GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Ο τυπος το παρατησε παιδια κάθετα μπροστά στην είσοδο της πυλωτης κλείνοντας την. Πάνω στο πεζοδρομιο οι 2 ρόδες. Τώρα έχει φυγει και το έχει βάλει απέναντι παλι κλείνοντας την απέναντι οικοδομή....... Απίστευτα πραγματα . Την επόμενη φορά θα καλέσω αστυνομία και ότι γίνει ας γίνει. Αυτό το είμαι μάγκας και παραταω όπου θέλω το κολο αμάξι μου είναι που μου την σπάει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Και ενώ με βάση τα παραπάνω θα έπρεπε το θέμα της εισόδου-εξόδου να είναι ξεκάθαρο, απαιτείται να δοθεί ξανά άδεια από τον δήμο για την είσοδο-έξοδο από τον υποχρεωτικό χώρο στάθμευσης!!! Μα δεν απαιτείται. Αν δεις στον σύνδεσμο και τα έχοντας υπόψη, πουθενά δεν μνημονεύεται κάποια διάταξη ή οτιδήποτε που αφορά σε νόμο. Απλώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να εκδίδει τέτοιου είδους άδειες και για κατοικίες και μάλιστα από κάποια Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία και κάποιο Τμήμα Τεχνικού Ελέγχου Επιχειρήσεων (αυτό ναι, το λες και σουρεαλ). Θες για τίποτα παράβολα ή τέλη (βλ. το σημείο 1 στο "έχοντας υποψη"); Θες γιατί έτσι γουστάρει και αγαπά; Άγνωστο! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ευχαριστώ για τις παραπομπές, απλώς όπως ανέφερα και παραπάνω, δεν προκύπτει από πουθενά, ούτε και υπάρχει καποιο έρεισμα από πλευράς νόμου, για υποχρέωση τοποθέτησης πινακίδας με αριθμό οικ. άδειας σε χώρο πιλοτης ή κλειστού χώρου στάθμευσης. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκες, άλλο πράγμα ο αριθμός οικοδομικής άδειας που δίνει η πολεοδομία, και άλλο ο αριθμός άδειας εισόδου - εξόδου οχημάτων σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης που δίνει ο Δήμος, εγώ στο τελευταίο αναφέρθηκα. Δες μια σχετική απόφαση ενός τυχαίου Δήμου: https://www.korinthos.gr/8980/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ασχετως ολων των απο πανω αν υπαρχει αυτοκίνητο που κλεινει εξοδο γκαραζ στο οποιο υπαρχει αυτοκινητο κλεισμενο και ενημερωτικη πινακιδα απαγόρευσης στάθμευσης η τροχαια θα κοψει κληση χωρίς να ενδιαφερθει για τιποτε αλλο.Τωρα αν εχει αδεια η οχι η αριθμο η αν ειναι παρανομο ας παει οποίος θελει να τα ψαξει και ας πραξει τα δεοντα.Η κληση δεν σβηνεται........... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από SPY_oo7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 η πυλωτη νομίζω ότι είναι κοινόχρηστος χώρος της πολυκατοικιας και καλά κάνετε και την χρησιμοποιείται για παρκινγκ η προσωρινή στάθμευση αυτός που παρκαρησε κάθετα αν έχει κλείσει αυτοκίνητο και δεν μπορεί να βγει θα φάει κλήση ...δεν χρειάζεται να είναι νόμιμο το αυτοκίνητο που είναι μέσα γιατί μπορεί να μπήκε να ξεφορτώσει κάτι ............ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Ο τυπος το παρατησε παιδια κάθετα μπροστά στην είσοδο της πυλωτης κλείνοντας την. Πάνω στο πεζοδρομιο οι 2 ρόδες. Τώρα έχει φυγει και το έχει βάλει απέναντι παλι κλείνοντας την απέναντι οικοδομή....... Απίστευτα πραγματα . Την επόμενη φορά θα καλέσω αστυνομία και ότι γίνει ας γίνει. Αυτό το είμαι μάγκας και παραταω όπου θέλω το κολο αμάξι μου είναι που μου την σπάει Μπορεις να τον γραψεις ΚΑΙ για παρκαρισμα πανω στο πεζοδρομιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Ο τυπος το παρατησε παιδια κάθετα μπροστά στην είσοδο της πυλωτης κλείνοντας την. Πάνω στο πεζοδρομιο οι 2 ρόδες. Τώρα έχει φυγει και το έχει βάλει απέναντι παλι κλείνοντας την απέναντι οικοδομή....... Απίστευτα πραγματα . Την επόμενη φορά θα καλέσω αστυνομία και ότι γίνει ας γίνει. Αυτό το είμαι μάγκας και παραταω όπου θέλω το κολο αμάξι μου είναι που μου την σπάει Παράνομος ήταν εφόσον είχε τις δύο ρόδες του πάνω στο πεζοδρόμιο, αν καλούσες τροχαία θα τον έγραφε, άσχετα αν διαθέτεις άδεια εισόδου - εξόδου για το πάρκινγκ σου. Απορώ πάντως που δεν κάλεσες την τροχαία την πρώτη φορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Just now, SPY_oo7 said: Ασχετως ολων των απο πανω αν υπαρχει αυτοκίνητο που κλεινει εξοδο γκαραζ στο οποιο υπαρχει ενημερωτικη πινακιδα απαγόρευσης στάθμευσης η τροχαια θα κοψει κληση χωρίς να ενδιαφερθει για τιποτε αλλο.