005. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 On 19/02/2022 at 16:51, GaGaS_Thess said: Ο τυπος το παρατησε παιδια κάθετα μπροστά στην είσοδο της πυλωτης κλείνοντας την. Πάνω στο πεζοδρομιο οι 2 ρόδες. Τώρα έχει φυγει και το έχει βάλει απέναντι παλι κλείνοντας την απέναντι οικοδομή....... Απίστευτα πραγματα . Την επόμενη φορά θα καλέσω αστυνομία και ότι γίνει ας γίνει. Αυτό το είμαι μάγκας και παραταω όπου θέλω το κολο αμάξι μου είναι που μου την σπάει Μην καλέσεις αστυνομία γιατί θα είσαι ο ύποπτος όταν αναμενόμενα κάποιος θα του χαρακώσει το αμάξι. Δεν λέω βέβαια ότι πρέπει να φορέσεις μάσκα-μαύρο γυαλί και να του το χαρακώσεις στα μουλωχτά σε καμία περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως εγώ το έχω ξαναγράψει .Ευχηθείτε να μην αρρωστήσει κανείς και χρειαστεί επείγουσα μεταφορά σε νοσοκομείο και βρει την είσοδο του πάρκινγκ κλεισμένη από ξένο όχημα .Έγινε στην γειτονιά μας και κατέβηκαν τέσσερις μαντραχαλαίοι ,μετακίνησαν το αυτοκίνητο και βγήκε ο άλλος . Όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης , πάνω από 70 κλασσικά , είπε ότι ήταν σε επίσκεψη σε ένα σπίτι γνωστών δύο τετράγωνα παρακάτω αλλά δεν έβρισκε που να παρκάρει και τον βόλεψε το άνοιγμα που είχε το πεζοδρόμιο . Πως δεν τον λιντζάρανε είναι θαύμα . Του κράτησαν τα στοιχεία κλασσικά και νομίζω είναι στα δικαστήρια γιατί του κάναν αγωγή αποζημίωσης . Και κάτι άλλο , που προβλέπεται ότι επιτρέπεται γενικά να παρκάρουμε στους δρόμους ? Οι δρόμοι ,είτε τοπικοί είτε κεντρικοί είναι για την κυκλοφορία των οχημάτων όχι για το παρκάρισμα δεξιά και αριστερά .Οι θέσεις πάρκινγκ μέσα στα σπίτια είναι για στάθμευση. Άλλο αν στην πράξη , στο ελλαδιστάν του άρπα κόλα , δεν φτιάχτηκαν θέσεις στάθμευσης στα σπίτια , ή όσες φτιάχτηκαν γίνανε γκαρσονιέρες . 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, evkar είπε Και κάτι άλλο , που προβλέπεται ότι επιτρέπεται γενικά να παρκάρουμε στους δρόμους ? Από το άρθρο 34 του ΚΟΚ: 1) Η στάση και η στάθμευση επιτρέπονται, αν δεν δημιουργείται εξ αυτών κίνδυνος ή παρακώλυση της κυκλοφορίας και αν δεν υπάρχουν σχετικές απαγορευτικές πινακίδες ή διαγραμμίσεις. Και γενικότερα από την φιλελεύθερη αρχή (ό,τι δεν απαγορεύεται επιτρέπεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Περαν του νόμιμου και παράνομου ποιος λογικός άνθρωπος παρκάρει και με ποια λογική μπροστά σε ενα γκαράζ που μέσα βλέπει ένα αυτοκίνητο ή καταλαβαίνει οτι κάποιος θα μπει στο πάρκινγκ και τον κλείνει. Απλα ειναι κάτι παρόμοιο με τα σήματα του κοκ, δεν το είδα, δεν περίμενα να έρθεις, έτρεχες κλπ και τέλος στα @@ και το πάρκινγκ σου και το στοπ. βρε παρκαρε αν ειναι για λιγο και κατι σου ετυχε . Απεναντι μου πχ εχει φαρμακειο το καταλαβαινω να καιγεσαι να πας εκει και να μην βρισκεις παρκαρισμα να το αφησεις και να κλεισεις την πυλωτη αφησε και ενα τηλεφωνο πανω αν χρειαστει να σε βρω και ΟΚ σε 10 -15 λεπτα θα επιστρεψεις . Ασε που θα ακουσεις κορναρισμα και θα εχεις τον νου σου .... Εδω ο τυπος το αφησε μιση μερα το αυτοκινητο του σαν να μην συμβαινει τιποτα !!!!!!!!!!! Χθες απογευμα πετυχαινω στην εισοδο τον κυριο που μενει στον 1ο . Αυτουνου το αυτοκινητο ηταν μεσα στην πυωλτη και δεν μπορουσε να φυγει . Μου λεει πωπω χαμος προχθες σηκωσες ολη την γειτονια στο ποδι με τα κορναρισματα σου και αυτος που ειχε το αυτοκινητο δεν εμφανιστηκε . Τον λεω τι να σου πω ρε Σταυρο ντροπη του του καραγκιοζη . Εκεινη την στιγμη απο την απεναντι πολυκατοικια κατεβαινει μια <<κυρια>> χωρισμενη 50-55 χρονων η οποια κατω απο το σπιτι της ΠΑΝΤΑ εχει καφασια και τελαρα και τα βγαζει οταν παρκαρει το αυτοκινητο της . Αν κανεις κανενα λαθος και πας να παρκαρεις το δικο σου βγαινει στο μπαλκονι και σε περναει γενεες 14 ..... Οσο εγω μιλαω με τον Σταυρο στριβει μεσα στο στενο μας ενα Citroen C3 γαλαζιο σταματαει μπροστα της μπαινει η τυπισσα μεσα του δινει ενα φιλι και φευγουν..................Οι πινακιδες ηταν αυτες που ειχε κλεισει την πυλωτη μας...... Ο τυπος ηταν ο γκομενος της ..... ! Το απογευμα μολις παω σπιτι μαντεψτε τι θα γινει για τα καφασια και τα τελαρα της............. ! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Greektrooper είπε Εδώ είναι η πρόσοψη της πολυκατοικίας που έμενα. Υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης, ο 1 που οδηγεί σε πυλωτή 6 θέσεων και ο 2 που οδηγεί σε υπόγειο πάρκινγκ άλλων 6 θέσεων. Εγώ θεωρώ πως βάση της νομοθεσίας, ο ένας από τους δύο ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχει. Σωστά ή κάνω λάθος; Αν παίζει ρόλο, η κατασκευή της πολυκατοικίας είναι του 2005. Μια χαρα νομιμο ειναι το συγκεκριμενο. Τις παρανομιες στα παρκινγκ δε τις κανουν μονο καγκουρες.Τις κανουν οι περιεργοι και ειναι αρκετοι. Η πλειοψηφια των παρανομων παρκινγκ κανει μπαμ.Στην πολεοδομικη αδεια θα φαινεται το παρκινγκ που ηταν σχεδιασμενο οταν χτιστηκε η πολυκατοικια.Σε πολυκατοικιες του 70 και 80 που κανουν μετατροπη τη πυλωτη και κανουν ολη τη προσοψη εισοδο,κανει μπαμ οτι δεν ειναι νομιμο. Σε τετοιες περιπτωσεις παω και εγω και παρκαρω οταν δε βρισκω θεση.Προσωπικα εχω σταμπαρει 2-3 τετοια καραμπινατα παρανομα και αν δε βρισκω θεση παω και το βαζω.Και ας βγει να μου πει τιποτα κανενας. Οσο αφορα τη πολεοδομια,πολυ ευχαριστως να ταλαιπωρηθω και να κανω καταγγελια,αλλα το θεμα ειναι πως υπαρχουν καλες πιθανοτητες να μην ασχοληθουν,οπως και εχει γινει σε περιπτωσεις μου. ΥΓ.Εχω την εντυπωση πως δεν επιτρεπεται να βαφουν το οδοστρωμα,κανω λαθος?Μονο ο δημος μπορει να το κανει νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Dantε είπε Σε τετοιες περιπτωσεις παω και εγω και παρκαρω οταν δε βρισκω θεση.Προσωπικα εχω σταμπαρει 2-3 τετοια καραμπινατα παρανομα και αν δε βρισκω θεση παω και το βαζω.Και ας βγει να μου πει τιποτα κανενας. Αν κλείνεις όχημα και δεν μπορεί να βγει σε δημόσιο δρόμο, άσχετα αν το πάρκινγκ είναι νόμιμο ή οχι, έχει δικαίωμα να καλέσει τροχαία,πολυ πιθανόν να σου πάρουν πινακίδες και δίπλωμα, μιας και εσύ απαντάς σε μια παρανομία με δική σου παρανομία και εσύ μετά έχεις το δικαίωμα να κάνεις καταγγελία. Καλά ξεμπερδέματα. Ξαναλέω ΕΦΟΣΩΝ εμποδίζεις έξοδο οχήματος που ειναι ηδη μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Το γραψαμε χιλιες φορες οτι μιλαμε για περιπτωσεις που δεν ειναι οχημα μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, jmmys είπε Ξαναλέω ΕΦΟΣΩΝ εμποδίζεις έξοδο οχήματος που ειναι ηδη μέσα. 3. Η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται και: β) Μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παροδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος - έξοδος οχημάτων εξ αυτής. 1 ώρα πριν, jmmys είπε πολυ πιθανόν να σου πάρουν πινακίδες και δίπλωμα Όποιος παραβαίνει τις διατάξεις των λοιπών παραγράφων του παρόντος άρθρου τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο είκοσι (20) ευρώ. http://www.opengov.gr/yme/?p=4572 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Nabuko είπε 3. Η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται και: β) Μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παροδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος - έξοδος οχημάτων εξ αυτής. Όποιος παραβαίνει τις διατάξεις των λοιπών παραγράφων του παρόντος άρθρου τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο είκοσι (20) ευρώ. http://www.opengov.gr/yme/?p=4572 Πρεπει ομως νομικα να στεκει η εισοδος εξοδος. αν εγω βαλω μια πινακιδα σε πορτακι σκυλου "απαγορευεται η εισοδος εξοδος" και παρκαρεις απ εξω τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Dantε είπε Οσο αφορα τη πολεοδομια,πολυ ευχαριστως να ταλαιπωρηθω και να κανω καταγγελια,αλλα το θεμα ειναι πως υπαρχουν καλες πιθανοτητες να μην ασχοληθουν,οπως και εχει γινει σε περιπτωσεις μου. ΥΓ.Εχω την εντυπωση πως δεν επιτρεπεται να βαφουν το οδοστρωμα,κανω λαθος?Μονο ο δημος μπορει να το κανει νομιζω. Αν διάβασες το δικό μου σχετικά με την πολεοδομία, ναι πέρα από το αστείο, μην έχετε τρελές ελπίδες ότι θα τρέξουν. Σε μένα έτυχε να δουλεύει εκεί μέσα ένας παιδικός φίλος που έχει παντρευτεί μια συγγενή μου. Μου έκατσε το τζόκερ. ΥΓ: Βάψανε στο πεζοδρόμιο κίτρινες γραμμές , μπορεί να πήραν άδεια τι να σου πω.. (αμφιβάλλω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα