Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Πρόσφατα ξενοίκιασα απο μία περιοχή στην οποία είχα HCN 120 download / 120 upload οπτική ίνα έναντι 26 ευρώ & νοίκιασα σε περιοχή που προς μεγάλη μου έκπληξη δεν έχει γίνει ακόμα εκσκαφή για οπτική ίνα. Οπότε είμαι αναγκασμένος να συμβιβαστώ με vdsl 50άρα μεταξύ Cosmote, Wind, Vodafone, Forthnet-Nova κλπ.. Πήγα να ρωτήσω στην Cosmote για πακέτο μόνο ίντερνετ & μου είπαν πως το φθηνότερο τους είναι στα 30 ευρώ με 50 download / 5 upload & σταθερη τηλεφωνία τη στιγμή που οι άλλοι πάροχοι παρέχουν ακριβώς τα ίδια στα 20 ευρώ. Μου διέφυγε να ρωτήσω πληροφορίες για το συμβόλαιο (κατά πόσο είναι ετήσιο ή διετές & αν υπάρχει κάποιο πρόστιμο πρόωρης λήξης). Η HCN μου λέει πως στους επόμενους 6-12 μήνες θα έχει γίνει η εκσκαφή & πως προκειμένου να αλλάξω τον πάροχο στον οποίο θα είμαι, θα μου παρέχουν μέχρι 120 ευρώ για τη πρόωρη λήξη.

1) Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το πρόστιμο πρόωρης λήξης συμβολαίου της Cosmote ;
2) Αξίζουν αυτά τα 30 ευρώ ή να προτιμήσω να πάω σε Wind, Vodafone κλπ ;
3) Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή στο πλαίσιο ίντερνετ που μου ξεφεύγει & έχετε να προτείνετε με την οποία θα μπορούσα να συμβιβαστώ μέχρι να γίνει η εκσκαφή;

Ο λόγος που θέλω γρήγορο ίντερνετ είναι κυρίως για αποστολή & λήψη αρχείων & δευτερευόντως για να παίζω κανένα online παιχνίδι πού & πού.

Επεξ/σία από Abyss Archangel
Δημοσ.

Που ρώτησες και πήρες τιμη για vdsl 50 στα 20€? Σε κατάστημα ή σε κάποιο τηλεφωνο. Αν μπορεις πόσταρε τα τηλεφωνα που μιλησες. Ειμαι και εγω στην ίδια κατασταση. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Vodafone ξέρω σίγουρα πως ειναι 21,60. Το έχουν οι γονείς μου στο σπίτι τους. Ιντερνετ 50άρα με σταθερό κλπ. Τώρα τηλέφωνα κλπ θα σου πώ ψέμματα. Ψάξε στο διαδίκτυο ή πήγαινε σε κατάστημα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...