Τωρα αν εχει αδεια η οχι η αν ειναι παρανομο ασ παει οποίος θελει να τα ψαξει και ας πραξει τα δεοντα.Η κληση δεν σβηνεται........... Αν δεν έχει η πινακίδα επάνω τον αριθμό απόφασης από τον Δήμο, έχω την εντύπωση πως είναι παράνομη η πινακίδα και η Αστυνομία δεν σε γράφει.... Γιατί αλλιώς όλοι θα βάζαμε μια πινακίδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε Αν δεν έχει η πινακίδα επάνω τον αριθμό απόφασης από τον Δήμο, έχω την εντύπωση πως είναι παράνομη η πινακίδα και η Αστυνομία δεν σε γράφει.... Γιατί αλλιώς όλοι θα βάζαμε μια πινακίδα.... Αυτο ισχυει για τα παρκινγκ που δεν ειναι πιλοτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε Αν δεν έχει η πινακίδα επάνω τον αριθμό απόφασης από τον Δήμο Δεν υπαρχει νόμος που να απαιτει να αναγραφεται ο αριθμός αδειας στην πινακιδα.Αντιθετωσ υπαρχει νόμος οπου καθιστα υποχρεωτικη την ενημερωτικη πινακιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτσε γιατί μπερδεύτηκες, άλλο πράγμα ο αριθμός οικοδομικής άδειας που δίνει η πολεοδομία, και άλλο ο αριθμός άδειας εισόδου - εξόδου οχημάτων σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης που δίνει ο Δήμος, εγώ στο τελευταίο αναφέρθηκα. Δεν μπερδεύτηκα. Σε αυτό ακριβώς σου απάντησα πιο πάνω (λανθασμένα γράφτηκε οικ. άδεια). Αν προσέξεις την απόφαση, δεν μνημονεύεται πουθενά η οικοδομική άδεια. Η οικοδομική άδεια είναι απαραίτητη για να μπορέσει να θεωρηθεί νόμιμη η ύπαρξη ανοιχτών ή κλειστών θέσεων στάθμευσης. Ελέγχει και θεωρεί η κατά τόπους ΥΔΟΜ, η οποία και ανήκει στον αντίστοιχο ΟΤΑ (οι παλιές πολεοδομιες, όπως τις γνωρίζει ο πολύς ο κόσμος). Αυτή ελέγχει κατά τον νόμο, τις απαραίτητες προϋποθέσεις δημιουργίας και κανείς άλλος. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι ΟΤΑ οφείλουν να παρέχουν άδεια εισόδου - εξόδου για κατοικίες (είτε ως σύνολο οριζοντίων - πολυκατοικίες - είτε ως κάθετες ιδιοκτησίες). Αυτό ψάχνω στις αποφάσεις, οι οποίες στα έχοντας υποψη, δεν αναφέρουν κάτι σχετικό. Στην απόφαση που παραθέτεις, δεν βλέπω ωστόσο να μνημονεύεται σε κανένα σημείο η Ο.Α. και αυτό είναι αρκετά παράξενο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 εμείς τι να πούμε που μας έκλεισαν χθες τελείως την πύλη εισόδου στην οικοδομή? κλείστηκαν καμία 10 οικογένειες μέσα (και όσοι δεν μπήκαν έξω) εγω προσωπικά περπάτησα πάνω στο αυτοκίνητο για να βγω και στα @@ μου άπω οτι έμαθα οταν ήρθε ούρλιαζε σαν σφαγμένος γιατι του στράβωσε ο καπος 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Δεν μπερδεύτηκα. 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε (λανθασμένα γράφτηκε οικ. άδεια). Λίγο αντιφατικά τα βρίσκω τα παραπάνω, δεν κολλάμε εκεί όμως. 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι ΟΤΑ οφείλουν να παρέχουν άδεια εισόδου - εξόδου για κατοικίες (είτε ως σύνολο οριζοντίων - πολυκατοικίες - είτε ως κάθετες ιδιοκτησίες). Δεν νομίζω να έγραψα κάπου το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να έγραψα κάπου το αντίθετο. Χαίρομαι. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Το ξενέρωμα είναι ότι το πρόστιμο για αυτόν που έχει κλείσει γκαράζ είναι 20€. Έχει τύχει να με έχουν κλείσει όλη μέρα, να περιμένω την τροχαία για να του τα πάρει όλα, και τελικά του έκοψαν 20€ πρόστιμο. Πιο οικονομικά του ήρθε από το να το άφηνε σε πάρκινγκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα